iyi diyonda telefon çekimi yok diyor çogu yerde çekimi yakalamasıda çok sıkıntı oluyor çogu yerde ne çektigimi gel bide bana ve telefona sorlan napıcan 2gyibataryayı tüketmekten başka işe yaramıyor senin telefon isyan etmiş -bu ne len 4g destekliyoz 2gden çıkmıyoz
al kapattım 2gyi -
batarya desen günde 2 defa sarj etmek zorunda kalıyorum ki bataryayı sıfır orjinal taktırdım serviste sen düşün sıkıntılarımı 
Expansys Amerika unlocked rm-1085 single sim Lumia 950 XL'nin fiyatını 565$' düşürdü. Bakalım bu ay sonuna kadar ne kadar düşecek. Acaba Microsoft Türkiye hala 2550 lirada ısrarcı olacak mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonrada diyorum zaten telefonun sana gelmesi 1 ayı bulur bırak bari garantili olsun bekle 
Adam Haklı Beyler Dağılınlan napıcan 2gyibataryayı tüketmekten başka işe yaramıyor senin telefon isyan etmiş -bu ne len 4g destekliyoz 2gden çıkmıyoz
al kapattım 2gyi -

Kesinlikle katılıyorum, önemli olan bir bütün olarak kaliteli ve kullanıcı dostu olması.950 ler sanırım malzeme kalitesi olarak beklentilerin altında kalmış.Günümüzde üst düzey telefonların kameraları iyi bence bu bir artı değil artık
Resim kalitesi olarak çok iyi laf yok fakat ........ ........... ............. ..........Lumia 950 kamerasından
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Zaten akıllı telefon pazarındaki pazar payına bakarsan alacak olanlar her zaman almayanlardan daha az. Bu İphone 6S Plus için de bütün telefonlar işin de geçerli. Bakarsan almayanlar alanlardan daha fazla.Resim kalitesi olarak çok iyi laf yok fakat ........ ........... ............. ..........
boşlukları doldurun dediğimizde yazılacak bir çok şey var.Bana lumia 1520'nin veya 930'un kamerası fazlasıyla yetiyor ( 8.1 Denim kalitesinden bahsediyorum)
Bu cihazı sırf kamerası için alacak kişiler olabilirken
malzeme kalistesinden
mağaza uygulama kalitesinden
Oturmamış bir sistemle birlikte satışa sunulmuş olmasıyla birlikte
sırf kamera kalitesinden alacak kişilerin sayısından daha fazla bu nedenlerden dolayı almayacak kişi sayısı gösterilebilir.
Alıntı :
Flickr, yayınladığı bir blog yazısı ile yılın en popüler kamerasını ve öne çıkan fotoğrafları yayınladı. En popüler kameralar arasında 3 cihaz bulunuyor. Burada öne çıkan cihaz ise iPhone. iPhone’un bu noktada başarısının büyük olduğunu söyleyebiliriz. Flickr kullanıcıları yükledikleri fotoğrafların %42’sini iPhone ile çekmiş. Canon EOS cihazlarla çekilen fotoğraflar yüzde 27’lik bir dilim kaplarken, Nikon cihazı ise yüzde 16’lık bir pay almış.
Burada şunu demek istedim kamera ve office diye tutturdu MS ama herşey kamera ve office uygulaması değil.Flickr konusuna gelince iphonenun camerası çok çok iyi olmaması halinde satış politikası ve satışın fazlalığını gösteriyor.filckrın %42 sini kapsaması kameranın çok iyi olduğunu değil satış ve marka değeri ile ne kadar çok kişiye iphone aldrıdıklarını gösteriyor.MS daha kendi çıkardığı canlı fotografları doğru düzgün tanıtamazken adamlar aldı ve kendi teknolojileri ile birleştirerek sundular.Zaten akıllı telefon pazarındaki pazar payına bakarsan alacak olanlar her zaman almayanlardan daha az. Bu İphone 6S Plus için de bütün telefonlar işin de geçerli. Bakarsan almayanlar alanlardan daha fazla.
Flickr blog yazısında belirtilen yılın en popüler kamerası olarak son iki yılda 400 milyon satan bir modeli göstermesi kadar doğal bir şey yok. Herhalde 30 milyon satan Lumialar en popüler olacak değildi.
Böyle dersen ben de katılırım. Ama yukarıda yazdıkların anlatmak istediklerini anlatmıyor.Burada şunu demek istedim kamera ve office diye tutturdu MS ama herşey kamera ve office uygulaması değil.Flickr konusuna gelince iphonenun camerası çok çok iyi olmaması halinde satış politikası ve satışın fazlalığını gösteriyor.filckrın %42 sini kapsaması kameranın çok iyi olduğunu değil satış ve marka değeri ile ne kadar çok kişiye iphone aldrıdıklarını gösteriyor.MS daha kendi çıkardığı canlı fotografları doğru düzgün tanıtamazken adamlar aldı ve kendi teknolojileri ile birleştirerek sundular.
3d Touch + canlı fotograflar

Böyle dersen ben de katılırım. Ama yukarıda yazdıkların anlatmak istediklerini anlatmıyor.
Satış konusuna gelirsek; bugün Apple zabıta telsizini İphone 7 diye satışa sunsa, sorgusuz sualsiz almaya hazır en az 10-15 milyon insan var. Bu marka bilinirliğini kullanıyor adamlar. Biraz da etkili pazarlama sayesinde ciddi satış rakamlarına ulaşıyorlar. Ha telefonları kötü mü? Asla kötü telefonlar çıkartmıyorlar. Ama "bence" Kesinlikle mükemmel telefon da çıkartmıyorlar.
