Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu outlook takvimde ki tarih günü gösterme bozulduğunda pc deki de bozuluyor bu ne saçma iş anlamadım gitti :hmmm
Hadi telefonda ki sürüm ön izleme ona bir şey demiyorum ama pc deki sürüm resmi sürüm ona ne oluyor
Sorun eşitleme ayarlarını açık tutmanızdan kaynaklanıyor..
Nihai sürüm gelene kadar bu özelliği kapatarak sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

skynet

Üye
Sorun eşitleme ayarlarını açık tutmanızdan kaynaklanıyor..
Nihai sürüm gelene kadar bu özelliği kapatarak sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.
Peki eşitleme ayarlarını kapatırsam eposta geldiğinde sıkıntı çıkmaz mı ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güncelleme ülkemizde yayınlansa bile 2.nesillere en az 2 ay :(

0MG90

0MG90

Üye
Bugün gelir mi final?

hayaleturk

hayaleturk

Üye
T-Mobile Almanya, Lumia 640, 830 ve 930 için Windows 10 Mobile güncellemesini başlattı

Gel artık şu 735 e

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Gelsin artık ama cidden.Peki bu güncelleme yayınlandıktan sonra pc deki gibi güncellemeler gelicekmi? Yoksa 8.1 deki gibi teker teker isimler halindemi gelcek güncellemeler?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Mobil Dünya Kongresi'nin geçen yılki gibi renkli geçmesi bekleniyor. Ayrıca Windows 10 Mobile güncellemesinin de fuar başlamadan tanıtılacağı tahmin ediliyor. Bu durumda bugün ya da perşembe günü yayınlanır diye düşünüyorum.
2.nesillere ne zaman ?

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Ben kendi şahsıma Microsoft'u gözümde çok büyütmüşüm :( Tamam Dev ama PC'de mobilde bu kadar berbat ve yavaş olacaklarını tahmin etmemiştim. O yüzden gittim Lumia 925 aldım dedimki kendi kendime Microsoft Nokia'yı satın aldıysa vardır bunda bir hikmet ama fos çıktı. Bütün umutlarım yerle yeksan oldu ve günden güne de sönmeye başladı. Tamam aykırı olmak istiyorlar kimseye benzemek istemiyorlar ama bu kadar da kendin olma microsoft. Telefonu açtıkça içim kararmaya başladı şuan 8.1 kullanıyorum en azından düzgün çalışıyor ama görsellik namına hiçbir şey yok, Ne bir düzgün arayüz ne bir kişiselleştirme sade bir telefon. Daha söylenecek çok şey var ama neyse (HATA YAPTIM) :((

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, System X ve OnurYurdakul
pissed26

pissed26

Üye
Bize şubat ayı başında verilecek bence ocaktan bi ümidim yok açıkçası

skynet

Üye
Şu liste artık güncellensin:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile Continuum desteği için sistem gereksinimleri:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

merkel02

Kapalı Hesap
insider kullananlar otg denediniz mi?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
insider kullananlar otg denediniz mi?
Maalesef yok ve gelmeyecek. Microsoft dual-role özelliğini bizim telefonlara eklemeyi unutmuş ve Windows 10 ile otg için bunu zorunlu tutuyor. Halbuki benim telefonumla aynı işlemciye sahip olan Androidler çatır çatır kullanıyor.

merkel02

Kapalı Hesap
Maalesef yok ve gelmeyecek. Microsoft dual-role özelliğini bizim telefonlara eklemeyi unutmuş ve Windows 10 ile otg için bunu zorunlu tutuyor. Halbuki benim telefonumla aynı işlemciye sahip olan Androidler çatır çatır kullanıyor.
dual-role'yi biraz daha açar mısınız?

volumezoom

volumezoom

Üye
Arkadaşlar Filmler ve TV uygulamasına altyazı desteği ne zaman geldi acaba şimdi fark ettim ve sevindim

Üst Alt