Haber Huawei P9, 6GB RAM’le CES 2016’da Duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P9, 6GB RAM’le CES 2016’da Duyurulabilir
Bence fazla ram gereksiz şurda yeni çıkan nexus bile 2gb ram kullanıyor zaten android geliştikçe ram kullanımı azalıyor daha hafifleşiyor en azından 3 hadi en fazla 4 ram olsun daha fazlasına ne gerek var ki :hmmm

Huawei’nin yeni amiral gemisi P9 hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sızdırılan bilgilere göre Huawei P9, 6GB RAM’e sahip olabilir.

CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’nın başlamasına çok kısa bir süre kaldı ve teknoloji lideri firmalar yeni ürünlerini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. Çin merkezli teknoloji devi Huawei de bu üreticilerden biri ve analist Pan Juitang’a göre Huawei, CES 2016 Fuarı’nda yani amiral gemi akıllı telefonu P9’u gün yüzüne çıkaracak.

Huawei’nin yeni bir akıllı telefonu TENAA’da göründü
Analist Pan Juitang’ın paylaştığı bilgilere göre CES 2016 Tüketici Elektroniği Fuarı’na görücüye çıkacak olan Huawei P9, dual kamera ve 6GB RAM gibi dikkat çekici özelliklere sahip olacak. Pan Juitang ayrıca verdiği bilgilerde Huawei’nin yeni amiral gemisi P9’un kamerasında br kaç yıldır geliştirmekte olduğu yeni bir kamera algoritmasını kullanacak.

Huawei P9 hakkında daha önce ortaya çıkan bilgilere göre akıllı telefon 5.2 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak. Huawei P9’un kalbinde ise yine Huawei tarafından üretilen Kirin 950 yonga seti bulunacak. Huawei ayrıca bu cihazda Sony IMX2X6 kamera sensörü ile Dual kamera kurulumuna yer verecek. Cihazın diğer teknik özellikleri ise henüz bilinmiyor.

Huawei son dönemde P8 serisi akıllı telefonları ile gündem oluştururken, başarılı satış grafiği ile de pazardaki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Çin merkezli üretici yeni amiral gemisi Huawei P9 ile de yeniden gündeme damga vuracak gibi görünüyor.

Huawei P9, 6GB RAM’le CES 2016’da Duyurulabilir - MaxiCep

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
16 gb hafıza olduktan sonra 6gb ramın ne yararı varki 3 te yeter :hmmm

Sarangni

Sarangni

Üye
6GB Ram koysan da Android o ramı kullanır. :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Z3 üzerinde Android 6.0 sonra ram kullanımı

Hocam hiç uygulama kullanmıyor musunuz? İki aktif uygulamanız var onlar da 135 MB Ram kullanıyor. Hep böyle diyorsanız iyi yol almışlar ama sanmıyorum sizin resim ram temizlenip konmuş gibi görünüyor. :D Eğer yanılıyorsam çok iyi sonuç helal olsun.

Emre

Üye
Hocam hiç uygulama kullanmıyor musunuz? İki aktif uygulamanız var onlar da 135 MB Ram kullanıyor. Hep böyle diyorsanız iyi yol almışlar ama sanmıyorum sizin resim ram temizlenip konmuş gibi görünüyor. :D Eğer yanılıyorsam çok iyi sonuç helal olsun.
SS bana ait değil.

Sarangni

Sarangni

Üye
SS bana ait değil.

Anladım. Bu cihaz açıldığında ram tamizlenmiş hali. Bugün Face+Bir tarayıcı ortalam 400-500 MB ram kullanıyor. Bunu arka tarafta çalışan uygulamaları vs gibi dersek bu SS doğru bir veri vermez bize... Ben de CM13.1 şu an Note 3 kursam çok iyi ram SS alabilirim. Bunlara itibar etmemek gerek ama ram kullanımı konusun da bakalım 6.0 bizlere neler sunacak.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
ben uygulamalar vs kurulu yerleşmiş halde z3 de stok 5.1.1 ile 1.6gb boş ram oluyordu konsept android 6.0.1 romu kurdum aynı şekilde yerleştiğim zaman 1.8gb boş ram oluyordu yani m ile beraber 200mb civarında bir artış oldu ram miktarında

smh60

smh60

Üye
Gereksiz 4 GB nin ne kadar gereksiz olduğunu zenfone2 de gördük zaten 2-3 şuan en ideal olanları fazlası gereksiz kesinlikle

phasan

phasan

Üye
Buda benım telefonun ram kullanımı Sony Xperia M4 agua

The Pancar

The Pancar

Üye
ben uygulamalar vs kurulu yerleşmiş halde z3 de stok 5.1.1 ile 1.6gb boş ram oluyordu konsept android 6.0.1 romu kurdum aynı şekilde yerleştiğim zaman 1.8gb boş ram oluyordu yani m ile beraber 200mb civarında bir artış oldu ram miktarında
6Gb mi ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
6gb ram harbiden gereksiz. 3gb ram ile bile çok rahat multitasking yapiyorken 6gb ram gereksiz.

• Beğen
Tepkiler: phasan

Üst Alt