Sensation
Emekli Yönetici
Telefonumuzun üstünde Nokia yazıyor o kadar da olsunValla hocam ben nokia kalıntılarını hiç barındırmam![]()

Telefonumuzun üstünde Nokia yazıyor o kadar da olsunValla hocam ben nokia kalıntılarını hiç barındırmam![]()

Bide evleaks yada bir başka hesap çıkıp yalanlıyormuş bunuDaniel Rubino çok iddialı, bir sonraki yapının 10586.xx olmayacağından %95 eminim diyor. Hatta muhtemelen Yapı 11097 yayınlanır diyor.
ortalık ne kızışır ha.Kan çıkarBide evleaks yada bir başka hesap çıkıp yalanlıyormuş bunuortalık ne kızışır ha.
Kesinlikle katılıyorum. .36 da bundan daha iyiydi.Lumia 1520'nin şarjı rezalet durumda 8.1'in yanından bile geçemez şarj konusunda
Benim telefonumda da bu şekilde. Lumia 930Telefonu kapatıyorum açılırken Nokia yazısından sonra bidaha resetliyor kendini her sefer oluyor bu son yapı yüklü sadece bende mi oluyor acaba?
Bende tam tersi durum söz konusu,sabah %95 ile evden çıktım şuan %52 ben çok memnunum.Lumia 1520'nin şarjı rezalet durumda 8.1'in yanından bile geçemez şarj konusunda
Bende de yoktu şimdi bir deneyeyim diye kurdumNokia hesabı kaldı bir fazlalık o da duruyor şimdilik
![]()
böyle bişeyin olması imkansızDün gece %97'de Şarjdan çekip yattım. WiFi ile bağlandım, baya bir oyun oynadım bir kaç foto biraz da mağazada dolaştım. Şarj şu anda %60. Mobil veri kapalı olmasının etkisi sanırsam galiba![]()
Ekran hariç ikisini silebilirsiniz.Birde erişim noktası ve ekran var, aslında kapasite kontrolü.de var ama kullan yoktur diye düşünüyorum ben kurmuştum ama kaldıracağım galiba
mTalk'tan gönderildi