Püf Noktası Sistem Güncelleme Hatası - Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Sistem Güncelleme Hatası - Acil Yardım
Şimdi Arkadaşlar; Benim Bir Yakınım Bana Yurt Dışından Telefon Gönderdi. Markası WİKO SUNSET 2 Bende Telefonu KingRoot İle Root Yapıp Gereksiz Kullanmadığım Uygulamaları Sildim. ( Google Kitaplar, Play Müzik, Google+, Haritalar ) gibi. Daha Sonra Bana Sistem Güncellemesi Geldi. Güncellemeyi İndirdim Ama Yüklerken "HATA" Yazıp Kalıyor. Defalarca Denedim Ama Sürekli Aynı Şey Oluyor.

Ben Telefondan Ne Silmiş Olabilirim Ki Bu Sorunu Yaşıyorum.

NOT: Aynı model cihaz kuzenimde de var. Ama O Böyle Bir Sorun Yaşamıyor. Aynı Şeyleri Onun Telefononada yapınca sorunu yaşamaya başkadı.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
ROOT ladığın için oluyor önce PC den Stock ROM at sonra tüm güncellemeleri indirip yükledikten sonra ROOT layıp tekrardan istemediğin uygulamaları kaldırabilirsin

kanat_58

kanat_58

Üye
Rootlama ile alakalı ve sistem dosyaları ile oynadığın için o programları bul yerine koy sisteme yerleştir yada romu indirip içinden alabiliyorsan al sildiğin tüm uygulamaları al direk System app içine at yeniden başlat tekrar dene güncellemeyi yada romu tamamen yükle başka türlü olmaz başıma geldi çünki biliyorum

baskahmet

baskahmet

Üye
Rootlarsan sıstem guncellemesını yukleyemezsın ;)

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Rootlarsan sıstem guncellemesını yukleyemezsın ;)
Root'u Kaldırıp Tekrar Denedim Ama Olmadı.
Rootlama ile alakalı ve sistem dosyaları ile oynadığın için o programları bul yerine koy sisteme yerleştir yada romu indirip içinden alabiliyorsan al sildiğin tüm uygulamaları al direk System app içine at yeniden başlat tekrar dene güncellemeyi yada romu tamamen yükle başka türlü olmaz başıma geldi çünki biliyorum
Sildiğim Tüm Uygulamaları İndirip Sistem Uygulaması Yapıp Tekrar Denerim. Bilgi İçin Saol :)
ROOT ladığın için oluyor önce PC den Stock ROM at sonra tüm güncellemeleri indirip yükledikten sonra ROOT layıp tekrardan istemediğin uygulamaları kaldırabilirsin
ROM Yükleme Bilgim 0 :(

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Root'u Kaldırıp Tekrar Denedim Ama Olmadı.

Sildiğim Tüm Uygulamaları İndirip Sistem Uygulaması Yapıp Tekrar Denerim. Bilgi İçin Saol :)

ROM Yükleme Bilgim 0 :(

Android içinde en kolay ROM yüklenen cihazlar samsunglar S3 Stock ROM yükleme diye arat rahat rahat halledersin

Davut420042

Davut420042

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaları Bulup LİNK 2 SD uygulaması ile sisteme gömdüm ama yine olmadı nerede hata yapmış olabilirim?

Üst Alt