papakudioflu
Emekli Yönetici
Windows 10 TH2 Build 10586.71 gelirse şaşırmayalımYapı 11105 yakında diyelim![]()
Windows 10 TH2 Build 10586.71 gelirse şaşırmayalımYapı 11105 yakında diyelim![]()
şaşırmamamız için tarihte versen abiWindows 10 TH2 Build 10586.71 gelirse şaşırmayalım![]()

Ben bu sebeple telefonuma format atmak zorunda kaldım ve her şey silindi.. Geçen yazmıştım buraya ama çözümü bulamadım ve format atmak zorunda kaldımBöyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Yeni bişey olacak mı bu güncellemeler de?Windows 10 TH2 Build 10586.71 gelirse şaşırmayalım![]()
Ms den öyle agresif bir hareket beklemiyorum maalesef.Windows 10 TH2 Build 10586.71 gelirse şaşırmayalım![]()

) olan bakiyeme oldu gerçi lanet hücresel veri yüzünden bakiyem sıfırlanmış ama sağlık olsun buna şükür...Büyük bir heyecanla bekleniyor ama beklendiğine değecek mi? 950 ve 950 XL ile ilgili hataları görüp, okudukça 'Gelse de güncellemem herhalde.' diyorum. MS çok hayal kırıklığına uğratıyor. 'Telefon piyasasından çekilirse hisse kaybı yaşayacağı için sadece oyun oynuyor.' falan deniyor. Sırf tarayıcı için bıraktığım N8 imi özledim. Hiç değilse onda daha çok özellik vardı. Şimdi güncelleme diye sürünüyoruz.

Zaten gelmeyeceğini haber verdiler de, belki bir sızıntı haber yakalarız diye takılıyoruz buralardaN8'de OTG vardı en azından
40 kişi toplanmışız yine ama gelen giden bişey yok hala

Yapı 10586 ile gelecek güncellemelerde yenilik beklemeyin.Yeni bişey olacak mı bu güncellemeler de?
bizde şuanda açılış animasyonu nasıl ? Tabiri caizse kütük gibi açılıyor tamda şuanda kullandığımız estetiksiz sistem gibi.Sonra diyoruz ki çok stabil ee tabi stabil olur animasyon namına hiçbir şey yok.Sistemi kasan hiçbir şey yokN8'de OTG vardı en azından
40 kişi toplanmışız yine ama gelen giden bişey yok hala
Şunu da şöyle bırakayım.Gabe görür belki
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Stabiil olsunda yenilik olmasın.Yapı 10586 ile gelecek güncellemelerde yenilik beklemeyin.
Yapı 11xxx sürümü ile başlayacak olan Windows 10 Mobile Redstone Preview sürümlerinde yeni özellikler gelecek. Fakat Redstone'un ilk yapılarında yenilik olmayacak. Yani bu hafta veya önümüzdeki hafta Redstone Preview yayınlansa bile yenilik olmayacak. Redstone'un üstüne bir kaç yapı geçtikten sonra yeni özellikler de "ekipler" tarafından uygun olursa eklenecek. Yani her yeni özelliği farklı bir ekip geliştiriyor ve hazır olduğunda sisteme entegre edilip optimizasyonu yapılıyor.
Kısacası Ocak ayı ve Şubat ayının ilk yarısında yeni özellik içeren Yapı yayınlanmasını beklemiyorum.
Daha öncede yazmıştım yakın zamanda ms nin özellik ve gelişme adına birşeyler vereceğini pek sanmıyorum, uzun vadede ise güzel gelişmeler olacaktır lakin bizler o kadar sabırlı olabilir miyiz bilemiyorum.imkanı olupta sabrı olmayanlar zaten diğer platformlara geçiş yapıyorlar.Yapı 10586 ile gelecek güncellemelerde yenilik beklemeyin.
Yapı 11xxx sürümü ile başlayacak olan Windows 10 Mobile Redstone Preview sürümlerinde yeni özellikler gelecek. Fakat Redstone'un ilk yapılarında yenilik olmayacak. Yani bu hafta veya önümüzdeki hafta Redstone Preview yayınlansa bile yenilik olmayacak. Redstone'un üstüne bir kaç yapı geçtikten sonra yeni özellikler de "ekipler" tarafından uygun olursa eklenecek. Yani her yeni özelliği farklı bir ekip geliştiriyor ve hazır olduğunda sisteme entegre edilip optimizasyonu yapılıyor.
Kısacası Ocak ayı ve Şubat ayının ilk yarısında yeni özellik içeren Yapı yayınlanmasını beklemiyorum.