Öneri xperia z5 alıp almama konusunda kararsızım yardım acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
z5 karar verdim alcam
hayırlısı ile alınca bu konu altında paylaşırım

• Beğen
Tepkiler: MXKM

xmustx

xmustx

Üye
Güzel seçim güle güle kullanın

Murat Alper

Murat Alper

Üye
z5 karar verdim alcam
hayırlısı ile alınca bu konu altında paylaşırım
usta imkanın varsa 300 tl daha ekle z5 premium daha iyi bence ama karar senin yinede hem 4k ekran kalitesi hemde en iyi fotoğraflar daha net görünüyor :)

zencibitc

zencibitc

Üye
bugün tüm z5 serisini kullandım pile bişey diyemem ama cihazlar süper. z5 compact gereğinden fazla kalın ama tutuş genede çok hoşuma gitti
bugün tüm z5 serisini kullandım pile bişey diyemem ama cihazlar süper. z5 compact gereğinden fazla kalın ama tutuş genede çok hoşuma gitti

0MG90

0MG90

Üye
Z5 Compact'ı bende inceledim internette resimlerde kalın duruyor ama ele alınca öyle değil. Kalınlığı normal boyutta.

zencibitc

zencibitc

Üye
bana fazla geldi z3 compact dan kalın değilmi ?

0343434

0343434

Üye
Z5 Premium alan insan çok büyük bir hatay düşe. Doğru düzgün 2k ekranlı cihazlar tam stabilite sağlanamadı o ekrana hiç gereği yok. G3 gayet iyi bir örnek. O işlemciye o ekran performans sıkıntısı yarattı diğer rakip telefonlara göre.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
usta imkanın varsa 300 tl daha ekle z5 premium daha iyi bence ama karar senin yinede hem 4k ekran kalitesi hemde en iyi fotoğraflar daha net görünüyor :)
hayır başkan premium 5.5 dev gibi ben onu cebime nasıl koycam düşme kaybolma durumu var yoksa alcaktım 5 te premiumun alacağı tüm güncellemeleri alır zaten

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
0MG90

0MG90

Üye
Z5 Premium alan insan çok büyük bir hatay düşe. Doğru düzgün 2k ekranlı cihazlar tam stabilite sağlanamadı o ekrana hiç gereği yok. G3 gayet iyi bir örnek. O işlemciye o ekran performans sıkıntısı yarattı diğer rakip telefonlara göre.
Z5 Premium'un ekranı sürekli 4K'da durmuyor. Sadece resim ve videolarda öyle.

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
Z5 Premium'un ekranı sürekli 4K'da durmuyor. Sadece resim ve videolarda öyle.
öyleymiş bide 5.5 inç onun içinmi alcam premium nasıl olsa güncelleme 5 içinde devam etçek premium'unki gibi deymez haksızmıyım @muratalperr55 @0MG90

0MG90

0MG90

Üye
öyleymiş bide 5.5 inç onun içinmi alcam premium nasıl olsa güncelleme 5 içinde devam etçek premium'unki gibi deymez haksızmıyım @muratalperr55 @0MG90
Aslında değer ama sen bilirsin

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
hayır 5 te olsa yine premiumun aldığı güncellemeleri alcak değilmi
@0MG90

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
haksızlıkmı yaptı dalgamı geçti anlamadım

Invoke

Invoke

Üye
5 ile 5 premium aynı desteği alır.

Ayrıca G3, 2K ekranlar için kötü bir örnek. LG nin geçiş cihazı oldu, s800 r ağır geliyor olabilir 2k ama note 4-5 de de görüyoruz 2k yı gayet başarılı.
Z5 Premium ise her zaman 4K da çalışmıyor öyle olsa şarj dayanmazdı.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ozaman hiçbir neden yok 2 özelliği dışında ayrıca cebe sığmaz 5.5 inç çalınma kaybetme düşürme olasılığı fazla

Invoke

Invoke

Üye
Küçük bir şeyi kaybetme olasılığın daha fazladır aslında. Çalınmasından korkuyorsan o kadar para verme bunlara. Hepsi birbirinden pahalı. Al orta seviye bir şey kullan ki artık orta seviyeler bayağı iş görüyor, ötesi lüks.

byAndroid

byAndroid

Üye
Mesela şu yazacağım cihaz gelse. Hepsini fiyatıyla döver. Gelse bi Türkiye ye yazıyorum heyecanlan. Meizu pro 5 mini

Invoke

Invoke

Üye
Çok pahalı cihazlar. Yeni markaların tr gelmesi lazım, tabi onlara talep olması da lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt