Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Dayanamadım tekrar yükledimde bu gps hala adam gibi çalışmıyor ya. 10166da en son düzgündü. Ya başka sokakta gösteriyor yada 10 15 adım ileride yada geride gösteriyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Daniel Rubino çok iddialı, bir sonraki yapının 10586.xx olmayacağından %95 eminim diyor. Hatta muhtemelen Yapı 11097 yayınlanır diyor.

dakamon

dakamon

Üye
Daniel Rubino çok iddialı, bir sonraki yapının 10586.xx olmayacağından %95 eminim diyor. Hatta muhtemelen Yapı 11097 yayınlanır diyor.
Bide evleaks yada bir başka hesap çıkıp yalanlıyormuş bunu :D ortalık ne kızışır ha.

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
braayn

braayn

Üye
Lumia 1520'nin şarjı rezalet durumda 8.1'in yanından bile geçemez şarj konusunda

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Telefonu kapatıyorum açılırken Nokia yazısından sonra bidaha resetliyor kendini her sefer oluyor bu son yapı yüklü sadece bende mi oluyor acaba?

volumezoom

volumezoom

Üye
Telefonu kapatıyorum açılırken Nokia yazısından sonra bidaha resetliyor kendini her sefer oluyor bu son yapı yüklü sadece bende mi oluyor acaba?
Benim telefonumda da bu şekilde. Lumia 930

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia 1520'nin şarjı rezalet durumda 8.1'in yanından bile geçemez şarj konusunda
Bende tam tersi durum söz konusu,sabah %95 ile evden çıktım şuan %52 ben çok memnunum.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
valla bende şimdilik memnunum ama bu yapıyı kurmadan önce 36 da iken sıfırlayıp 8.1 den gelmiştim uygulama vs tertemiz kurulumla 29,36 ve şimdiki sürüme geldim. yavaş şarj oluyor gibi ama aynı yavaşlıkta da gidyor yani iyiyiz biz :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bendede şarj durumu aynı berbat yani,bu akşam 8.1 e geçip offical sürümü beklicem

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dün gece %97'de Şarjdan çekip yattım. WiFi ile bağlandım, baya bir oyun oynadım bir kaç foto biraz da mağazada dolaştım. Şarj şu anda %60. Mobil veri kapalı olmasının etkisi sanırsam galiba :hmmm

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bende de yoktu şimdi bir deneyeyim diye kurdum :ehe Nokia hesabı kaldı bir fazlalık o da duruyor şimdilik :ehe

Birde erişim noktası ve ekran var, aslında kapasite kontrolü.de var ama kullan yoktur diye düşünüyorum ben kurmuştum ama kaldıracağım galiba

mTalk'tan gönderildi

ArMaGeDdOn_87

Üye
Dün gece %97'de Şarjdan çekip yattım. WiFi ile bağlandım, baya bir oyun oynadım bir kaç foto biraz da mağazada dolaştım. Şarj şu anda %60. Mobil veri kapalı olmasının etkisi sanırsam galiba :hmmm
böyle bişeyin olması imkansız

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Birde erişim noktası ve ekran var, aslında kapasite kontrolü.de var ama kullan yoktur diye düşünüyorum ben kurmuştum ama kaldıracağım galiba

mTalk'tan gönderildi
Ekran hariç ikisini silebilirsiniz.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
%99 da şarjdan çektim ve 1.5 saat kadar wifi vs kapalı şekilde telefon görüşmesi yaptım, 20 dk da wifi ile WhatsApp kullandım. Şuan %88. Lumia 1520.

onursarii

Üye
arkadaşlar skype'ta bildirim sorunu yaşayan var mı?

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Sonunda geliyor mu yoksa saydam bildirim merkezi :ehe Yapı 11097

@Sensation @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: bedby, OnurYurdakul, Sensation ve 5 diğerleri
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Şu şarj sorununu anlamış değilim. Akşam bırakıyorum sabaha %7-8 gidiyor. Yapı 10.010586.29

Üst Alt