Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
bundan önce de aynı şeyleri söylemişsiniz. Şuan kimsenin beklentisi yok zaten. Mevcut olan sorunların düzelmesini bekliyor insanlar. 600 mb dan fazla güncelleme verilipte Düzeltilmeyen parlaklık sorununa isyan etmek kadar doğal birşey yok. Bakış açısına gelince microsofta karşı insanların bakış açısı burda çok değişti. Yazılım devi olmadığını herkes gördü.

İyi guzel bundan sonra güncelleme geldiğine hemen indiriyorum bakalım neler değişti gibi şeyler demezsiniz o zaman

onursarii

Üye
Benim de güncelleme sonrası uygulamalar yüklenmedi hatırladığım kadarıyla. Böyle bir şey varsa olumlu bir gelişmedir. Microsoft'tan beklentim tarayıcıyı geliştirmesi kullanıcılara yönelik daha hızlı ve sorunsuz bir tarayıcı haline getirmesi. Yapamıyorsa da versin internet explorer'ı geri ona da razıyım. Diğer istediğim şey de şu uygulamalar arası geçişlerde sürdürülüyor yazısının geçmeme problemi. Bazen hiç bitmiyor o yazı ve kapatmak zorunda kalıyorum uygulamayı. Şarjla ilgili hiçbir problemim yok.

onursarii

Üye
Microsoft hesap makinesini güncelleye güncelleye bir hal oldu nesini değiştiriyorlar bu kadar anlamadım ve en çok kullanılan uygulama kamera, edge gibi uygulamalara güncelleme vermemelerinin altında ne yatıyor onu da anlamak güç.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, cemil baba, dark_13 ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
iki üç sayfa önce daha güncellemeyi kurmadan yazdığım şu cümleyi tekrar yazıyorum..

"Yüklendi bitti ve hiç bir değişiklik olmadığını gördüğündeki dıram çağan ırmağın filmlerindeki dıramdan daha dıram !!! Adını dağlara yazdım Microsoft "

demem o ki 16 yapıdır her yapıda bir özellik fazla değil bir özellik getirselerdi şimdi 16 özellik olmuş belki bu kadar isyanda olmamış olurdu. 16 yapıdır kararlılık ve stabilite deniliyor başka bir halt yok.Arada bazı modellere 4K ve slow motion verildi ama hani onlarda çok çok iyi değil.Ben MS gözümde çok büyütmüşüm sadece bunu anladım.Dün gelen bir ankette arkadaşlarınıza lumia cihaz öneririrmisiniz anketi geldi.Dalgamı geçiyorsunuz yazıp 1 puan verdim.

İnsanlar 16 defa umutlanıp 16 defa hayal kırıklığı yaratan MS daha bizden hangi cüretle lumiaları başkalarına önerirsiniz diyor anlamadım gitti.Öneren önersin orası ayrı bir konu inanın şu saat oldu kurmadım 16.yapıyı .

Finali görene kadar daha kaç yapı gelecek ve bu yapı acaba köprüden önce son çıkış mı ? bekleyelim ve görelim.. zaten yaptığımız en güzel şeyde bu BEKLEMEK ve GÖRMEK.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, yuvanacuu ve dakamon
dakamon

dakamon

Üye
iki üç sayfa önce daha güncellemeyi kurmadan yazdığım şu cümleyi tekrar yazıyorum..

"Yüklendi bitti ve hiç bir değişiklik olmadığını gördüğündeki dıram çağan ırmağın filmlerindeki dıramdan daha dıram !!! Adını dağlara yazdım Microsoft "

demem o ki 16 yapıdır her yapıda bir özellik fazla değil bir özellik getirselerdi şimdi 16 özellik olmuş belki bu kadar isyanda olmamış olurdu. 16 yapıdır kararlılık ve stabilite deniliyor başka bir halt yok.Arada bazı modellere 4K ve slow motion verildi ama hani onlarda çok çok iyi değil.Ben MS gözümde çok büyütmüşüm sadece bunu anladım.Dün gelen bir ankette arkadaşlarınıza lumia cihaz öneririrmisiniz anketi geldi.Dalgamı geçiyorsunuz yazıp 1 puan verdim.

İnsanlar 16 defa umutlanıp 16 defa hayal kırıklığı yaratan MS daha bizden hangi cüretle lumiaları başkalarına önerirsiniz diyor anlamadım gitti.Öneren önersin orası ayrı bir konu inanın şu saat oldu kurmadım 16.yapıyı .

