İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Bu konuda da demiştim yine söyleyeyim. Öncelikle WP kullanacak kişinin çok fazla uygulama ile işi olmamalı, bir uygulama gelecek diye de telefonu alıp beklememeli, sonucu hüsranla karşılaşıp sonucu WP almayın olayına dönüyor :)
WP hiçbir zaman süper olacak demedim, ama zamanla ilerliyor hep birlikte gelişmeleri takip ediyoruz. Süper olur mu olmaz mı bunu zaman gösterir. Şahsım adına bir umut görmesem 1 dakika durmam sistemde, herkesin de böyle düşünüp kaldığını varsayıyorum. Şahsım adına şu an en beğendiğim şey her şeyin Mağaza'dan güncellenebilir olması. Bazen ayarların güncellemesini bile bekliyorum :ehe
Hatırlar mısınız zamanında Windows Phone 8.1 beta zamanları böyle değildi, yüklenildiğinde çok fazla sorun olmazdı. Şimdi modeller çoğaldı, sistem yeniden yazıldı haliyle sorunlar modelden modele değişmeye ve artmaya başladı.
Tek sıkıntımız MS'in yavaşlığı. Durum böyle olmasa buralar hiç böyle olmayacak.
yeni alacaklar için evet ama bizim gibi 3.5 yıldır bu cihazı kullananlar için geçerli değil ben şahsen bu durumu bilseydim manyakmıyım bu cihazı almazdım :)

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Wp biterse bu forumun en önemli kısmıda bitmiş olur. Wp 8.1 beklediğimiz günler ne güzeldi ya. Wp biterse herkes kendi köşesine çekilir ve bu güzel ortam dağılır.

Nadella, Gabe ve Joe acilen ms'den gitmezse bu sisteme bu foruma bu insanlara yazık olacak.
Eyyy Ms git önce kendi çocuğunu doyur sonra git elalemin veletleriyle uğraş.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve erhanercan
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Vay be benim kendi icimde Güncelleme reis dediğim @Sensation reisi bile kızdırdınız. Sitemlerimizi vs acil olmayan şeyleri klübe yazalim arkadaslar, 1210 sayfanin en fazla 500 sayfasi gerekli bilgi paylasimi bu konuda.

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ben de 1 ay önce bir hata yapıp lumia 820 alarak bu kulübe katıldım ve 2. bir hata yaparak w10m yükledim.
Sonuç olarak 1 ay dayanabildim. Gerek edge nin durduk yere kapanması, site önerilerinde takılı kalması beni biraz mutsuz etti. Alternatif tarayıcı yükleyeyim dedim marketten, oradakiler de edgeden beter çıktı. Aralarında en iyi duranı opera gibi geldi o da m.sahibinden.com a girerken bile sorun çıkarıyor.
Grove müzik kendi kendine sapıtıyor ve bazen girmeye çalıştığımda ekranda sadece duvar kağıdı kalıyor ve açılmıyor. Hafıza kartımda yaklaşık 3500 müzik var yani müzik dinlemeyi severim. Üste bahsettiğim müzik çalar sorunu reset atınca düzeliyor o sorun değil fakat müzik sıralama sistemi bana pek güzel ve kullanışlı gelmedi. Listenin ortasından bir müzik açıyorum ve bir önceki müziğe geçmek için geri tuşuna bastığımda alâkasız bir şarkı açıyor. Anladığım kadarı ile açılan müzik ve sonrasında ki belirli sayıda ki müziği listeliyor. Aşırı saçma bu durum.
Kendi kendine reset atma sorununa edge den bahsederken değinmiştim zaten.
Asphalt 8 oynarken oyunun sesi kasıyor fakat oyun gayet akıcı bir şekilde oynanıyor. Böyle olunca oyundan pek zevk alınmıyor da açıkçası.
Daha yazmadığım bir sürü hata da mevcut. Artık lanet ettim. Cihazı 250 liraya satmaya kalktım yüzüne bakan bile olmadı. Yarın gidip note 4 alacağım ve bu cihazı da çekmeceye atacağım orada çürüyecek ya da küçük kardeşime veririm WhatsApp kullansın diye.
Hâlâ lumia kullanmaya devam edecek arkadaşlara da güncelleme ve uygulama bolluğu konusunda sabır diliyorum.
Herkese iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve BLasTeaR
cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar telefonum şarjda iken birden hafıza dolu uyarısı verdi. Bir baktım sistem şişmiş, 5.5 gb olmuş. Telefonda boş haffıza yok şimdi. Sebebi ne olabilir, sıfırlamadan düzeltmenin bir yolu var mı?:sos

Not: 8.1 kullanıyorum, sistem güncellemeleri kapalı.:cnfsd:

Not 2: En son metrotube dan yüksek boyutlu videolar izlemeye çalışıyordum, anlamsız bir yavaşlama vardı. Birkaç sefer denedikten sonra vazgeçtim. 2 buçuk sat sonra böyle bir uyarı aldım. Alakası var mı acaba. Gerçi metrotube hafıza kartına kurulu. Telefonda başka bir şeyle uğraşmadığım için aklıma bu geldi.:blink::bilmm

