Tarayiciya boeffla config apk yaz indir. Apk yi kurduktan sonra kernel ayarlarini yaparsin.Arkadaşlar Size Kurmalımıyım Romu
kurdum romu güzel ama ram kullanımı düşürmek için olan program inmiyor link kırık
arkadaşlar ram kullanımı azaltan uygulama yok bulamıyorum yardım
Arkadaslar bu foruma tapatalktan giris olmuyor ne zaman normale donecek bilgisi olan var mi?Ayarları Maxcicepdeki Anlatımdan YapıyorumTarayiciya boeffla config apk yaz indir. Apk yi kurduktan sonra kernel ayarlarini yaparsin.Arkadaslar bu foruma tapatalktan giris olmuyor ne zaman normale donecek bilgisi olan var mi?
Tesekkurler. Dostum bunu v5.2.1 in uzerine mi flashlicaz yoksa wipe data yapip sifirdan mi flashlicaz..?Beta test of the update 5.2.2 is here:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
132 MB file size
Buyrun
Dostum v5.2.2 guncelleme ile gelen bir yenilik varmi? Ayrica imei klon mu orjinalmi benim klon imei romun orjinal kerneli arter97 ile hat sorunu oluyor mecburen boeffla kernel yuklemek zorunda kaliyorum. Sen nasil yapiyorsun ?Facebook Blekota sayfasında bulduğumu kopyala yaptım buraya yapıştırdım işte. .
Simple Wipe yaptım.
Wipesiz de 5.2.1 üzerine kurarsanız sorun çıkarmayacaktir büyük ihtimal. . . .
Dostum v5.2.2 guncelleme ile gelen bir yenilik varmi? Ayrica imei klon mu orjinalmi benim klon imei romun orjinal kerneli arter97 ile hat sorunu oluyor mecburen boeffla kernel yuklemek zorunda kaliyorum. Sen nasil yapiyorsun ?