usta imkanın varsa 300 tl daha ekle z5 premium daha iyi bence ama karar senin yinede hem 4k ekran kalitesi hemde en iyi fotoğraflar daha net görünüyorz5 karar verdim alcam
hayırlısı ile alınca bu konu altında paylaşırım

hayır başkan premium 5.5 dev gibi ben onu cebime nasıl koycam düşme kaybolma durumu var yoksa alcaktım 5 te premiumun alacağı tüm güncellemeleri alır zatenusta imkanın varsa 300 tl daha ekle z5 premium daha iyi bence ama karar senin yinede hem 4k ekran kalitesi hemde en iyi fotoğraflar daha net görünüyor![]()
Z5 Premium'un ekranı sürekli 4K'da durmuyor. Sadece resim ve videolarda öyle.Z5 Premium alan insan çok büyük bir hatay düşe. Doğru düzgün 2k ekranlı cihazlar tam stabilite sağlanamadı o ekrana hiç gereği yok. G3 gayet iyi bir örnek. O işlemciye o ekran performans sıkıntısı yarattı diğer rakip telefonlara göre.
öyleymiş bide 5.5 inç onun içinmi alcam premium nasıl olsa güncelleme 5 içinde devam etçek premium'unki gibi deymez haksızmıyım @muratalperr55 @0MG90Z5 Premium'un ekranı sürekli 4K'da durmuyor. Sadece resim ve videolarda öyle.
Aslında değer ama sen bilirsinöyleymiş bide 5.5 inç onun içinmi alcam premium nasıl olsa güncelleme 5 içinde devam etçek premium'unki gibi deymez haksızmıyım @muratalperr55 @0MG90
yorumsuz ya ...sen alma sony sana göre değil git sen iphone al
Ay çok heyecanlandım şu anMesela şu yazacağım cihaz gelse. Hepsini fiyatıyla döver. Gelse bi Türkiye ye yazıyorum heyecanlan. Meizu pro 5 mini