Faturasız firsat2gb ilgili sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
firsat2gb ilgili sorum var
20 tlye yararlanabilecegim hakkinda mesaj geldi su an altin1gb kullaniyorum ama firsat2gb yazip 7000e yolladim.Peki simdi altin 1gb bitince mi baslayacak yeni paketin ayi yoksa mesaj atinca basladi mi?
zaten paket icerigi olarak altin 1gb devam ediyor ama firsat 2gb bugunden itibaren mi gecerli? insallah anlatabilmisimdir

blastx

blastx

Üye
20 tlye yararlanabilecegim hakkinda mesaj geldi su an altin1gb kullaniyorum ama firsat2gb yazip 7000e yolladim.Peki simdi altin 1gb bitince mi baslayacak yeni paketin ayi yoksa mesaj atinca basladi mi?
zaten paket icerigi olarak altin 1gb devam ediyor ama firsat 2gb bugunden itibaren mi gecerli? insallah anlatabilmisimdir
Pakete geçiş tamamlanıp yükleme yaparsanız aynı ay içinde aktif olur altın 1gb nin bitmesini bekleyin

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Yeterli bakiye varsa hemen başlar

• Beğen
Tepkiler: tr1246

tr1246

Üye
    Konu Sahibi
Pakete geçiş tamamlanıp yükleme yaparsanız aynı ay içinde aktif olur altın 1gb nin bitmesini bekleyin
Gecis tamamlandi mesaji geldi fakat yeterli tl yok yeni paketin ilk gunu benim tl yukledigim gun mu olur mesaji attigim bugun mu?

bulut6842

bulut6842

Üye
Fırsat 2GB tarifesinden herkes yararlanabiliyor mu wd 20 TL'ye ne kadar paket veriyorlar

blastx

blastx

Üye
Paket gizli bir pakettir eğer kaldırılmasıyla herkese açıktır paket içeriği 500 dk 1000 SMS 2 GB

• Beğen
Tepkiler: bulut6842
bulut6842

bulut6842

Üye
Blastx kardesim bu firsat2 gb den herkrs faydalanbiliyormu acaba bnde gecmek istiyorum tarife heray yenileniyormu yardimci olurmusun sana zahmet

blastx

blastx

Üye
Blastx kardesim bu firsat2 gb den herkrs faydalanbiliyormu acaba bnde gecmek istiyorum tarife heray yenileniyormu yardimci olurmusun sana zahmet
Hala kullanımdaysa FIRSAT2GB yazıp 7000 E atarak geçebilir siniz tarife her ay yenilenir

• Beğen

oceangoing

Üye
Maalesef tarife kapanmış hatalı mesaj yolladınız diyor

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt