zaakaan
Üye
yalnız 950 ve 950xl de fu ll hd değil 2k ekran var
Benim hatam, düzelttiğin için teşekkürler, yanlışlık olmasın.

yalnız 950 ve 950xl de fu ll hd değil 2k ekran var

Bu sorunun çözümü nedir acaba bilen var mı?
bende bu şekilde bir sorun var
1520 ve 930'da var sanırım bu yazı sorunu sadece. 950 ve 950XL'ta da olması muhtemel. fu ll HD ekranlarda bu sıkıntının oluştuğunu duymuştum ama çözüm bulamadım bende. Güncelleme gerekiyor galiba.
Hocam en son 5 gün önce tekrar denedim ama yine bu şekildeydi bende oyunu kaldırdım. Güncelleme yeni mi geldi?L1520 / Asphalt 8 - oyunda ben de hiçbir sorun/sıkıntı yok.
Yeni bir güncelleme yayınlamıştı kontrol ettiniz mi?
He ben Asphalt 8 sandım. GT R2'de ben tekrar kurmadığım için güncelleme geldi mi bilmiyorum. Umarım sonraki güncellemeyle düzeltirler. Tabi geribildirim şart, bol bol yapalım.Hocam en son 5 gün önce tekrar denedim ama yine bu şekildeydi bende oyunu kaldırdım. Güncelleme yeni mi geldi?
Bu arada hocam oyun Aspahlt 8 değil onda hiçbir sorun yok sıkıntılı olan oyun GT Racing 2 oyunu

Ben bir kaç kez yazdım durumu bakalım umarım güncelleme gelir, bu olaydan sonra bende kaldırdım oyunu ama oyunu oynamak isteyen arkadaşlar olursa en azından onlar yaşamasın bu sorunu.He ben Asphalt 8 sandım. GT R2'de ben tekrar kurmadığım için güncelleme geldi mi bilmiyorum. Umarım sonraki güncellemeyle düzeltirler. Tabi geribildirim şart, bol bol yapalım.![]()
kardeşime l535 aldık nasipe az sonra kuruluma geçeceğiz ama android telefondaki rehberi windows kişilere nasıl alıyorduk bir olyu vardı yardımcı olabilecek varmı?
Tinder de gif desteği verdi İos uygulamasına. Hemen ardından Rudy Huyn açıklama yaptı, güncelleme hazır 6tin uygulamasında ile .gif alma özelliğini ve beğen butonunu eklemiş bile. Daha sonraki güncelleme ile de .gif gönderme özelliğini ekleyecekmiş. Şu anda mağazada sorun olduğu için güncellemeyi yaynlayamamış.Facebooka hareketli profil fotoğrafları geliyormuş bakalım bu yıl içinde bizde bu güncellemeyi alırmıyız.
Arkadaşlar candy crush oyunlarında telefon çok ısınıyor ve renkler gidip geliyor ve bataryayı resmen sömürüyor acaba sizdede böyle bir sorun varmı telefonumda 8.1 yüklü şu an
Evet 925Tel 925 değil mi
Evet 925
)) dostum bazı 925 lerde kronik bu aynısı benim 925 de de oluyor ısınınca renkler ve parlaklık sapıtıyor. Bu durumda garantiye gidenlerde değişim oluyor çünkü onarılmıyor. Bende yedek tel ayarlar ayarlamaz garantiye göndereceğim sana da tavsiyem o yönde. Bir iki ay bekleriz ama değer. Yazılımsal değil yani sorun..sağol tavsiyen için garantiye göndermek lazım o zaman)) dostum bazı 925 lerde kronik bu aynısı benim 925 de de oluyor ısınınca renkler ve parlaklık sapıtıyor. Bu durumda garantiye gidenlerde değişim oluyor çünkü onarılmıyor. Bende yedek tel ayarlar ayarlamaz garantiye göndereceğim sana da tavsiyem o yönde. Bir iki ay bekleriz ama değer. Yazılımsal değil yani sorun..
Garantisi bitmeye yakın bir kaç ay öncesinden gönder sende