Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

zarex

zarex

Üye
Arkadaşlar telefonu yeni aldım sonra bu forumu buldum anladığım kadarıyla bu cihazların durup dururken reset atması normal. Benim cihazım reset atıp duruyor marketi de çok geniş değil buna rağmen daha önce kullandığım s3 ten çok iyi.

Cortana ne zaman Türkçe olur ? :D

cadde19

cadde19

Üye
Aynen büyük bir hastag yapsak iyi olur.
Büyük bir Windowsphone sayfası ile iletişime geçip Twitter üzerinden başlatalım.
İngilizce bilen biri bir yazı çıkarsa da diğer wp grupları ya da siteleri ile iletişime geçsek.

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Universal messenger

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve symbianbelle
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar telefonu yeni aldım sonra bu forumu buldum anladığım kadarıyla bu cihazların durup dururken reset atması normal. Benim cihazım reset atıp duruyor marketi de çok geniş değil buna rağmen daha önce kullandığım s3 ten çok iyi.

Cortana ne zaman Türkçe olur ? :D

Öncelikle sitemize hoş geldiniz. Telefonunuz modeli nedir? Ona göre yardımcı olabiliriz.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, maydinmaydin, symbianbelle ve 1 kişi daha
zarex

zarex

Üye
Öncelikle sitemize hoş geldiniz. Telefonunuz modeli nedir? Ona göre yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler hoş bulduk. Lumia 640 telefonumun modeli . Windows 8.1 vardı aldığımda reset atıyordu win10 kurdum düzelir diye . Son yapıyı da yükledim , hatta sıfırladım , devam ediyor sorun Bazen gunde 3 kere bazen de 3 gün de bir reset

.BlueTR

.BlueTR

Üye

Universal messenger
Bu nedir allah aşkına :dry:
Facebook uygulamasının ara yüzü ne güzel oldu, bu messenger uygulaması gerçekten böyle olacaksa ben şimdiki sürümün appx dosyasını yedekleyim.
Sesli arama falanda gelmeyecek galiba.

hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Teşekkürler hoş bulduk. Lumia 640 telefonumun modeli . Windows 8.1 vardı aldığımda reset atıyordu win10 kurdum düzelir diye . Son yapıyı da yükledim , hatta sıfırladım , devam ediyor sorun Bazen gunde 3 kere bazen de 3 gün de bir reset
Hocam büyük ihtimal cihazınızda bir sorun var.insiderı ilk sürümlerden beri kullanıyorum ve sadece ilk buildlerde 3 4 kez reset attığını hatırlıyorum. 8.1 kararlı sürümü pek kullanmadım fakat o zamanda hiç reset atmamıştı sanıyorum. Cihazım l925 bu arada pek donanım farkı yok.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
facebook blue update ?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şöyle bir foruma bakarsak uzun süredir wp kullananların artık yavaş yavaş pes ettiği göze çarpıyor.
Yeni Kantar pazar payı sayılarına bakarsak wp çok fazla pazar payı kaybettiğide net görünüyor.

Özellikle şimdiye kadar wpnin en popüler olduğu ülkede yani italyada - 4.6% gibi ciddi bir düşüş gözükmekte. Artık 10% barajını geçmiş ülke bulunmamakta.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şöyle bir foruma bakarsak uzun süredir wp kullananların artık yavaş yavaş pes ettiği göze çarpıyor.
Yeni Kantar pazar payı sayılarına bakarsak wp çok fazla pazar payı kaybettiğide net görünüyor.
Bana kalırsa bu gidenlerin %90 lık bir kesiminin aklı hala wp de, insanlar wp yi kabullendi sadece ms nin yavaşlığını kabullenemiyor.

• Beğen
Tepkiler: cadde19 ve BLasTeaR
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Bana kalırsa bu gidenlerin %90 lık bir kesiminin aklı hala wp de, insanlar wp yi kabullendi sadece ms nin yavaşlığını kabullenemiyor.
Zaten öyle. Kimse sistemi veya arayüzünü sevmediği için gitmiyor. Tek sorun MS.
Ben şahsen 2013'de ilk wp'mi aldığımda androide geri geçmeyi hiç düşünmüyordum ama ms'nin bu saçma tavırları ve umrum duymazlıkları ve uygulama bolluğu olmaması benide geri androide yöneltti.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Bu sürümde mobil veri sorunu var zannımca. Lumia 820 kullanıyorum ve mobil veri sadece 2g (e) modunda kullanılıyor. 3g veya 4g açıldığında bile 2g modunda kalıyor internet bağlantısı. 1 ay oldu cihazı alalı ve daha 3g çekmedi h simgesini bile göremedim. Başlarda cihazımda sorun vsr diye düşündüm fakat bugün bir arkadaşım lumia 720 sine w10m kurdu ve o da 3g çekmediğini söyledi.
Benim evimde kablosuz internet vs. yok. Mobil veriden yapıyorum tüm indirmelerimi. Bu sorun baya can sıkıcı. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
Evimde bilgisayar olmadığı için 8.1 e de dönemedim. Lanet olsun ms ye.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu sürümde mobil veri sorunu var zannımca. Lumia 820 kullanıyorum ve mobil veri sadece 2g (e) modunda kullanılıyor. 3g veya 4g açıldığında bile 2g modunda kalıyor internet bağlantısı. 1 ay oldu cihazı alalı ve daha 3g çekmedi h simgesini bile göremedim. Başlarda cihazımda sorun vsr diye düşündüm fakat bugün bir arkadaşım lumia 720 sine w10m kurdu ve o da 3g çekmediğini söyledi.
Benim evimde kablosuz internet vs. yok. Mobil veriden yapıyorum tüm indirmelerimi. Bu sorun baya can sıkıcı. Benden başka bu sorunu yaşayan var mı acaba?
böyle bi sorunla hiç karşılaşmamıştım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben böyle bir sorun hiç yaşamadım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
hattınız 3g desteği var ve 3g şebeke aboneliği yapılmış durumda ve farlı telefonlarda deneme ile sorunsuz çalışıyor değil mi ancak lumia 820 de sorun oluyor peki lumia 820 e farklı bir sim kart takıp denediniz mi hiç denemediyseniz deneyim derim

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
hattınız 3g desteği var ve 3g şebeke aboneliği yapılmış durumda ve farlı telefonlarda deneme ile sorunsuz çalışıyor değil mi ancak lumia 820 de sorun oluyor peki lumia 820 e farklı bir sim kart takıp denediniz mi hiç denemediyseniz deneyim derim
820 den önce iphone kullanıyordum. Aynı hat ile 3g sorunsuz çalışıyordu. Cihazımda diğer operatör hatlarını da denedim ve 3g çekmedi. Hattı başka cihaza takınca sorun olmuyor. Arkadaşımın lumia 720 de de denedim onda da 3g sorunu var. Acaba yanlış bir şey yükleme sonucu mu bu hata oluştu sistemde? Yarın bir bilgisayar bulup 8.1 e dönüp şebekeye bakacağım. Ama bana nedense yazılımsal sorun gibi geliyor. Donanımsal sıkıntı olması da pek mantıklı gelmiyor açıkçası. 2g de full çekerken 3g çekmemesi. Kapalı alanda mı sorun var acaba diye Kadıköy meydanda da denedim ama sonuç değişmedi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt