Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1 uygulaması bu. Kullanan kaldı mı bunu? :ehe
Toplamda bir milyonun üzerinde aktif Windows 10 Mobile kullanıcısı varmış. Bu durumda 99 milyon civarında bu uygulamayı kullanan var. :kop:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile final sürümüne yüklemek için Windows Phone 8.1'e dönmek gerekmeyecek.

• Beğen
Tepkiler: serinaga, bozkirdangelen, ceza87 ve 5 diğerleri
Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Gelsin artık windows 10 hadi ama :D Yeter yahu.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Final sürümü gelse de biz betaya alışmış olduğumuz için gene insider ile betalarla devam ederiz. Boşuna dememişler Alışmış kudurmuştan beterdir;)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR, Rock Ve Roll ve 1 kişi daha

skynet

Üye
Final sürümü gelse de biz betaya alışmış olduğumuz için gene insider ile betalarla devam ederiz. Boşuna dememişler Alışmış kudurmuştan beterdir;)
Yok hocam ben bu sefer baya bir kalırım win10 da :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yok hocam ben bu sefer baya bir kalırım win10 da :)
Biz birbirimizi biliriz. Şeytan dürter gene yükler beğenmeyip win 10 a geri dönüş yaparsın. Betanın tadına bakan durmaz :kop2::kop2::kop2:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, BLasTeaR ve skynet
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Windows Insider güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Bende iki telefon olduğu için birinde official sürüm diğerinde insider sürümleri kullanabileceğim :cool:cool:cool:cool

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şu anda insider sürümü kullanımda olan 10586.63 sürümünün yarın Lumia 950, Lumia 950 ve Lumia 550 için yayınlanacağı söyleniyor. Bunlarla birlikte yada çok yakında resmi Windows 10 Mobile güncellemesinin de yayınlanacağı belirtiliyor.

dakamon

dakamon

Üye
Bu çok yakındalarla aylarca bekledik umarım bu sefer çok gecikmeden gelir. Hoş gelsede yükleyemicem galiba. Windows 8.1 şireket internetine bağlanamıyor. İşte buda bir wp linin acı sonu.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Aybin.Kilic

skynet

Üye
Whatsapp a bir şeyler oldu sanırım açmaya çalıştığımda yükleniyor... ekranında kalıyor :hmmm
Soft reset attım ama yine aynı

...decode...

...decode...

Üye
Valla toplamda 2-3 kez insider yapılarını yükledim, 8.1'deyim şu anlık. Olur da yarın yayınlamaya başlarlarsa ne ala. Onun dışında final gelene kadar insider yapısı yüklemeyeceğim :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arama + SMS Filtresi kullanan varsa artık gönül rahatlığıyla telefonundan kaldırabilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

skynet

Üye
Kurulumdan sonra direk sildiğim uygulamalardan biri :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt