Lumia 1520 ye gelmemesi için her hangi bir sebep göremedim ben anladığım kadarıylaWindows 10 Mobile Continuum desteği için sistem gereksinimleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bende pek anlamadım ne olduğunu çünkü hiç merak etmedim ve Microsoft söyleyene kadar duymadım.dual-role'yi biraz daha açar mısınız?
emeğine sağlık kardeşim teşekkürler. hayırlısıyla bi güncellememiz gelseydiBende pek anlamadım ne olduğunu çünkü hiç merak etmedim ve Microsoft söyleyene kadar duymadım.
Wikiden anladığım kadarıyla güç gönderen ve veriyi taşıyan otg-a ve otg-b protokolüymüş.
o sonraki iş 
Windows 10 Mobile Continuum desteği için sistem gereksinimleri:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 1520 ye gelmemesi için her hangi bir sebep göremedim ben anladığım kadarıyla
Tabi işlemci konusu yeterliyse.
Listede açıkça belirtilmiş zaten. Destekleyen üç tane işlemci var. Snapdragon 617, 808 ve Snapdragon 810ali abi yine atıp kaçtın ama konuyu aç lutfen bu işlemciler e snapdragon 800 dahil mi ?
Windows Haritaların çok eksiği var. En azından yol tarifi için direk haritadan başlangıç ve bitiş noktası seçilebilse. O bile yok. Şu an için Here ile yola devam. Yandex navigasyon da epey gelişti. Sesle adres buldurabiliyor. Yol tarifi için birden çok nokta seçip, seçtiğiniz bir başka noktaya uğrayarak yola devam edilebilen tarif çizebiliyor. Yollardaki trafik bilgileri ve bırakılan mesajlar. Vs. vs. Bu bakımlardan Here'den çok daha başarılı. Tek eksiği, yol tarifinde Here çok üstün.Windows Haritalar(4.1512.3450.0 > 4.1601.10150.0) güncellendi.
Canlı kutucuk eklenmiş.
Gabriel Aul hasta olmuş evde yatıyor. Malum o olmadan da kırmızı butona basamıyorumBu gidişle bize gelmesi şubat başı şubat ortasını bulacak ilk dalga için