Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ne olacak bizim bu halimiz?
İşletim sistemi : Beta
Uygulamalar : Beta
Resmen bedavaya beta testerlik yapıyoruz. Bari hayrına insan bi 950 xl hediye eder dimi yani :ehe :ehe

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi, YkPkY ve 2 diğerleri

cemil baba

cemil baba

Üye
Teşekkürler hoş bulduk. Lumia 640 telefonumun modeli . Windows 8.1 vardı aldığımda reset atıyordu win10 kurdum düzelir diye . Son yapıyı da yükledim , hatta sıfırladım , devam ediyor sorun Bazen gunde 3 kere bazen de 3 gün de bir reset
640 kullanıyorum, reset atması normal değil. 8.1 sağlam bende.

win 10 mobile final geldi kurdum beyler :):)
Ne vardı sanki, telefonlara da bilgisayar gibi istediğimiz sistemi kursak. Şu cihazlarda iOS kullansak on numara olur.

• Beğen
Tepkiler: braayn
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Resmen bedavaya beta testerlik yapıyoruz. Bari hayrına insan bi 950 xl hediye eder dimi yani :ehe :ehe
Bize 950XL hediye etmiyorlarda artık insider buildlerinde 950/XL ve 550ye öncelik veriyorlar. Nokia hala yaşasaydı böyle üvey evlat muamelesi görmezdik buna eminim. Microsoft, Nokiaları tamamen piyasadan kaldırmaya çalışıyor belli. Redstone güncellemesini de 1520,930 ve 830a verip geri kalanına kazık atmassa bakın buraya yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Bize 950XL hediye etmiyorlarda artık insider buildlerinde 950/XL ve 550ye öncelik veriyorlar. Nokia hala yaşasaydı böyle üvey evlat muamelesi görmezdik buna eminim. Microsoft, Nokiaları tamamen piyasadan kaldırmaya çalışıyor belli. Redstone güncellemesini de 1520,930 ve 830a verip geri kalanına kazık atmassa bakın buraya yazıyorum.
Microsoft pişmanlıktır. Herşeyin cevabı bu. Nokia olmasa bu kullanıcıya zaten ulaşamayacaktı. Geçmişte her seferinde mobil alanda kullanıcıalrı yarı yolda bıraktığı bilinen bişey. 1520nin bile alacağından şüpheleniyorum ben.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bedavaya olur mu abi onca paralar verdik bu cihazlara :) 950 hediyeyi geçtim elimizdekileri almasalar bari :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Forumdan da tanıdığım bir arkadaşımıza Windows Insider test çerçevesinde Lumia 950 XL, Continuum Dock ünitesi ve kablosuz bağlantı cihazlarından oluşan test seti gönderiyor Microsoft. Malesef herkese göndermeseler de şahit olduğum bir kaç kişi var Türkiye’den.

Bu da ispatı :ehe

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi ve sfgnrl
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Forumdan da tanıdığım bir arkadaşımıza Windows Insider test çerçevesinde Lumia 950 XL, Continuum Dock ünitesi ve kablosuz bağlantı cihazlarından oluşan test seti gönderiyor Microsoft. Malesef herkese göndermeseler de şahit olduğum bir kaç kişi var Türkiye’den.

Beni ifşa etmesen olmazdı :utan

:kop2:

• Beğen
Tepkiler: mp2934
papakudioflu

papakudioflu

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Mr.Sun, suyunsesi, KırmızıBeyaz60 ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bu ms nin üreteceği söylenen akıllı kılıf olayı çok güzel bir düşünce bence, burada neden hiç konuşulmadı merak ediyorum doğrusu,yasak olmasa sitenin linkini verirdim.
Alıntı haber:
Android ve iOS kullanıcılarını kendi platformuna çekmek isteyen Microsoft, Lumia serisi telefonlar için inovatif bir akıllı kılıf üreterek dikkatleri üstüne çekecek. Kılıfın kapağına E-ink ekran yerleştirecek Microsoft, bu ekrana farklı işlevler atanmasını sağlayacak.

Herhangi bir makale okurken, internette gezinirken veya iki farklı uygulamayı aynı anda çalıştırmak istediğinizde devreye girecek olan E-ink ekran, dokunmatik özelliğe de sahip olacak.

Fotoğraf gösterimi gibi normal bir ekran üzerinde yapılabilen çoğu görevi yerine getirebilecek olan bu ekranın en büyük özelliği ise klavye olarak kullanılabilmesi olacak. Böylece tercih edildiği zaman, kılıf kapağındaki E-ink ekran, tam boyutlu bir klavye görevini üstlenebilecek.

E-ink teknolojisiyle üretilmiş bir ekran kullanılması nedeniyle çok az bir miktarda pil tüketimine etki edecek olan Microsoft üretimi yeni akıllı kılıf, büyük bir ihtimalle NFC bağlantısı ile telefonla iletişime geçecek.

Yeni konsept kılıfı üzerinde çalışmalarını sürdüren Microsoft'un bu yeni akıllı kılıfını bir sonraki amiral gemisi telefonuyla beraber lanse etmesi bekleniyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, dücane, Mr.Sun ve 1 kişi daha
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Tinder de gif desteği verdi İos uygulamasına. Hemen ardından Rudy Huyn açıklama yaptı, güncelleme hazır 6tin uygulamasında ile .gif alma özelliğini ve beğen butonunu eklemiş bile. Daha sonraki güncelleme ile de .gif gönderme özelliğini ekleyecekmiş. Şu anda mağazada sorun olduğu için güncellemeyi yaynlayamamış.
Rudy Huyn olmasa ne yapacağız merak ediyorum şu sosyal medya uygulamalarını al sen geliştir diye verseler adam en iyi uygulamaları yapar heralde.

