Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
Evrensel "Zil Sesi Yaratıcı" uygulaması yolda:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Rudy Huyn da evrensel 6tag uygulaması çalışmasına başladı. Yaklaşık 2 ayda tamamlanacak. Daha önceden beta yayınlanacak.
ne gerek varsa sırf bunun için ayrı bir uygulamaya...sisteme entegre etseler şu boş kalabalığı kaldırsalar bence çok daha iyi olacak...o kadar çok eksik şey varken microsoft nelerle uğraşıyor...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

volumezoom

volumezoom

Üye
Mesaj özelliği güzelmiş gerçekten, bakalım bizim operatörlerimiz destekleyecek mi? Gerçi apple çıkarsaydı bu sistemi hemen yarışa girerlerdi önce destekleyebilmek için ama bu platform söz konusu olunca sus pus olmalarına şaşırmam açıkçası. Aynı şey adam akıllı uygulama yazmayan sözde büyük şirketler içinde geçerli. Henüz neredeyse ülkemizde satılmaya başlamadan iwatch için uygulama yapan ismi lazım olmayan banka yıllardır wp için doğru dürüst uygulama yazmayı beceremedi, yapan yokmu var ama sözde müşteriyi düşünen ama aslında alakası olmayan bu tarz firmalardan nefret ediyorum ve elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum. Ayrıca acımasızca platformu eleştiren teknoloji sitelerininde pek bir farkı yok, adam gibi uygulama yazamayan şirketleri eleştirmektense kolay yoldan platforma fazla yüklenmeleri çok yanlış. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak windows mobile açısından.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve BLasTeaR
zaakaan

zaakaan

Üye
Klavyenin tek elle kullanım modu bizdekinden daha iyi. Hayır anlamıyorum, Microsoft iOS hazır bir sistem olduğundan uygulamaları önce oraya yapıp bizim tepkimizi mi ölçüyor yani deney gibi bir şey mi bu yoksa cidden kendi kullanıcıları için bu kadar umarsız mı? Cidden o klavye bizdekinin tek elle kullanım modundan daha iyi bir tek elle kullanım moduna sahip.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve BLasTeaR
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Resmi sürümü tüm lumia modelleri için gelecek. Ama gelmesi Şubat -Mart aylarını bulur gibime geliyor. Geliştirici değilseniz ve elinizde ki tek cihazsa tavsiyem wp 8.1 Denim sürümüne dönmeniz ve resmi sürümü yayınlanana kadar beklemeniz yönünde olacaktır.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
microsoft sizleri bekletmekten bıkmış galiba bizi de beklemeye alıştıracak gibi 2016 sonu ve bir klavye :gun1:
Beklediğinize değecek:ehe

Bu arada Microsoft'un ios için klavye uygulaması çıkarmasına Rudy Huyn çok güzel bir ironi ile cevap vermiş. :kop:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: System X, zaakaan, BLasTeaR ve 2 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bu arada Microsoft'un ios için klavye uygulaması çıkarmasına Rudy Huyn çok güzel bir ironi ile cevap vermiş. :kop:

Güzel yerden vurmuş.
Eee her şeyin daha iyisini kendi sisteminden önce başka platformlara sununca, kendi oyunu Halo'nun yeni sürümünü de Xbox'dan önce daha iyi bir şekilde PS4'e sunarsa şaşmamak lazım :)

dakamon

dakamon

Üye
İşin ucunda MS olunca hiçbir şeyden şaşmamak lazım. Sonuçta bu adam bile yok ortada.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
msn haber ve hava durumu,mytube ve uzak masaüstü güncellendi gençler

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
suyunsesi

suyunsesi

Üye

Sanki Rudy de artık inceden inceden Microsoft'a giydirmeye başladı gibi ha? :)

dakamon

dakamon

Üye
Ne kadar seversen sev karşılık bulamadım yada böyle şeyleri gördükçe insan aldatıldığını düşünür ve o sevdiği şeyden nefret etmeye başlar. Açıkçası benim bir sistem için büyük çabalar sarfederek uygulama yapıcam ama sistemin sahibi gidecek başka sisteme çok gelişmiş uygulamalar yapacak. Ve o yaptığı uygulamalardaki kullandığı API desteğini kendi sistemine vermeyecek. Ne bilim işte açıkcası MS önce sistemini bi android bi ios kadar gelişmiş kılsın da ondan sonra gözünü oralara diksin.

Zaten MS bence işletim sistemi firması olmasının bi gerekliliği olarak WP yi çıkardı. Halbuki hiç bulaşmayıp sadece uygulama yapacaktı. Bizi de boş yere bekletmeyecekti. MS mobilde sadece uygulama yapsın. Çünkü bir tek onu iyi yapıyor.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
hakikidaredevil

hakikidaredevil

Üye
Adamın Microsoft'tan daha çok emeği var platformda. Biz son kullanıcılar olarak ihanete uğramış gibi hissediyoruz o ne dese haklı. :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Microsoft acaip işler yapıyor bu aralar.

Windows 10 Mobile Lumia 550 için yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı. Fakat bu güncelleme sadece Windows Device Recovery Tool ile yüklenebilir. :hmmm

dakamon

dakamon

Üye

Windows 10 Mobile Lumia 550 için yeni bir firmware güncellemesi yayınlandı. Fakat bu güncelleme sadece Windows Device Recovery Tool ile yüklenebilir. :hmmm
Bu aralarmı Ms nin en başından beri ne yapmaya çalıştığını kimse bilmiyor ki. Hiç kimse.

• Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
Aybars1979

Aybars1979

Üye

cihazda aktif olmayan bir şeyleri aktif mi ediyor anlamı çıkıyor led bildirim gibi?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Klavyemiz iOS'ta. Tek farkı tek elle kullanım modunun bizdeki ile farklı olması. Henüz beta ve önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak. Android ise 2016 sonu.

Tek elle kullanım modu:

Bu da 2012'de Windows Phone 8.0 ile gelmesi beklenen ama gelmeyen hali: :ehe

Androide de gelsin bir an önce.Alışamadım ben bu android klavyesine.Swift klavye var ama bir WP klavyesi değil

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Joe de iphone kullanıyor... Vay arkadaş kendimi kirletilmiş hissediyorum :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Audible uygulaması ile Windows 10 ve Windows 10 Mobile'da sesli kitap okuma ve sesli paylaşım özelliği gelmiş. Kitap kurtlarına duyurulur:)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Ona bakarsan hepimiz İphone kullanıyoruz:)

Ekli dosyalar

Takipçi Satın Al

Üst Alt