serinaga
Üye
Gabriel Aul hasta olmuş evde yatıyor. Malum o olmadan da kırmızı butona basamıyorum![]()
Tamam işte adam hazır hastayken basıverin şu butonu yahu

Gabriel Aul hasta olmuş evde yatıyor. Malum o olmadan da kırmızı butona basamıyorum![]()

dünkü bahsettiğim sorun 8.1 e dönmeme rağmen düzelmedi.sanırım donanımsal olduğu kesin.telefona ekstra bir masraf yapmayı düşünmediğimden ötürü büyük bir ihtimalle bu platforma elveda diyeceğim.gerçi şuan başka bir cihaz alacak durumum da yok.bilemiyorum ama sorun da ciddi görünüyor.ekran çalışıyor ama görüntü vermiyor.soket sorunuysa içini açında düzelir büyük bir ihtimal.değilse büyük bir tamir ücretine de evet demem. tuşlu telefonla idare edip kararımı veririm artık .Malesef ikimiz aynı anda anahtarı çevirmemiz lazım.Tamam işte adam hazır hastayken basıverin şu butonu yahu![]()

Geçmiş olsun. Aynı soruna sahip bir tane Lumia 820 de bende var. 90 lira masraf çıktı ama banabenim telefonun ömrü yetmedi arkadaşlar windows 10 u göremeden öldüdünkü bahsettiğim sorun 8.1 e dönmeme rağmen düzelmedi.sanırım donanımsal olduğu kesin.telefona ekstra bir masraf yapmayı düşünmediğimden ötürü büyük bir ihtimalle bu platforma elveda diyeceğim.gerçi şuan başka bir cihaz alacak durumum da yok.bilemiyorum ama sorun da ciddi görünüyor.ekran çalışıyor ama görüntü vermiyor.soket sorunuysa içini açında düzelir büyük bir ihtimal.değilse büyük bir tamir ücretine de evet demem. tuşlu telefonla idare edip kararımı veririm artık .

boşver kurtulmuşsunbenim telefonun ömrü yetmedi arkadaşlar windows 10 u göremeden öldüdünkü bahsettiğim sorun 8.1 e dönmeme rağmen düzelmedi.sanırım donanımsal olduğu kesin.telefona ekstra bir masraf yapmayı düşünmediğimden ötürü büyük bir ihtimalle bu platforma elveda diyeceğim.gerçi şuan başka bir cihaz alacak durumum da yok.bilemiyorum ama sorun da ciddi görünüyor.ekran çalışıyor ama görüntü vermiyor.soket sorunuysa içini açında düzelir büyük bir ihtimal.değilse büyük bir tamir ücretine de evet demem. tuşlu telefonla idare edip kararımı veririm artık .

pc de şöyle bir program vardı https://www.maxicep.com/forum/konu/lumia-telefon-test-programi.963500/ donanımsal olup olmadığını anlarsınız aslında 8.1 dönmenize rahmen devam ediyor büyük ihtimal öyle ama yine isterseniz kontrol edebilirsinizbenim telefonun ömrü yetmedi arkadaşlar windows 10 u göremeden öldüdünkü bahsettiğim sorun 8.1 e dönmeme rağmen düzelmedi.sanırım donanımsal olduğu kesin.telefona ekstra bir masraf yapmayı düşünmediğimden ötürü büyük bir ihtimalle bu platforma elveda diyeceğim.gerçi şuan başka bir cihaz alacak durumum da yok.bilemiyorum ama sorun da ciddi görünüyor.ekran çalışıyor ama görüntü vermiyor.soket sorunuysa içini açında düzelir büyük bir ihtimal.değilse büyük bir tamir ücretine de evet demem. tuşlu telefonla idare edip kararımı veririm artık .
Bunu bence gıcıklığına ikide bir güncelliyorlarBeklenen güncelleme geldiWindows Hesap Makinesi güncellendi.

İyi ki hesap makinesi güncellenebilir oldu, Microsoft bunca zaman nasıl güncellemesiz durabildi anlaması güçBunu bence gıcıklığına ikide bir güncelliyorlar![]()

hesap makinesi uygulamasına bu kadar fazla önem veren başka bir firma var mı? Birde MS biz kullanıcıları düşünmüyor diyorsunuz ? Neyse ben uygulamayı güncelledim gidip ATOMU Parçalayıp geliyorum...Beklenen güncelleme geldiWindows Hesap Makinesi güncellendi.
Peki buna Türkiye de dahil değil mi 2.nesiller için soruyorum ??Windows 10 Mobile güncellemesinin birinci gruptaki Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930 ve Lumia 1520 için bugünlerde yayınlanması bekleniyor. Bouygues Telecom yetkilisi ikinci gruptaki cihazlar için de en geç Şubat sonundan önce yayınlanacağını belirtmiş.
Beklenen güncelleme geldiWindows Hesap Makinesi güncellendi.
O güncelleme haziranda gelir ozaman şubat diyolarsa..Windows 10 Mobile güncellemesinin birinci gruptaki Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930 ve Lumia 1520 için bugünlerde yayınlanması bekleniyor. Bouygues Telecom yetkilisi ikinci gruptaki cihazlar için de en geç Şubat sonundan önce yayınlanacağını belirtmiş.
Genel olarak verilen resmi bir bilgi değil. Sadece Fransa’daki bir operatörün yetkilisi twitter'da bu şekilde bir paylaşım yapmış.Peki buna Türkiye de dahil değil mi 2.nesiller için soruyorum ??
Bu cihazların listesini Microsoft paylaştı zaten. Biz de defaatle burada bu konuda paylaşmıştık. Güncellemeyi ilk grupta alacak cihazlar genel olarak Windows Phone 8.1 Lumia Denim güncellemesi ile satışa sunulan cihazlar.Eski telefonlar derken hangileri yeni hangileri eski onu da Microsoft bilecek sanırım.
telefon kendi kendine tamir oldu
bakalım tekrar aynı sorunu yaşayacakmıyım...