Huawei P20 Üçlüsünün Basın Görselleri Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei P20 Üçlüsünün Basın Görselleri Sızdırıldı!

Huawei P20, son günlerde akıllı telefon pazarındaki tüm meraklı gözlerin odaklandığı en son amiral gemisi akıllı telefonlar oldu. Huawei’nin Mate serisi amiral gemisi modellerine kıyasla daha tüketici odaklı olan P serisinin yeni üyeleri P20, P20 Lite ve P20 Pro ile birlikte 27 Mart'ta Paris'te ilan edilecek.

Bugünkü sızıntı Roland Quandt'tan geliyor, ancak bu sefer Twitter üzerinden değil. Gelen görüntüler, Huawei P20 serisinin üç modeline ve renk seçeneklerine aynı anda göz atma imkanı sunuyor. Bu cihazların render görüntüleri geçen hafta sızdırıldı ancak bu seferki görüntüler tüm renk seçeneklerini ortaya koyuyor.

Bu görüntülere göre Huawei P20 Siyah, Mavi ve Pembe Altın renk seçeneklerine sahip olacak. Huawei P20 Pro siyah, mavi ve “Alacakaranlık” - mavimsi yeşilimsi bir renk- ve P20 Lite siyah, mavi ve pembe renkte görünüyor.



Huawei P20 ve P20 Pro, arkada mat metal bir görünüme sahipken P20 Lite ise likit cam benzeri oldukça parlak bir yüzeye sahip. Ayrıca, Huawei P20 Lite'ın Leica marka bir çift kamera kurulumuna sahip olmadığını da belirtmek isteriz.

bağlantıya tıklayarak Huawei P20 serisi ile ilgili tüm görüntülere göz atabilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2619136


Üst Alt