Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

drangela61

drangela61

Üye
Böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu?

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben bu sebeple telefonuma format atmak zorunda kaldım ve her şey silindi.. Geçen yazmıştım buraya ama çözümü bulamadım ve format atmak zorunda kaldım :@

cemil baba

cemil baba

Üye
Büyük bir heyecanla bekleniyor ama beklendiğine değecek mi? 950 ve 950 XL ile ilgili hataları görüp, okudukça 'Gelse de güncellemem herhalde.' diyorum. MS çok hayal kırıklığına uğratıyor. 'Telefon piyasasından çekilirse hisse kaybı yaşayacağı için sadece oyun oynuyor.' falan deniyor. Sırf tarayıcı için bıraktığım N8 imi özledim. Hiç değilse onda daha çok özellik vardı. Şimdi güncelleme diye sürünüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
System X

System X

Üye
uzun bir aradan sonra 8.1e döndüm ve ferrariyi bırakıp eşeğe bindiğimi anladım.aman allayım bu ne hız.sanki tüm uygulamalar açık bastığın anda geri dönüyorsun.işte bu sistemin devamının geleceğini sandık yerine kağnı geldi :D
bu arada telefonum hala düpdüzgün çalışıyor.hayatımda bu kadar anlamsız bir arıza görmedim :)) olan bakiyeme oldu gerçi lanet hücresel veri yüzünden bakiyem sıfırlanmış ama sağlık olsun buna şükür...

• Beğen
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Büyük bir heyecanla bekleniyor ama beklendiğine değecek mi? 950 ve 950 XL ile ilgili hataları görüp, okudukça 'Gelse de güncellemem herhalde.' diyorum. MS çok hayal kırıklığına uğratıyor. 'Telefon piyasasından çekilirse hisse kaybı yaşayacağı için sadece oyun oynuyor.' falan deniyor. Sırf tarayıcı için bıraktığım N8 imi özledim. Hiç değilse onda daha çok özellik vardı. Şimdi güncelleme diye sürünüyoruz.

N8'de OTG vardı en azından :ehe
40 kişi toplanmışız yine ama gelen giden bişey yok hala
Şunu da şöyle bırakayım.Gabe görür belki

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Abi ben wşn10un yakın olduğunu düşünmeye başladım çünkü 8.1.ede bir şeyler olmaya başladı
Klavye sorun çıkarıyor sizdede oluyor mu ? Tıklamadığım tuşlar çalışıyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yeni bişey olacak mı bu güncellemeler de?
Yapı 10586 ile gelecek güncellemelerde yenilik beklemeyin.

Yapı 11xxx sürümü ile başlayacak olan Windows 10 Mobile Redstone Preview sürümlerinde yeni özellikler gelecek. Fakat Redstone'un ilk yapılarında yenilik olmayacak. Yani bu hafta veya önümüzdeki hafta Redstone Preview yayınlansa bile yenilik olmayacak. Redstone'un üstüne bir kaç yapı geçtikten sonra yeni özellikler de "ekipler" tarafından uygun olursa eklenecek. Yani her yeni özelliği farklı bir ekip geliştiriyor ve hazır olduğunda sisteme entegre edilip optimizasyonu yapılıyor.

Kısacası Ocak ayı ve Şubat ayının ilk yarısında yeni özellik içeren Yapı yayınlanmasını beklemiyorum.

braayn

braayn

Üye
N8'de OTG vardı en azından :ehe
40 kişi toplanmışız yine ama gelen giden bişey yok hala
Şunu da şöyle bırakayım.Gabe görür belki

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bizde şuanda açılış animasyonu nasıl ? Tabiri caizse kütük gibi açılıyor tamda şuanda kullandığımız estetiksiz sistem gibi.Sonra diyoruz ki çok stabil ee tabi stabil olur animasyon namına hiçbir şey yok.Sistemi kasan hiçbir şey yok

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, .BlueTR ve BLasTeaR
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye

Yapı 11xxx sürümü ile başlayacak olan Windows 10 Mobile Redstone Preview sürümlerinde yeni özellikler gelecek. Fakat Redstone'un ilk yapılarında yenilik olmayacak. Yani bu hafta veya önümüzdeki hafta Redstone Preview yayınlansa bile yenilik olmayacak. Redstone'un üstüne bir kaç yapı geçtikten sonra yeni özellikler de "ekipler" tarafından uygun olursa eklenecek. Yani her yeni özelliği farklı bir ekip geliştiriyor ve hazır olduğunda sisteme entegre edilip optimizasyonu yapılıyor.

Kısacası Ocak ayı ve Şubat ayının ilk yarısında yeni özellik içeren Yapı yayınlanmasını beklemiyorum.
Stabiil olsunda yenilik olmasın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Daha öncede yazmıştım yakın zamanda ms nin özellik ve gelişme adına birşeyler vereceğini pek sanmıyorum, uzun vadede ise güzel gelişmeler olacaktır lakin bizler o kadar sabırlı olabilir miyiz bilemiyorum.imkanı olupta sabrı olmayanlar zaten diğer platformlara geçiş yapıyorlar.

onursarii

Üye
Microsoft'un anlamadığım garip davranışları var bu redstone güncellemesine bu kadar hızlı başlamasının sebebini anlayamıyorum mesela. daha windows 10 stabil ve kullanıcıların istediği şekilde değilken neden ekibini redstone için çalıştırmaya başlıyor? ikincisi windows phone'u tercih etmemin sebebi stabillik, geleceği parlak olması ve iphone'un pahalı olmasıydı ancak bakıyorum w10'a sahip ilk telefonlar 2250 liradan satışa çıktı insanlar stabil olmayan bir sistem için neden 2250 lira para versin bu da soru işareti açıkçası. Redstone'a başlamadan önce kullanıcı geri bildirimlerini daha derin analiz edip kullanıcıların istediği gibi bir sistem şekillendirseydi daha iyi olurdu. Redstone'a vereceği ekibi Microsoft Edge'e yönlendirsin de adam gibi bir tarayıcı kullanalım artık. Windows Geri Bildirimi uygulamasında yapılan geri bildirimlerin uygulanması için kaç kişinin oylamasını bekliyorlar onu da merak etmiyor değilim. Gece gece sinirlendiriyor beni döneceğim 8.1'e o olacak ama öyle alıştırdılar ki başka platforma geçene kadar bana rahat yok. Geçer miyim? Microsoft'un güncelleme hızına bağlı.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR, braayn ve BLasTeaR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

adamlar sadece androide çalışıyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mesajlaşma & Skype uygulaması da güncelleme aldı.
Bunlar bizle kesin taş beyaz geçiyor. Sistem güncellemesi veremedik alın uygulama güncellemesi ile idare edin!!!!

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Murdoc Massaka ve erhanercan
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Dikkat eden var mı bilmiyorum ama telefonun kapanış süresi açılış süresinin 3 dört katı vardır. Sistem sürünüyor. Grove music buga girdiğinde yeniden başlatmadan düzelmiyor. O bekleme süresini göze alıp yeniden başlatmıyorum. Bu kadar basit eksikleri olan bi sistemi bazı yerlerde nasıl yayınladılar anlamış değilim.

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve Murdoc Massaka
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
başka markalara yelken açma vakti geldi mi ?

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
illa bize bu sistemi bırakın diyorlar kısaca biz bu sistemi adam etmeyeceğiz kısaca android ve ios platformu için çalışıyoruz diyorlar

Üst Alt