Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
benim telefonun ömrü yetmedi arkadaşlar windows 10 u göremeden öldü :) dünkü bahsettiğim sorun 8.1 e dönmeme rağmen düzelmedi.sanırım donanımsal olduğu kesin.telefona ekstra bir masraf yapmayı düşünmediğimden ötürü büyük bir ihtimalle bu platforma elveda diyeceğim.gerçi şuan başka bir cihaz alacak durumum da yok.bilemiyorum ama sorun da ciddi görünüyor.ekran çalışıyor ama görüntü vermiyor.soket sorunuysa içini açında düzelir büyük bir ihtimal.değilse büyük bir tamir ücretine de evet demem. tuşlu telefonla idare edip kararımı veririm artık .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tamam işte adam hazır hastayken basıverin şu butonu yahu :)
Malesef ikimiz aynı anda anahtarı çevirmemiz lazım. :kop:
benim telefonun ömrü yetmedi arkadaşlar windows 10 u göremeden öldü :) dünkü bahsettiğim sorun 8.1 e dönmeme rağmen düzelmedi.sanırım donanımsal olduğu kesin.telefona ekstra bir masraf yapmayı düşünmediğimden ötürü büyük bir ihtimalle bu platforma elveda diyeceğim.gerçi şuan başka bir cihaz alacak durumum da yok.bilemiyorum ama sorun da ciddi görünüyor.ekran çalışıyor ama görüntü vermiyor.soket sorunuysa içini açında düzelir büyük bir ihtimal.değilse büyük bir tamir ücretine de evet demem. tuşlu telefonla idare edip kararımı veririm artık .
Geçmiş olsun. Aynı soruna sahip bir tane Lumia 820 de bende var. 90 lira masraf çıktı ama bana:)

ArMaGeDdOn_87

Üye
boşver kurtulmuşsun :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
pc de şöyle bir program vardı https://www.maxicep.com/forum/konu/lumia-telefon-test-programi.963500/ donanımsal olup olmadığını anlarsınız aslında 8.1 dönmenize rahmen devam ediyor büyük ihtimal öyle ama yine isterseniz kontrol edebilirsiniz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beklenen güncelleme geldi :ehe Windows Hesap Makinesi güncellendi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Aybars1979, cemil baba ve 10 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve symbianbelle
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile güncellemesinin birinci gruptaki Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930 ve Lumia 1520 için bugünlerde yayınlanması bekleniyor. Bouygues Telecom yetkilisi ikinci gruptaki cihazlar için de en geç Şubat sonundan önce yayınlanacağını belirtmiş.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, KırmızıBeyaz60, BLasTeaR ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bunu bence gıcıklığına ikide bir güncelliyorlar:)
İyi ki hesap makinesi güncellenebilir oldu, Microsoft bunca zaman nasıl güncellemesiz durabildi anlaması güç :ehe

Hâlâ çeviri hatalarının düzelmesini bekliyorum. Hesap makinesinde ve alarmlarda hata var. Çeviren hangi uygulamayı çevirdiğini bilmeyip karşılığını direkt yazıyor galiba.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
braayn

braayn

Üye
hesap makinesi uygulamasına bu kadar fazla önem veren başka bir firma var mı? Birde MS biz kullanıcıları düşünmüyor diyorsunuz ? Neyse ben uygulamayı güncelledim gidip ATOMU Parçalayıp geliyorum...

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, stockton, sahte_suhte ve 1 kişi daha
serinaga

serinaga

Üye
Mağaza ne güncelleme yapıyor, nede uygulama yükleniyor, sizlerde nasıl ki ?

skynet

Üye
Bende güncellemeyi bulmadı

versino2

versino2

Üye
Windows 10 Mobile güncellemesinin birinci gruptaki Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930 ve Lumia 1520 için bugünlerde yayınlanması bekleniyor. Bouygues Telecom yetkilisi ikinci gruptaki cihazlar için de en geç Şubat sonundan önce yayınlanacağını belirtmiş.
Peki buna Türkiye de dahil değil mi 2.nesiller için soruyorum ??

onursarii

Üye
Eski telefonlar için güncelleme şubat sonuna ertelenmiş. Alıştık artık ertelemelere sözde aralıkta tüm telefonlar güncelleme alacaktı. Eski telefonlar derken hangileri yeni hangileri eski onu da Microsoft bilecek sanırım. İyi hoş insider sayesinde erkenden test ediyoruz ama olmuyor günlük kullanıma hala uygun halde değil. Cihazlara yönelik optimizasyon yapılması şart olduğu için tam sürümü kullanmamız gerek. O zaman göreceğiz bu sistem ios kadar kararlı olacak mı olmayacak mı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sadece bir iki ülkede dağıtım başlamışken bizlerin bu kadar heyecanla bu günden yarına beklememiz ne kadar doğru bilemedim.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Yahu bu hesap makinesini kodlayan arkadaşları Windows Phone10 ekibine alsalardı şu zamana kadar wp 11 beta kullanmaya başlardık yeminle!!!!

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, Murat Alper, Mr.Sun ve 5 diğerleri
ozgunb

ozgunb

Üye
O güncelleme haziranda gelir ozaman şubat diyolarsa..

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
puf :dry: neyse hiç uğraşamayacağım, yeter sıkıntılardan sorunlardan çektiğim, 8.1'e dönüyorum birazdan! :angry:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki buna Türkiye de dahil değil mi 2.nesiller için soruyorum ??
Genel olarak verilen resmi bir bilgi değil. Sadece Fransa’daki bir operatörün yetkilisi twitter'da bu şekilde bir paylaşım yapmış.
Eski telefonlar derken hangileri yeni hangileri eski onu da Microsoft bilecek sanırım.
Bu cihazların listesini Microsoft paylaştı zaten. Biz de defaatle burada bu konuda paylaşmıştık. Güncellemeyi ilk grupta alacak cihazlar genel olarak Windows Phone 8.1 Lumia Denim güncellemesi ile satışa sunulan cihazlar.

System X

System X

Üye
dün telefonla o kadar uğraştım hatta sabahta uğraştım telefonun bir türlü ekranı açılmıyordu.tam içini açıcam tornavidayı aldım elime.babam sordu telefonun neyi var diye bende gösteriyordum kilit ekranına basıp ekran bir iki kez denememde açılmadı ve birden ekran açıldı :D telefon kendi kendine tamir oldu :) bakalım tekrar aynı sorunu yaşayacakmıyım...

Üst Alt