Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
"what the hell ? Windows 10 14251 has lxcore.sys and lxss.sys ? aren't they part of Project Astoria ? and for Mobile only ?"
Windows 10 Yapı 14251 sürümünde Project Astoria dosyalarına rastlanmış. Redstone yapılarında Project Astoria tekrar geri gelebilir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve sfgnrl
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(15.1208.10502.0 > 16.122.14032.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Groove ve Edge arasında bi problem var. Groove'dan müzik çalarken Edge'i açınca Groove çokuyor ve müzik duruyor ama Mix Radioda böyle bişey olmuyor.
Bu arada Edge beni yine delirtti. Upuzun bi yazı yazmıştım Edge çöker falan diye de kopyalıyorum tam ortasında önce Edge arkasından telefon kapandı. Bide sıfırlamıştım daha geçen boşuna uğraşmıştım olan akkye oldu 3mbit hızla 8.1 inecekte uygulamalar inecekthe ohoo..
Bende güzelce geribildirim yaptım ve şuan işlemcisi tek çekirdekli dandik bi Android tabletten yazıyorum yan yana 4 sekme açık daha hiçbirinde kapanma yok.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan, BLasTeaR ve ogzhnoTr
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Groove ve Edge arasında bi problem var. Groove'dan müzik çalarken Edge'i açınca Groove çokuyor ve müzik duruyor ama Mix Radioda böyle bişey olmuyor.
Bu arada Edge beni yine delirtti. Upuzun bi yazı yazmıştım Edge çöker falan diye de kopyalıyorum tam ortasında önce Edge arkasından telefon kapandı. Bide sıfırlamıştım daha geçen boşuna uğraşmıştım olan akkye oldu 3mbit hızla 8.1 inecekte uygulamalar inecekthe ohoo..
Bende güzelce geribildirim yaptım ve şuan işlemcisi tek çekirdekli dandik bi Android tabletten yazıyorum yan yana 4 sekme açık daha hiçbirinde kapanma yok.

Edge çok fazla ram yiyor bundan kaynaklı olarak arka planda çalışan müzik çaları durduruyor olabilir...

jetgil

jetgil

Üye
dikkatimi çeken birşeyde bu hotmaile girdiğimizde, giriş sayfasında android ve ios lu cihazların reklamı var.
Adamlar kendi hakimiyetleri altında ki siteye bile kendi cihazlarının reklamını yapmıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve DenizhaNq
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ArMaGeDdOn_87, bulutsuzgece ve 3 diğerleri
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
ulan ne sinir bozucu bir cihaz ve yapıdır bu arkadaş!
Müzik dinleyim dedim Groove Müzik'e tıklıyorum verdiği hataya bakın;

o bir yana, bu üsteki verdiği hatayı yazmak için abartısız 20 dakikadır bir Edge'den zarzor yazdım. Ulan siteye girip konu linkine tıklıyorum tepki vermiyor, sonra mesajı yazıyorum sileceğim taa Forum anasayfaya attı .
Klavye desen ayrı bir dert yazarken klavye kaybolup yazmak için tıklıyorum gelmiyor ya la. Bunları hep yapıyor nasıl sinir oluyorum bi bilseniz:angry:
puf daha fazla dayanamayacağım ya. Soğudum resmen:dry: Değiştirmek istiyorum platformu artık bu be ya insan kendi parasıyla sinir ve rezil olur mu!? :sinir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ulan ne sinir bozucu bir cihaz ve yapıdır bu arkadaş!
Müzik dinleyim dedim Groove Müzik'e tıklıyorum verdiği hataya bakın;

o bir yana, bu üsteki verdiği hatayı yazmak için abartısız 20 dakikadır bir Edge'den zarzor yazdım. Ulan siteye girip konu linkine tıklıyorum tepki vermiyor, sonra mesajı yazıyorum sileceğim taa Forum anasayfaya attı .
Klavye desen ayrı bir dert yazarken klavye kaybolup yazmak için tıklıyorum gelmiyor ya la. Bunları hep yapıyor nasıl sinir oluyorum bi bilseniz:angry:
puf daha fazla dayanamayacağım ya. Soğudum resmen:dry: Değiştirmek istiyorum platformu artık bu be ya insan kendi parasıyla sinir ve rezil olur mu!? :sinir
Kullandığın sürüm tp sürüm en basit aramada bile hata verebilir bunu bilmelisin.Sorun yaşamak istemiyorsan 8.1 e geri dön benim gibi.

dakamon

dakamon

Üye
Apple gibi olacaksın. Tanıttımı hemen akabinde vereceksin güncellemeyle. Tanıttıktan 1 yıl sonra vermeyeceksin.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ArMaGeDdOn_87
4MaGuS

4MaGuS

Üye
geçenlerde lumia 520 ile ilgili bir yazı yazmıştım sorun whattsap dan bulaşan bir virüs sonucu format sıfırlama nsu veya farklı programlarla hiç bir şekilde sistem yeniden yüklenemiyordu 2-3 gün önce istanbula gönderdik ana şubeye ordanda dün geldi anakart yanmış dediler 341tl para istediler, nasıl bir sorunsa ben hafıza kartı değişimi ile sorun çözülür sanıyordum galiba daha büyük bir sorun yani telefon komple çöplük oldu

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
O pa
geçenlerde lumia 520 ile ilgili bir yazı yazmıştım sorun whattsap dan bulaşan bir virüs sonucu format sıfırlama nsu veya farklı programlarla hiç bir şekilde sistem yeniden yüklenemiyordu 2-3 gün önce istanbula gönderdik ana şubeye ordanda dün geldi anakart yanmış dediler 341tl para istediler, nasıl bir sorunsa ben hafıza kartı değişimi ile sorun çözülür sanıyordum galiba daha büyük bir sorun yani telefon komple çöplük oldu
O parayı ödeyeceğine git yeni cihaz al 341 ₺ nedir sıfırı zaten o kadar :)

Ayrıca o kılıf olayı çok iyi yakın zamanda samsung kapar onu bende alırım hehehe :D

stockton

Üye
Bugün de bir şey yok herhalde, kimse bir şey yazmamış. Herkes umudunu kesti mi?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Cenazedeler

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve ogzhnoTr
og1907

og1907

Üye
No build dedimi Kel Gabe Ocak ayıda bitiyor şubat 29'da gelir sanırım yeni yapı :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Şu Finali, peşinden Redstone'ları 3-4 hafta arayla verseler, Android ve IOS'tan Bridge olayını açsalar da biraz can gelse sisteme ya iyice sıkıcı olmaya başladı. Tabi bide Edge'i düzeltsinler artık saçma sapan şeyler yapıyor bazen rezil ediyor insanı.

og1907

og1907

Üye
Bu arada 8.1'de saçmalamaya başladı.
Arada sırada Ekran ters dönüyor yazılar birbirine giriyor explorer sorun veriyor sizde de böyle şeyler oluyormu?

skynet

Üye
Bu arada 8.1'de saçmalamaya başladı.
Arada sırada Ekran ters dönüyor yazılar birbirine giriyor explorer sorun veriyor sizde de böyle şeyler oluyormu?
Bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadım

erhanercan

erhanercan

Üye
Depolamada birşey farkettim sistem ve ayrılan bölümde sanal bellek miktarı 256 mb olarak ayrılmış

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Burası terk edilmiş bir kasaba kadar sessiz ve soğuk.

Takipçi Satın Al

Üst Alt