Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
O tornavidayı yanından ayırma. Sorun olursa bir göster yeterli :)

Bu uyumsuzluk aslında uygulamaların güncellenmesi ile düzeleceği gibi Microsoft'un "geriye dönük uyumluluk" üzerinde yapacağı düzeltmelerle de çözülebilir. Gabriel Aul da zaten "geriye dönük uyumluluk" için Onecore çekirdeği üzerinde çalışmalar yaptıklarını açıklamıştı.
Her ikisinide yapan yok abi bir iki kişi çalışıyor heralde. tam sürümde bunları yapmış olsalar çok iyi olur

cemil baba

cemil baba

Üye
haklısın kardeşim :D grove müzik telefon sürümüde çok sıkıntılı. Şöyle düzgün çalışan bir uygulaması var mı diye düşünüyorum da en sorunsuz hava durumu galiba
Burayı okurlarsa onu da bozarlar.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, BLasTeaR ve suyunsesi
braayn

braayn

Üye
haftanın son 2 günü bakalım kıpırdama olacak mı ? Pek inancım olmamakla birlikte gittikçe soğuyorum bu sistemden.Elimdeki cihazın uzerinde nokia logosu olmasaydı çoktan satmıştım cihazı.Cihaz dun gece ilk defa reset attı.Yaptığım tek şey metrotubeden video izlemek onda da reset attı sinirlendim kapadım cihazı...felanca ülkede şu modele verilmeye başlandı tarzında haberleri görüyoruz ama bir tek video yok piyasada bu nedenle bana pek inandırıcı gelmiyor şu ülkede başladı haberleri.Neyse video vs varsa birileri paylaşırsa sevinirim.Bakalım final alan cihazlar nasıl çalışıyormuş?

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ya bu sistemi gerçekten düzelttiler mi de tam sürümü veriyorlar hiç inandırıcı gelmiyor. Telefonun bluetoothu bildiğin kızıl ötesi mantığında çalışıyor. Benim kadar bluetooth kullanan yoktur. Bi anda kulaklıktan müzik kesilmeye başlıyor kesik kesik geliyor. Bugün telefonu yere çarpmamak için kendimi zor tuttum. !500 tl ver bluetoothla müzik dinleyeme. Sürekli yaşanan bi sorun. Böyle bi imkanı olan varsa deneyebilir mi günde beş altı saat. ( Windows phone 8.1 de yoktu bu sorun )
bende şuan bluetooth kulaklık grove müzik veya diğerlerinde sorunsuz çalışıyor, bağlantı kesilmeden saatlerde denliyorum hatta en son dün kullandım 2 saat falan

cemil baba

cemil baba

Üye
Şurada bayağı ballandıra ballandıra anlatılmış bu sistem. Ama burada çok olumsuzluk okuyorum. Şaka maka MS bilerek çalışan özellikleri mi bozuyor ne yapıyor?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Neden olduğunu bilmiyorum. Ama çok da hoş bir durum değil. Güvenlik nedeni ile İki saatliğine kilitlenmiş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gelmesi beklenen resmi uygulama Dropbox imiş.

braayn

braayn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: versino2 ve Sensation
braayn

braayn

Üye
wpcenteralda pc için 11102 yayınlandı diyor mobile içinde bugün yarın gelir herhalde

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şef bu uygulama iki platformda da yokmuydu zaten ?
Vardı, yeni özelliklerle güncellendi:
Bu arada yeni yapı yayınlandı ama PC'ye:
Mobile için bugün yapı gelmeyecek.

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 11105 yakında diyelim :tebessüm:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesajlaşma ve Skype(2.12.15004.0 > 2.13.20000.0) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Esendağlı

Üst Alt