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
içimden bir ses bu güncelleme martı nisanı bırakır hazirana kadar sarkar diyor 920-925-820 gibi cihazlarda anca temmuzda falan alır

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Emeğinize sağlık çok güzel bir konu olmuş, teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:ah isim vermedim ki kendi kendini açık ettin. Şimdi millet "Ali Kemal çevresine hediye telefon verdiriyor" deseler ne cevap verecez :kop:

Bende hediye cihazımı istiyorum. Eğer beni de eklemezsen diğer forum sitelerine yazmazsam iki olsun. :kop2: :kop2:
Arkadaşlar bu ms nin üreteceği söylenen akıllı kılıf olayı çok güzel bir düşünce bence, burada neden hiç konuşulmadı merak ediyorum doğrusu,yasak olmasa sitenin linkini verirdim.
Alıntı haber:
Android ve iOS kullanıcılarını kendi platformuna çekmek isteyen Microsoft, Lumia serisi telefonlar için inovatif bir akıllı kılıf üreterek dikkatleri üstüne çekecek. Kılıfın kapağına E-ink ekran yerleştirecek Microsoft, bu ekrana farklı işlevler atanmasını sağlayacak.

Herhangi bir makale okurken, internette gezinirken veya iki farklı uygulamayı aynı anda çalıştırmak istediğinizde devreye girecek olan E-ink ekran, dokunmatik özelliğe de sahip olacak.

Fotoğraf gösterimi gibi normal bir ekran üzerinde yapılabilen çoğu görevi yerine getirebilecek olan bu ekranın en büyük özelliği ise klavye olarak kullanılabilmesi olacak. Böylece tercih edildiği zaman, kılıf kapağındaki E-ink ekran, tam boyutlu bir klavye görevini üstlenebilecek.

E-ink teknolojisiyle üretilmiş bir ekran kullanılması nedeniyle çok az bir miktarda pil tüketimine etki edecek olan Microsoft üretimi yeni akıllı kılıf, büyük bir ihtimalle NFC bağlantısı ile telefonla iletişime geçecek.

Yeni konsept kılıfı üzerinde çalışmalarını sürdüren Microsoft'un bu yeni akıllı kılıfını bir sonraki amiral gemisi telefonuyla beraber lanse etmesi bekleniyor.

Merak etme bu özellik bize gelmeden direkt ios ve androide çıkartırlar. Bizde saf saf bekleriz :ehe

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende hediye cihazımı istiyorum. Eğer beni de eklemezsen diğer forum sitelerine yazmazsam iki olsun. :kop2: :kop2:

Merak etme bu özellik bize gelmeden direkt ios ve androide çıkartırlar. Bizde saf saf bekleriz :ehe
O ayrı mesele ama proje gerçekten çok kullanışlı bir şeye benziyor,buda demektir ki ms boş durmuyor ve farklı olmanın derdinde.zaten doğrusu da bu değil mi diğerlerini takip edeyim derse sittin sene bir yere gelemez.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
O ayrı mesele ama proje gerçekten çok kullanışlı bir şeye benziyor,buda demektir ki ms boş durmuyor ve farklı olmanın derdinde.zaten doğrusu da bu değil mi diğerlerini takip edeyim derse sittin sene bir yere gelemez.
Merak ettiğim şey kılıftaki ekranla cihaz nasıl irtibatlaşacak? Eğer bilinen bi bağlantı (nfc , usb , Bluetooth vs vs) ile olacaksa diğer firmalar anında kapar ve uygulamaya geçer.
Şahsen bu tip yenilikler güzel ama mağaza ve uygulama sorunu çözülmedikçe ms nin işi çok zor...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Alıntı haber:

Ben size olacakları söyleyeyim. Bu söylentileri işiten Samsung ya da başka bir firma, MS den daha önce bu kılıflardan yapar ve ilk benim fikrimdi diye de reklamını yapar. Bizler de o kılıfları kullanana kadar teknoloji alıp başını gider. O kılıfları ancak 2017 sonuna doğru kullanabiliriz. Yazın bunu bir yere.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, dücane, braayn ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
Ben size olacakları söyleyeyim. Bu söylentileri işiten Samsung ya da başka bir firma, MS den daha önce bu kılıflardan yapar ve ilk benim fikrimdi diye de reklamını yapar. Bizler de o kılıfları kullanana kadar teknoloji alıp başını gider. O kılıfları ancak 2017 sonuna doğru kullanabiliriz. Yazın bunu bir yere.
kesinlikle katılıyorum bu şekilde olması muhtemel

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kesinlikle katılıyorum bu şekilde olması muhtemel
Peki..Hangi marka daha kalıcı olur sizce fikri öne süren ve tasarlayan mı yoksa bu hazır fikri ve tasarımı (ç)alan mı?

erhanercan

erhanercan

Üye
Gabe den ses çıkmıyor belki bu gece ansızın verir güncellemeyi ne dersiniz :)

jetgil

jetgil

Üye
versede rahatlasak artık be

Takipçi Satın Al

Üst Alt