cemil baba
Üye
Aynı hata bende de olmuştu, biçimlendirdim düzeldi. Hafıza kartı bozuk olabilir. Başka kart ve telefon deneyin.Daha önce birkaç kez biçimlendirdim ama düzelme olmadı.
Aynı hata bende de olmuştu, biçimlendirdim düzeldi. Hafıza kartı bozuk olabilir. Başka kart ve telefon deneyin.Daha önce birkaç kez biçimlendirdim ama düzelme olmadı.
hangi formatta biçimlendiriyorsunuz?
bilgisayar üzerinden exFAT olarak biçimlendirmeyi deneyin bir deTelefon üzerinden biçimlendirdim. Orda format sormuyor zaten.
bilgisayar üzerinden exFAT olarak biçimlendirmeyi deneyin bir de
lumia isminin artık kullanılmayacağı ve herkesin beklediği surface phone haberi sayılır o telefonda da intel ile ms arasında özel bir işlemci kullanılacağı söyleniyordu onunla ilgili bir haberAz önce bir haber okudum şunlar yazıyordu ve okurken şaşırmadım doğrusu. Yazılım devinin Rusya kolundan gelen haberlere göre Lumia markası ve onun ARM işlemcileri artık Microsoft'un gelecekteki mobil stratejisinin bir parçası olmayacak. Acaba ne kadarı doğru bilemiyorum.
Bu ne biçim bir tavır arkadaşım? Burası herkesin özgürce fikir alışverişi yaptığı bir yer olmayacaksa konuyu kapat gitsin. Yönetici olabilirsin ama bu sana Çocuk azarlar gibi davranma hakkı vermez.Kim çıkarıyor şu saçma haberleri, baktığınız siteye bakın bi. Bir şeyin olduğu yok, ad değişimi falan mı söyledi Microsoft da hemen söylenmeler başlamış. Konuyu biraz kapatsak iyi olacak gibi her şey bu konuda konuşulmaya başlandı.
Kim çıkarıyor şu saçma haberleri, baktığınız siteye bakın bi. Bir şeyin olduğu yok, ad değişimi falan mı söyledi Microsoft da hemen söylenmeler başlamış. Konuyu biraz kapatsak iyi olacak gibi her şey bu konuda konuşulmaya başlandı.
Genel olarak yazdım niye üstünüze alındınız ki? Bu konuda satılacak telefonun, alınacak modelin ne olduğu veya tavsiyeler konuşuluyor. Ha bunlar ve diğerleri konuşulmasın mı diyorum tabii ki hayır ama burada değil. Konu Windows 10, arada ben de farklı şeyler paylaşabiliyorum ama onu günlerce devam ettirmiyorum. Microsoft yavaş bunu anlarım, inkar ettiğim bir şey değil, yeri gelince ben de sitem ediyorum. Fakat şöyle bir şey var her önüne gelen amacı bilmeden Insider sürümü kuruyor. Sonra bir sürü sorunlarla karşılaşıyor. Oysa yüklemeden önce ki uyarıyı okusa, arama bile yapamama gibi durumlarla karşılaşabileceğini onaylayıp yüklemeyi göze alıyor. Sorunlarla bende karşılaşıyorum tabii ki bunu da burada ve Microsofta bildiriyorum. Gelip de telefonu parçalayacağım gibi şeyler söylemiyorum. Daha çok fazla şey var böyle konuşulacak.Bu ne biçim bir tavır arkadaşım? Burası herkesin özgürce fikir alışverişi yaptığı bir yer olmayacaksa konuyu kapat gitsin. Yönetici olabilirsin ama bu sana Çocuk azarlar gibi davranma hakkı vermez.
Sadece son yazılanlara değil bu yazdıklarım. Devamını yukarıda yazdım.Neden bu kadar agresif ve rencide edici birşey yazma ihtiyacı hissettiğini bilmiyorum ama win10 mobile ile ilgili bir söylentinin konuşulacağı en doğru yer (henüz resmi sürüm gelmediği için) burasıdır diye düşünüyorum .
İnsanlar 1.5 sene adam gibi bir güncelleme bekleyecekse insider kurmaları kaçınılmaz oluyor. Bu durumda da insanlar bence haklı olarak eksikliklere hatalara kızabiliyor @Sensation . Çünkü siz yöneticiler olsun diğer siteler olsun verdiğiniz her haberde aslında o haberinde sahibi oluyorsunuz bunu kabullenmeniz lazım. Haberler hep neydi WP çok iyi olacak çok süper olacak şu özellik gelebilir bu özellik gelebilir. 2014 wp yılı olacak 2015 wp yılı olacak. Yaptığınız haberlere tek tek bakarsak ki bi tanesi hemen yukarda ali abi yapmış hep şu gelebilir bu olablir hep iyi şeyler ama sonuç hüsran. Uzun süren güncelleme döngüleri de insanları insider yüklemeye mahkum ediyor ve yaptığı isyana haksız diyorsunuz bence haklı. Haksız ama bence haklı. Sonuçta o insanları insider a mahkum eden bu zihniyet utansın.
Bu konuda da demiştim yine söyleyeyim. Öncelikle WP kullanacak kişinin çok fazla uygulama ile işi olmamalı, bir uygulama gelecek diye de telefonu alıp beklememeli, sonucu hüsranla karşılaşıp sonucu WP almayın olayına dönüyorİnsanlar 1.5 sene adam gibi bir güncelleme bekleyecekse insider kurmaları kaçınılmaz oluyor. Bu durumda da insanlar bence haklı olarak eksikliklere hatalara kızabiliyor @Sensation . Çünkü siz yöneticiler olsun diğer siteler olsun verdiğiniz her haberde aslında o haberinde sahibi oluyorsunuz bunu kabullenmeniz lazım. Haberler hep neydi WP çok iyi olacak çok süper olacak şu özellik gelebilir bu özellik gelebilir. 2014 wp yılı olacak 2015 wp yılı olacak. Yaptığınız haberlere tek tek bakarsak ki bi tanesi hemen yukarda ali abi yapmış hep şu gelebilir bu olablir hep iyi şeyler ama sonuç hüsran. Uzun süren güncelleme döngüleri de insanları insider yüklemeye mahkum ediyor ve yaptığı isyana haksız diyorsunuz bence haklı. Haksız ama bence haklı. Sonuçta o insanları insider a mahkum eden bu zihniyet utansın.