braayn
Üye
tesla -edison ilişkisiPeki..Hangi marka daha kalıcı olur sizce fikri öne süren ve tasarlayan mı yoksa bu hazır fikri ve tasarımı (ç)alan mı?
tesla -edison ilişkisiPeki..Hangi marka daha kalıcı olur sizce fikri öne süren ve tasarlayan mı yoksa bu hazır fikri ve tasarımı (ç)alan mı?
Edge çok fazla ram yiyor bundan kaynaklı olarak arka planda çalışan müzik çaları durduruyor olabilir...Groove ve Edge arasında bi problem var. Groove'dan müzik çalarken Edge'i açınca Groove çokuyor ve müzik duruyor ama Mix Radioda böyle bişey olmuyor.
Bu arada Edge beni yine delirtti. Upuzun bi yazı yazmıştım Edge çöker falan diye de kopyalıyorum tam ortasında önce Edge arkasından telefon kapandı. Bide sıfırlamıştım daha geçen boşuna uğraşmıştım olan akkye oldu 3mbit hızla 8.1 inecekte uygulamalar inecekthe ohoo..
Bende güzelce geribildirim yaptım ve şuan işlemcisi tek çekirdekli dandik bi Android tabletten yazıyorum yan yana 4 sekme açık daha hiçbirinde kapanma yok.

Değiştirmek istiyorum platformu artık bu be ya insan kendi parasıyla sinir ve rezil olur mu!? 
Kullandığın sürüm tp sürüm en basit aramada bile hata verebilir bunu bilmelisin.Sorun yaşamak istemiyorsan 8.1 e geri dön benim gibi.ulan ne sinir bozucu bir cihaz ve yapıdır bu arkadaş!
Müzik dinleyim dedim Groove Müzik'e tıklıyorum verdiği hataya bakın;
o bir yana, bu üsteki verdiği hatayı yazmak için abartısız 20 dakikadır bir Edge'den zarzor yazdım. Ulan siteye girip konu linkine tıklıyorum tepki vermiyor, sonra mesajı yazıyorum sileceğim taa Forum anasayfaya attı .
Klavye desen ayrı bir dert yazarken klavye kaybolup yazmak için tıklıyorum gelmiyor ya la. Bunları hep yapıyor nasıl sinir oluyorum bi bilseniz
puf daha fazla dayanamayacağım ya. Soğudum resmenDeğiştirmek istiyorum platformu artık bu be ya insan kendi parasıyla sinir ve rezil olur mu!?
![]()
O parayı ödeyeceğine git yeni cihaz al 341 ₺ nedir sıfırı zaten o kadargeçenlerde lumia 520 ile ilgili bir yazı yazmıştım sorun whattsap dan bulaşan bir virüs sonucu format sıfırlama nsu veya farklı programlarla hiç bir şekilde sistem yeniden yüklenemiyordu 2-3 gün önce istanbula gönderdik ana şubeye ordanda dün geldi anakart yanmış dediler 341tl para istediler, nasıl bir sorunsa ben hafıza kartı değişimi ile sorun çözülür sanıyordum galiba daha büyük bir sorun yani telefon komple çöplük oldu

Bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadımBu arada 8.1'de saçmalamaya başladı.
Arada sırada Ekran ters dönüyor yazılar birbirine giriyor explorer sorun veriyor sizde de böyle şeyler oluyormu?