Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
Yok hocam pc'de ki sürüm normal sürüm uygulama değil + O bahsettiğiniz uygulamadan atma olayını biliyorum ama bu dediğim o tür bir sorun değil. 8.1-Win10 iki sistem de de telefonda aynı olay devam ediyor yani pc'yi görmüyor tabi sadece benim pc için geçerli bu görmeme olayı :hmmm Niye böyle oluyor anlamış değilim :)
windows phone 8de sorun yok.windows 10dayken bende de aynı sorun vardı :) window phone candır. :)=

.BlueTR

.BlueTR

Üye

1468 oydan:

%36 Çok sorunlu ve berbat demiş
%34 Birkaç bug var ama sorun değil demiş
%30 Sevdim çok iyi demiş

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve braayn
papakudioflu

papakudioflu

Admin
p

Pas geçilecek olan yazılım bende nasıl yüklü peki :allalla:
Kararlı sürümde olmayacak anlamında. Mesela şu anda Windows 10 Mobile kararlı sürümünü kullanan Lumia 950, Lumia 950 XL ve Lumia 550 henüz Yapı 10586.63 güncellemesini almadı. Bu cihazlar için de yayınlanmayacak ve muhtemelen önümüzdeki hafta Yapı 10586.71 sürümü yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
dakamon

dakamon

Üye
Şu da şöyle köşede dursun

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bide bu var. Bizimkinden baha iyi çalışıyorlar vallahi. Tek farkı onlarda düzenleme için Office 365 gerekiyor, bi zahmet bize ücretsiz olsun.

cemil baba

cemil baba

Üye
şimdi bi baktım da orda donanım sıralaması var. en iyi donanıma sahip cihazlar da yine Microsoft da , 950 lerin sıkıntısı da sadece yazılımsaldır bence. 950 ninki aşırı iyi olmasa da xl in tasarımı da bence gayet hoş, çok da küçük görmemek lazım cihazları
Windows işletim sistemi android gibi değil, onun için arada çok büyük bir fark olmaz. Kaldı ki 532 bile çok güzel. Tasarım olarak söyleyecek bir şey yok ancak malzeme kalitesi berbat. Önceki sayfalarda bir video vardı 950 XL ile ilgili. Bir de MS nin bir özellik verip başka bir yerden kısma politikasından nefret ediyorum. İyice nefret ettirdi kendinden.

onursarii

Üye
Benim cihazım da ilk nesilde ancak şarj ve kapanma sorunu yaşıyorum umarım son yapıda düzelir. Şubat geldi hala yapı diyoruz işte Microsoft farkı :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Android'deki Skype ayarlarına bak, adam kaydıra kaydıra bitiremedi ya la, bir de bizdekine bakın :dry:

erhanercan

erhanercan

Üye
Şu kutucukların yarısı şeffaf yarısı olmayınca sinirlerim bozuluyor yahu

cemil baba

cemil baba

Üye
Hepsini şeffaf yapmak istersen mağazada uygulamalar mevcut.
MS yapsa daha güzel olur, sistemle bütünleşir. Ayrıca MS nin uygulamaları şeffaf değil sıkıntı orada. Önceki sayfalarda vardı bir tasarım, orada çok güzel duruyordu.

efeler12

efeler12

Üye
Bide bu var. Bizimkinden baha iyi çalışıyorlar vallahi. Tek farkı onlarda düzenleme için Office 365 gerekiyor, bi zahmet bize ücretsiz olsun.
bizdekiyle aynı neden hep böyle onlarınki daha iyi oluyorsunuz anlamıyorum

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Hepsi için olmuyor ama. Mesela az önce kamera uygulamasıda sapıttı (yakında hepsi gidecek diye korkuyorum inşallah yarın yeni build gelirde düzelir belki) bende lumia camera 5 yükledim appx ile ama hiçbir uygulama desteklemediği için saydam yapamadım. Kendisinden saydam zaten ama eski sürüm olduğu için mor renkli yeni sürümler deploy olmuyor donanım uyumsuz :ehe
bizdekiyle aynı neden hep böyle onlarınki daha iyi oluyorsunuz anlamıyorum
Şuan excel uygulamasını açtığımda sistem sapıtıyor ve ekran 16ya bölünüyor sonrada telefon resetliyor kendini. Ms her uygulamayı diğer sistemlere daha iyi olarak sunduğu için psikolojik olarak bizim uygulamalar kötü gibi gelmeye başladı artık.
Ama şunu kabul edin en kötü Skype uygulaması bizim platformda. Neyse ki sistemle bütünleşti de Skype ile mesaj atmak daha kolay oldu.

braayn

braayn

Üye
skype konusunda şunu açık ve net söyleyebilirim ki IOS --> WM skype ile aradığımda hemen ararken WM--> IOS skype ile aradığımda ise bayağı bekliyor.Bu durumda açıkca gösteriyorki bizim sistemlerde daha iy çalışması gerekirken diğer sistemlerde bu uygulamalar daha iyi çalışıyor.MS bir an önce silkelenmesi lazım... Yoksa kafasını çok duvara,taşlara ve kapılara vuracak ...

erhanercan

erhanercan

Üye

Farkındayım bununla ilgili mağazadaki bütün uygulamaları biliyorum ve kullandıklarım var ancak yetersiz. Yine de tüm uygulamalar için MS tarafından artık şeffaf olsa daha iyi olur. Uygulamalarla uğraşmasın millet..

• Beğen
Tepkiler: braayn
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evrensel "Zil Sesi Yaratıcı" uygulaması yolda:

Rudy Huyn da evrensel 6tag uygulaması çalışmasına başladı. Yaklaşık 2 ayda tamamlanacak. Daha önceden beta yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, flutewoddy ve papakudioflu
dakamon

dakamon

Üye

Rudy Huyn da evrensel 6tag uygulaması çalışmasına başladı. Yaklaşık 2 ayda tamamlanacak. Daha önceden beta yayınlanacak.
Şu ses dalgalarının olduğu kısım 8 pikselli resim havası veriyor. Ya azıcık daha görselliğe önem verin daha renkli bir şey yapın. Çubukların uzunluğuna göre bi renk skalası olsun. yemin ederim olsun diye yapılan şeylerin ötesine geçmiyor. Estetik 0

braayn

braayn

Üye

2 ayda adamlar bina dikiyor ya vay arkadaş Windows Mobile uygulama yazmak ne kadar zormuş
zil sesi yaratıcıda tasarım olarak iç karartıcı siyah-beyaz be logolar butonlar beğenmedim...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye

Ne bilim şuna benzer bir şey yapsa görsellik adına

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, braayn ve maydinmaydin
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Microsoft'un şirket içi test ekibinin Windows 10 pc için Yapı 11102 sürümünün ardından Yapı 14251 sürümünü test ettiği iddia ediliyor. Yapı numarasında bu kadar büyük bir sıçrama hiç hayra alamet değil.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, maydinmaydin, Mr.Sun ve 2 diğerleri
Takipçi Satın Al

Üst Alt