Finali görene kadar daha kaç yapı gelecek ve bu yapı acaba köprüden önce son çıkış mı ? bekleyelim ve görelim.. zaten yaptığımız en güzel şeyde bu BEKLEMEK ve GÖRMEK.
Aynen ya 16 koca yapı geçti. Hem çok fazla yapı veriyorlar ama ona oranla çok az özellik getiriyorlar. Bide stabilite güncellemesi diyorlar ama sorunlar devam ediyor çok ufak iyileştirmeler oluyor. Yani özelliği geçtim stabilitede de çok bir şey yapamıyorlar. Gerçekten mobil anlamda sanırım yapamıyorlar ya boşa bekliyoruz boşa zaman kaybediyoruz gibime geliyor. Hani hep diyoruz ya bu sefer olacak bu sefer olacak 3 yıldır kaç güncelleme geldi geçti hepsinde bu sefer olacak dedik olmadı bundan sonrakinde kesin olacak dedik olmadı önümüzdeki yıl WP nin yılı olacak dedik yine olmadı. Bi sonraki amiral gemi canavar olacak dedik olmadı(sadece donanım değil tasarımda önemli) Bilmiyorum ama Wp gelişene istenilen düzeye kadar bende başka sistemlere geçmek isterdim ama android hoşuma gitmiyor ioslu telefonlar da çok ama çok pahalı. Yoksa hiç beklemeden iphone alırdım. Neyse yine bekleyelim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: System X ve onursarii
atakanakata

atakanakata

Üye
şarj kullanımı çok çok iyi seviyeye geldi. hatta 8.1 denim ile kapışır halde. firmware güncellemesi olmamasına rağmen bu performans windows 10 un çok hafif bi sistem olduğunun habercisi.

dakamon

dakamon

Üye
şarj kullanımı çok çok iyi seviyeye geldi. hatta 8.1 denim ile kapışır halde. firmware güncellemesi olmamasına rağmen bu performans windows 10 un çok hafif bi sistem olduğunun habercisi.
İlk günden bu anlaşılmaz diyorlar ama dikkat et.

serinaga

serinaga

Üye
İlk günden bu anlaşılmaz diyorlar ama dikkat et.

Şuan herşey iyi, şarj da iyi ...
Bence stabiliteyi tamamen sağlamlaştırsınlar, sonrasında ek özellikler, yenilikler peynir - ekmek gibi gelir, ve stabilite her geçen yapıda daha da oturuyor, yani boş bir yapı değil bu ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ishanemir ve Esendağlı

skynet

Üye
Arkadaşın şarjı bittiği için benden telefonu istedi nette bir şeye bakmak için adam edge'i açıp işini halledene kadar illallah etti :D

• Beğen
Tepkiler: onursarii

stockton

Üye
Şu güncelleme gecelerini hep kaçırıyorum, telefon sağolsun kendisi yüklemiş ama kurmamış. Aktif olmadığıM zaman birimi olarak 14:30'u seçmiş otomatik kurma için! Bu nasıl bir ayar anlamadım. Hep uykuda olduğum gece saatlerini geçip 14:30'u seçmek! Acaba Amerika zamanına göre mi seçiyor?

Şu an çarklarda, güncellemeden tek beklentim, mobil verideyken su gibi akan şarj olayının düzelmesi, ama umudum yok. Bunun için 920'ye yönelik firmware gerekecek sanırım.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Windows Phone deyince sizin aklınıza ne geliyor bilmiyorum ama benim aklıma PC ile tamamen senkronize olarak çalışan bir mini pc tarzı birşey geliyor(du) aklıma. WP8 ilk tanıtıldığında gerçekten güzel şeyler beklemiştim stabilite vs. olarak gerçekten iyiydi ama özellik yoktu sistemde. 8.1 ile esas mıçıp sıvama işi başladı ortaya neredeyse hiçbirşey çıkartamadılar benim yakından takip ettiğim wpye geçişim bu dönemde oldu Cyanın çıktığı ilk dönemde. Uygulama esikliğinin bazı şeylerin olmayışının farkındaydım çünkü 8 yeni bir platformdu ve Wp7ye göre çekirdeği vs. baştan yazılmıştı. Ama aldığımda ne göreyim office belgelerinde düzenleme yok, pc ile senkronizasyon neredeyse yok, ie güzel çalışmıyor, beklenilen uygulamalar aradan 6-7 ay geçmesine rağmen ortalıkta yok. Windows 10u duyurdular telefonuma da(630) pcme de ilk yapıları kurdum. Masaüstünde ilk build bile çok güzelken mobilde rezildi. Buildler ilerledi pcde tek adımda 3 basamak çıkılıyorken mobilde çeyrek basamak çıkılıyordu. Balonu şişirdiler şişirdiler ve patladı. Zaten bir telefonda en başından beri olması gereken özellikler Windows10 ile 3 sene sonra sisteme eklendi. Komik bir durum. Benim 630dan önceki kullandığım telefon samsung star gibi basmatik ve özelliksiz bir java telefondu ama o telefon 8.1e göre daha akıllıydı. En azından dahili olarak kronometre, geri sayım, daha güzel bi playeri vardı. Şuan mobil o kadar geç gelişiyor ki redstone gelene kadar telefonun 2 senelik olacağını düşünüyorum. 2016 haziranına tarih veriyor internetteki bloglar ve siteler ama th2 bile bu kadar gecikmişken rs için o tarihe ancak biyerimle gülebiliyorum.
Beni hayal kırıklığına uğratan en büyük şeylerdne biri de edge oldu. Yahu bi tarayıcı nasıl bu kadar yavaş ve kötü olur keşke edgenin yanında ie de tekrardan verilse. Birgün yavaş birgün hızlı. Birilerine birşey gösterirken birden tarayıcının çökmesinden korkuyorum (2-3 kere başıma geldi). Deseler ki yapamadık alın bu windows10 biz mobili bırakıyoruz buraya kadar diye daha iyi olur en azından bi beklenti içinde olmam. 2 haftadır 8.1deyim ve şarj olsun stabilite olsun tarayıcı olsun windows10dan daha iyi. 10 daha beta demesin kimse kaç tane yapı çıktı son yapıyı rtm olarak vermeyi düşünüyorlar bu işin betası kalmadı microsoft rtm 2016da geliyor demeden önce düşünecekti o işi.

