valla klavye ile ilgili sorun bendede var yazarken sürekli kilitleniyor özellikle whatsapp ve benzeri uygulamalarda telefonmu bozuk yoksa w10 danmı kaynaklı bilemiyorumda sinir bozucu ama bir hayli.Ok hevesliydim 950 almaya ama artık hi hevesim kalmadı iyice soğudum wpden yeni bir telefon alman şart ana ne alsam bilemiyorum. Bu lumia 620 iyice döküldü hergun bir sorun çıkarıyor edge desen kafası karışık ne yapacağını kestiremiyorum sıkıldım tefondan soğudum artık
Doğru düzgün yazamıyorum bu klavyede yazıdanda anlaşıldığı üzere kafasına Göre yazıyor
Yeni build gelse hareketlenir ama özellik gelmediği sürece yeni buildlerle de pek hareketlenecek gibi durmuyor.Burası terk edilmiş bir kasaba kadar sessiz ve soğuk.
Şu Finali, peşinden Redstone'ları 3-4 hafta arayla verseler, Android ve IOS'tan Bridge olayını açsalar da biraz can gelse sisteme ya iyice sıkıcı olmaya başladı. Tabi bide Edge'i düzeltsinler artık saçma sapan şeyler yapıyor bazen rezil ediyor insanı.
o sekme sorunu bende en son yapıda çözüldü normalde o ilk kasım da gelen büyük güncelleme ile başladı çok fazla yan yana sekme açıp aralarından birini kapattığın zaman kafayı yiyor hiç birine tıklıyamıyorsun yeni sekme açınca bir toparlıyor gibi oluyor ama toparlamıyor illaki komple kapatıp açmak gerekiyor 2-3 gün önce gelen güncelleme ile şuan sorun çıkmadı bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacakMasaüstü edge de anlam veremediğim bi sekme sorunu var. Sekmeler bir süre sonra tıklanmaz hale geliyor yeni sekme açınca tıklanabilir oluyor bu seferde yeni açılan sekme tıklanmıyor sonra bunu devam ettirince en baştaki sekme iyice sola kayıp kayboluyor. Kaç güncellemedir bu sorunu düzeltmediler.
Valla yenilik degilde performans olsun stabilize olsun batarya olsun. Hani bunlar olsun once sonra yenilik gelsinVeri taşınma kısmı bu kadar uzun sürmezdi. Yeni bitti daha.
Bayağı tweet attı ve devam ediyor. Configuration güncellemesini de yayınladı. Bugünlük bu kadarKeltoş bugün sessiz bu iyiye işaret bence

Umarım yanılıyorsundurBayağı tweet attı ve devam ediyor. Configuration güncellemesini de yayınladı. Bugünlük bu kadar![]()
Bugün yeni yapı gelmeyeceği ile ilgili de tweet attı, o yüzden dedimUmarım yanılıyorsundur

I'm sorryBugün yeni yapı gelmeyeceği ile ilgili de tweet attı, o yüzden dedim
"Nothing to share yet, the config update is the only thing we're releasing today."