Son düzenleme:
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Arkadaşlar telefonum şarjda iken birden hafıza dolu uyarısı verdi. Bir baktım sistem şişmiş, 5.5 gb olmuş. Telefonda boş haffıza yok şimdi. Sebebi ne olabilir, sıfırlamadan düzeltmenin bir yolu var mı?:sos

Not: 8.1 kullanıyorum, sistem güncellemeleri kapalı.:cnfsd:

Not 2: En son metrotube dan yüksek boyutlu videolar izlemeye çalışıyordum, anlamsız bir yavaşlama vardı. Birkaç sefer denedikten sonra vazgeçtim. 2 buçuk sat sonra böyle bir uyarı aldım. Alakası var mı acaba. Gerçi metrotube hafıza kartına kurulu. Telefonda başka bir şeyle uğraşmadığım için aklıma bu geldi.:blink::bilmm

Acaba çektiğin resim ve videolar hafıza kartına değil de telefonun kendi hafızasına mı kaydedildi. Akıllı Depolama bölümünden girip ayarlara bir bak derim.

cemil baba

cemil baba

Üye
Acaba çektiğin resim ve videolar hafıza kartına değil de telefonun kendi hafızasına mı kaydedildi. Akıllı Depolama bölümünden girip ayarlara bir bak derim.
Yok hayır, hepsi hafıza kartına ayarlı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
braayn

braayn

Üye
bugün güncelleme gelecek diyenler var mıydı? :) Ms adamı rezilde eder vezirde.Çok rezil olduk ama Vezir olduğumuz çok nadirdir.

erhanercan

erhanercan

Üye
bugün güncelleme gelecek diyenler var mıydı? :) Ms adamı rezilde eder vezirde.Çok rezil olduk ama Vezir olduğumuz çok nadirdir.

gelmez sanırım yine salıya yada perşembeye kaldık

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
P.tesi günü İphone 6 plusa bodoslama giriyorum ve Lumia 1520 cihazını emekliye ayırıyorum ne zaman final gelir açar günceller inceler kaldır bir köşeye bırakırım.Daha sonra Redstone güncellemeleri geldikçe açar yüklerim . Yoluma artık iphone ile devam edeceğim . Bu forumdaki en hareketli bölüm hiç şüphesiz ki burası ama kullanıcıların farklı sistemlere geçmesiyle burasıda gün geçtikce biraz daha hareketliliği düşecektir.

Şunuda belirtmekte fayda var MS kendi çalışanları daha cihazlara ve sistemlere inanmamışlar ki baksanıza onlarda farklı sistemleri günlük hayatında kullanıp şirkette Lumiaları ellerine alıyorlar veya bir video çekmek istediklerinde.
Bende başka bir sisteme geçmeyi kafama koydum bu Samsung mu İphone mu olacak bakacağım sanırım samsunda Onedrive ve here maps var İphone da bunlar yok herhalde artısı eksisi neyse bakar ona göre karar veririm

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bende başka bir sisteme geçmeyi kafama koydum bu Samsung mu İphone mu olacak bakacağım sanırım samsunda Onedrive ve here maps var İphone da bunlar yok herhalde artısı eksisi neyse bakar ona göre karar veririm
ms in apple tarafına verdiği destek android tarafına verdiği destekten daha fazla olur.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Mağazada kullanmış olduğunuz sağlam program kilitleme uygulaması varmı

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
ms in apple tarafına verdiği destek android tarafına verdiği destekten daha fazla olur.
şu an ki destek verilmiş haliyse verilmese nasıl olur mağaza yok diyebiliriz uygulama desteği çok düşük sistem ne durumda hala belli değil
ki ben telefonu sadece alo derim oyun oynamam nette sosyal ağlarda gezinmem sadece kamera oda her zaman değil ben bile çileden çıkıyorum zaman zaman

Aybars1979

Aybars1979

Üye
şu an ki destek verilmiş haliyse verilmese nasıl olur mağaza yok diyebiliriz uygulama desteği çok düşük sistem ne durumda hala belli değil
ki ben telefonu sadece alo derim oyun oynamam nette sosyal ağlarda gezinmem sadece kamera oda her zaman değil ben bile çileden çıkıyorum zaman zaman
yanlış anladınız beni MS in Apple tarafına Androidden daha fazla destek verir onu demek istedim siz iphonemu androidmi alsm diyince.

dakamon

dakamon

Üye
Her lumia sahibinin bir de iphone u olmalı. Lumia sistemindeki eksiklikleri daha iyi gormesi için gerekli.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, BLasTeaR ve zarex
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hadi hayırlısı 1320 bu kezde ekran gitti. Bakalım ne kadar girecek. Neyse biraz Android cihaz kullanayım şimdilik. Eğer masraf çok çıkarsa gm Android One alırım sıfır olarak. Wp yi çok seviyorum ama insanı çileden çıkarıyor resmen :)

Üst Alt