Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
hofffff ne zaman verecek bu dangozlar güncellemeyi ya

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 Mobile Continuum desteği için sistem gereksinimleri:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 1520 ye gelmemesi için her hangi bir sebep göremedim ben anladığım kadarıyla :eller:

Tabi işlemci konusu yeterliyse.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
dual-role'yi biraz daha açar mısınız?
Bende pek anlamadım ne olduğunu çünkü hiç merak etmedim ve Microsoft söyleyene kadar duymadım.
Wikiden anladığım kadarıyla güç gönderen ve veriyi taşıyan otg-a ve otg-b protokolüymüş.

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

merkel02

Kapalı Hesap
Bende pek anlamadım ne olduğunu çünkü hiç merak etmedim ve Microsoft söyleyene kadar duymadım.
Wikiden anladığım kadarıyla güç gönderen ve veriyi taşıyan otg-a ve otg-b protokolüymüş.
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler. hayırlısıyla bi güncellememiz gelseydi :) o sonraki iş :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows 10 Mobilde tüm özellikler rahat bir şekilde çalışır hale gelene kadar geçen sürede bizler elimizdeki eski telefonları daha da eskitir ve 2. el OTG destekli yeni telefonlar alabilecek kıvama geliriz zaten. Bu yüzden üzülmeye gerek yok arkadaşlar. :D

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
snapdragon 617 , 808 ve 810 muş yani 930 ve 1520 ye gelmeyecek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ali abi yine atıp kaçtın ama konuyu aç lutfen bu işlemciler e snapdragon 800 dahil mi ?
Listede açıkça belirtilmiş zaten. Destekleyen üç tane işlemci var. Snapdragon 617, 808 ve Snapdragon 810

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Haritalar(4.1512.3450.0 > 4.1601.10150.0) güncellendi.
Canlı kutucuk eklenmiş.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Windows Haritalar(4.1512.3450.0 > 4.1601.10150.0) güncellendi.
Canlı kutucuk eklenmiş.
Windows Haritaların çok eksiği var. En azından yol tarifi için direk haritadan başlangıç ve bitiş noktası seçilebilse. O bile yok. Şu an için Here ile yola devam. Yandex navigasyon da epey gelişti. Sesle adres buldurabiliyor. Yol tarifi için birden çok nokta seçip, seçtiğiniz bir başka noktaya uğrayarak yola devam edilebilen tarif çizebiliyor. Yollardaki trafik bilgileri ve bırakılan mesajlar. Vs. vs. Bu bakımlardan Here'den çok daha başarılı. Tek eksiği, yol tarifinde Here çok üstün.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Gelmeyecek herhalde W10

braayn

braayn

Üye
bugün de ölmedim Anne !!! Günün anlam ve önemi belirten söz...Bakalım bu haftayı ölmeden bitirebilecek miyiz ?

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ya ne otg, contiunum arkadaş görende zannedecek bu ozelliklerle yatıp kalkıyoruz daha adam akıllı çalışmayan telefonda bu özellik olsa ne olacak bi tarafıma mı sokacam tövbe tövbe...
Ya bi sabır hele Bi sağlam sistem yapmamışsın gidiyor otg contiunum ile uğraşıyorlar bizi uyutuyorlar bu özelliklerle en b.ktan özellikleri yenilik diye sunuyorlar daha bildirim çubuğunu açamıyoruz...
Ayrıca lumia ile gönderiyorum iphone ile gönderildi diyor duzeltin şunu Allah için

• Beğen
Tepkiler: ozgunb, bedby, ekincihuseyin13 ve 1 kişi daha
saynesim

saynesim

Üye
şahsen Windows 10 fazla merak etmiyorum çünkü sonuçta hüsran benim tek derdim madem dışardan uygulama yükleme seçeneği koymuşsun sisteme ne zaman aktif olacak sorun uygulamalar ve oyunlar Windows Phone 10 hayal

dakamon

dakamon

Üye
gelmesin ya hatta 8.0 güncellemesini versinler o zamanlar daha mutluyduk

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll ve cemil baba

skynet

Üye
Pili kalibrasyon etmek için önerebileceğiniz bir uygulama varmı :) (Win10 İçin)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Vodafone Avustralya testleri bitirmiş güncelleme onayı bekliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021 ve volumezoom
dakamon

dakamon

Üye
Bu gidişle bize gelmesi şubat başı şubat ortasını bulacak ilk dalga için

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
volumezoom

volumezoom

Üye
PowerPoint, Word, Excel güncellendi yeni yapı yakında gelebilir.

Üst Alt