İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

cemil baba

cemil baba

Üye
Arkadaşlar akıllı depolamadan baktığımda, hafıza kartında diğer klasörü ile fotoğraflar bölümü sürekli şişiyor. Diğer klasörü dün 2 gb dı, bugün 3.5 olmuş. Fotoğraflar kısmı dün 6 idi, bugün 7 olmuş. Sebebi ne olabilir? Diğer konulara uğrayan olmadığı için cevap da alamıyorum, onun için buraya yazdım. W8.1.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar akıllı depolamadan baktığımda, hafıza kartında diğer klasörü ile fotoğraflar bölümü sürekli şişiyor. Diğer klasörü dün 2 gb dı, bugün 3.5 olmuş. Fotoğraflar kısmı dün 6 idi, bugün 7 olmuş. Sebebi ne olabilir? Diğer konulara uğrayan olmadığı için cevap da alamıyorum, onun için buraya yazdım. W8.1.
Telefonunuzun modeli 640 yaziyor profilinizde, ina göre cevaplamaya çalışayım: canli fotograf aciksa telefonunuzda onlar ekstradan yer kaplar ayrica 640 1520 gibi iki farklı çözünürlükte fotoğraf kaydi yapiyorsa onlar da cok yer kapliyor olabilir. Diğer klasörü ise zamanla biraz şişer, yüklediğiniz uygulamalarin indirdikleri verilerle vs. ama bir yerden sonra sismesi yavaşlayıp duruyor(bende durmustu yani)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
yeri değil ama yerini bula
bana sanki OneDrive eşitlemeniz açıkmış gibi geldi. onedriveda dosya depoladıysanız bunları indiriyor olabilir benim daha önce başıma geşişti bir kontrol edin isterseniz.

cemil baba

cemil baba

Üye
Telefonunuzun modeli 640 yaziyor profilinizde, ina göre cevaplamaya çalışayım: canli fotograf aciksa telefonunuzda onlar ekstradan yer kaplar ayrica 640 1520 gibi iki farklı çözünürlükte fotoğraf kaydi yapiyorsa onlar da cok yer kapliyor olabilir. Diğer klasörü ise zamanla biraz şişer, yüklediğiniz uygulamalarin indirdikleri verilerle vs. ama bir yerden sonra sismesi yavaşlayıp duruyor(bende durmustu yani)
Cevabınız için teşekkür ederim. Denemek için birkaç görüntü çekip onları da sildim. Telefonun iki farklı kayıt yapacak kadar iyi değil kamerası, zaten ayarlarda öyle bir şey de yok. Hafıza kartını telefona taktığımda içindeki toplam veri 7 gb değildi, bu kadar fazla görünmesi mantıklı değil.
yeri değil ama yerini bula

bana sanki OneDrive eşitlemeniz açıkmış gibi geldi. onedriveda dosya depoladıysanız bunları indiriyor olabilir benim daha önce başıma geşişti bir kontrol edin isterseniz.
Cevabınız için teşekkür ederim. OneDrive hesabım boş, en fazla 20 mb lık belge var.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Maziyi geride bırakmak istemeyenler için :ehe

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve serinaga
cemil baba

cemil baba

Üye
Diğer klasörü gibi bir saçmalık W10 da da var mı?

System X

System X

Üye
telefonum bozuldu mu buga mı girdi anlamadım.glance screen çalışıyor ama ekranı açmak için kilit tuşuna bastığımda flash gibi ekran bi anda beyaz olup siyah ekranda kalıyor.pili ve hafıza kartını çıkardım olmadı.dokunmatik çalışıyor sadece ekrana görüntü gelmiyor.durup dururken oldu.acaba hard format nasıl atılıyordu tuş kombinasyonunu bilen varmı

skynet

Üye
telefonum bozuldu mu buga mı girdi anlamadım.glance screen çalışıyor ama ekranı açmak için kilit tuşuna bastığımda flash gibi ekran bi anda beyaz olup siyah ekranda kalıyor.pili ve hafıza kartını çıkardım olmadı.dokunmatik çalışıyor sadece ekrana görüntü gelmiyor.durup dururken oldu.acaba hard format nasıl atılıyordu tuş kombinasyonunu bilen varmı

• Beğen
Tepkiler: System X
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu Lumialardaki yüksek dokunmatik hassasiyeti başka telefonlarda yok mu? sadece bizde mi var? kış günü eldiven taktığım için ayarı yüksek yaptım çatır çatır kullanıyorum ama birinin telefonunu elime aldığımda çıkartmak zorunda kalıyorum eldiveni. acaba başka hangi modellerde var bu özellik?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Valla şaşırmadım desem yalan olur. Microsoft Türkiye'den hiç böyle bir hareket beklemezdim :eller: :alkis

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Valla şaşırmadım desem yalan olur. Microsoft Türkiye'den hiç böyle bir hareket beklemezdim :eller: :alkis

Açıklar mısın nedir, link çalışmadı bende merak ettim doğrusu :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Açıklar mısın nedir, link çalışmadı bende merak ettim doğrusu :)
kış fotoğraflarını #LumiaAnıYakala etiketiyle paylaşanlardan 5 kişiye lumia 640, 5 Kişiye de Lumia 640 xl hediye ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Esendağlı

Üst Alt