Bakı size kendi çevremden yaşadığım basit bir örnek vereyim;
20 yaşlarında genç kız bir yeğenim iki aylık maaşını biriktir gidip 2.850 liraya İphone 6 Plus satın aldı. Ama ne mümkün telefona MP3 şarkı indiremiyor. Bildiğiniz üzere bunun için pc ve itunes şart. Ama kızcağız buna aldırmıyor ve dediği şu; "İphone'un olsun da MP3 de indirmeyivereyim. Çok önemli değil" Ama aynı durumu bir Lumia cihazda yaşasa isyanın kralı başlar demediğini bırakmazdı. Bugün milyonlarca akıllı telefon kullanıcısı yaşadıkları pişmanlıklarını verdikleri paraya göre dile getiriyor ve getirmiyor. Adam tam üç asgari ücret parasını bir telefona vermiş. Burada yaşayacağı hayal kırıklığını ona kabul ettirmeyi mümkün değil. Mutlaka bir çıkış yolu bulup verdiği parayla hava atmanın yolu bulacaktır. Zaten o kadar parayı akıllı telefon kullanmak için değil hava atmak için vermiştir.
Microsoft belki de Windows Phone platformunda hiç bir zaman böyle bir müşteri kitlesine sahip olmayacak. Çünkü hedefler çok farklı. Ama bu yıl sonlarında Surface Phone piyasaya çıkarsa ve beklenen kalite etkisini oluşturursa, oluşacak kalite algısı diğer Lumia cihazlarda da satış çok daha kolay olacaktır.
930da glance olmamasının sebebi glance screenin ekran hafızasını kullanması ekran hafızası amoledde var ama oledde yok büyük bir olay değil aslında ufak bir ayarla Lumia 930da glance destekler ama Microsoft Bi yerini kaldırır da yaparsa öyleMs elinde iphone ve diğer platformlar için kullanacağı çok koz var ve istese başarabilir de herşey istemekle başlıyor.MS'nin bazen ne yapmak istediğini bu cahil kafamızla anlayamıyoruz ama bazende gördüğümüz şeyler karşısında MS'nin cahil olduğunu düşünüyorum.Çok zeki olabilirsiniz veya çok muhteşem bir özellik bulmuş olabilirsiniz ama unutmamakta fayda var.Sizin bulduğunuz o muhteşem özelliği yukarı taşıyacak olanda doğru pazarlama teknikleridir.3D touch kullanmak isteyen şuan kimin kapısını çalacak ? Bana göre çok önemli bir özellik şuan için değil ama ileride yazılımla bu özelliği ap ayrı bir noktaya getirir ve iyi pazarlamasını yaparsanız işte ozaman şuan gereksiz olan özellik çok farklı bir hal alır.
Office vb MS imzalı uygulamaları diğer platformlara MS ya hiç çıkartmaycaktı yada bizim lumialarda çok çok daha ileri seviyede olacaktı.
Konu MS anlamaya geldiğinde ben şahsen anlamıyorum.Bir anlam veremediğim konuda Lumia 930'da glance özelliğinin olmayışı.Şimdi bana donamım yetersiz dersiniz bende gidip Nokia 5800'a bir bakın derim onda olan glance L930'da yok.Neyse konu hep uzuyor ama iphone kullansam çok para verip almış olsam iphone'yi daha çok eleştirirdim.
Biri çıkıp sana l950 XL mi alayım iphone 6s plus mı ? kesinlikle mp3 indiremesemde iphone derdim.
2 hafta olmuştur burada yazdım bi doğum günü etkinliğinde 920,Note 3 ve Note 2 ile çekim yaptım,920 ikisindende güzel çekti,fotoğraflar gayet güzel,yani kamera da sorun yok,sorun sistem ve mağazadaKim ne derse desin şimdiki Lumia modelleri ile Nokia'nın çıkardıkları arasında fersah fersah fark var
Nokia zamanında öyle bir politika izledi ki %3 lük bir kesimken iphonea laf atıyorduk
bkz. Taklitçilik yağcılığın en iyi örneğidir
930da glance olmamasının sebebi glance screenin ekran hafızasını kullanması ekran hafızası amoledde var ama oledde yok büyük bir olay değil aslında ufak bir ayarla Lumia 930da glance destekler ama Microsoft Bi yerini kaldırır da yaparsa öyle
ben şahsen Lumia markasının heba olduğuna inanıyorum eskiden geriden de gelsek bir havamız vardı kameramız mükemmeldi(Lumia 1520 ve 930un kamerasının seviyesine diğer firmalar bir buçuk yılda anca geldi)
Microsoft Nokianın yaptığı şeyler sayesinde bişeyler sattı ama bu destek te bu yılın sonuna kadar biter
Sistem çok aşırı yavaş gelişiyor Nokianın bir yılda elde ettiği ilerlemeyi Microsoft 18-20 ayda anca yaptı ama bunun yerine aynı ilerlemeyi 8 ayda yapsaydı şimdi Lumia kullanım oranı %10-15 lere çıkardı
ekran dışında hiç bir şeyi güçlü değil çok zayıf bir gövdesi ucuz bir yapısı varMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızLumia 950 tam bir itfaiyeci telefonu![]()
Sıvı soğutma sahte mi yoksa yazı olarak mı öyle yazmışlarMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızLumia 950 tam bir itfaiyeci telefonu![]()
Sistem var, içinde sıvı yok.Sıvı soğutma sahte mi yoksa yazı olarak mı öyle yazmışlar