• Beğen
Tepkiler: onursarii
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
İyi guzel bundan sonra güncelleme geldiğine hemen indiriyorum bakalım neler değişti gibi şeyler demezsiniz o zaman
Ben demedim bugüne kadar. Diyenlerde bunu diyebilir bunda bi sıkıntı yok. Bunu anlamanız lazım.
Microsoft hesap makinesini güncelleye güncelleye bir hal oldu nesini değiştiriyorlar bu kadar anlamadım ve en çok kullanılan uygulama kamera, edge gibi uygulamalara güncelleme vermemelerinin altında ne yatıyor onu da anlamak güç.
İlk Bilgisayar sadece bu işi yapıyordu hatırlarsanız :) bunu anlatmaya çalışıyor olabilirler. O cihazlardan anca bu oluyor manasında. Ufaktan dalga geçmek gibi.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Kamera açılısında fena hızlanma var

System X

System X

Üye
kim ne derse desin microsoft kendi işinde başarısız bir firma. adamlar yaptıklarını da bozdular.ekranı düşüğe alıyorum sonra ortaya geçiyorum ekran ışığı kısılıyor.pil sayacının zaten allah belasını verdi.edgenin allah belasını versin.sansürsüz Pok gibi tarayıcı.yıl olmuş 2016 daha 5 sene öncesinin fantastik donanımlarını kullanıyoruz 2000li yılların başında doğmuş symbian seviyesine bile gelemedik. bunlar anca androide çalışır arkadaş microsoftun enayisi değiliz de neyiz allahını seven konuşsun.

skynet

Üye
Bu arada hala ekranın üst kısmında sayfa kaydırma da görüntü bozuluyor

mTalk'tan gönderildi

erhanercan

erhanercan

Üye
Yalnız Microsoft'a helal olsun herkese ters köşe yaptı. Bilinen bütün siteler bu yapının önümüzdeki hafta yayınlanacağını haber yapmıştı. Adamlar bu hafta bitmeden yayınladı.

Bu arada dün gece güncelleme tamamlandıktan sonra bir şey dikkatimi çekti. O da şu ki telefonda güncellemeden önce kurulu olan oyun ve uygulamalar güncellemeden sonra mağazadan yüklenmedi. Bunu fark eden oldu mu?

Farkertim satın aldığım uygulamalar da yeniden fiyatlarıyla gözüktü ancak sabaha karşı sorun çözüldü

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben demedim bugüne kadar. Diyenlerde bunu diyebilir bunda bi sıkıntı yok. Bunu anlamanız lazım.

İlk Bilgisayar sadece bu işi yapıyordu hatırlarsanız :) bunu anlatmaya çalışıyor olabilirler. O cihazlardan anca bu oluyor manasında. Ufaktan dalga geçmek gibi.
İste bunun adi sag gosterip sol vurmak oluyor yapmasinlar, gereksiz bir durum. Dusunceler ozgur olarak paylasilabilir ama genel olarak bakinca hic hos degil

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Bunların yapımı Microsoft için zor olmalı.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01, ceza87, Lumiance ve 16 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
@Dexter Morgan Ohaa :D Çok iyi ya MS şunları yapsa var ya sistem kopar gider ya ve hiçbiri imkansız değil. Abi bu nasıl bişey bu kadarını MS düşünemiyor mu yapamıyor mu, şunu düşüneni işe alıp Gabe'den iki kat fazla maaş vermesi lazım resmen.

Bakmaya doyamıyorum ya :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, cemil baba, sahte_suhte ve 1 kişi daha

Üst Alt