4.Maxicep Adana Buluşması Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

leiche

leiche

Emekli Yönetici
toprağım kokuyor resimler
tavlada atmışsınız ;)
güzel geçmişe benziyor.

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
    Konu Sahibi
toprağım kokuyor resimler
tavlada atmışsınız ;)
güzel geçmişe benziyor.
güzel geçti tavla oynanmadı ya aklımıza gelmedi muahabbet baya bi koyuydu ona sıra bulamadık :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Az ama öz olmuştur..Yemin ederim gelmek çok fazla isterdim ama çalışıyorum saat 13.30 mesai saatleri arasında:( saat 3de çıkıyoruz. Gelemediğim için özür diliyorum.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
güzel geçti tavla oynanmadı ya aklımıza gelmedi muahabbet baya bi koyuydu ona sıra bulamadık :)

Harbi hiç aklımıza gelmedi tavla. :) Muhabbet çok güzeldi, DiabLos'un dediği gibi az kişiyle oldu ama öz oldu. :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Az ama öz olmuştur..Yemin ederim gelmek çok fazla isterdim ama çalışıyorum saat 13.30 mesai saatleri arasında:( saat 3de çıkıyoruz. Gelemediğim için özür diliyorum.

Seni andık bizde keşke gelseydi dedik.Ben senin geleceğini sanıyordum :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kusura bakmayın kardeşim özür dilerim.Wallahi çalışıyordum çok istiyordum gelmeyi aranıza..Allah kısmet ederse sınavlardan sonra olur ben görmeye gelirim sizi.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Istanbul Buluşması Yapalım Ama Böyle Diğer şehir Ve Istanbul Buluşmaları Gibi Basit Olmasın Halı Saha Ayarlayalım Yada Langırt Turvuvası Falan Yapalım Eğlenceli Geçsin

Ozan

Ozan

Admin
Güzel buluşma olmuş, katılanlara teşekkür ederiz.

"Az ama öz" :oke:

elmyra

Üye
Ya hasan insan birr traş olur öyle gider demiii :megafon::megafon::megafon::megafon:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu arada resim cekildikleri yer ora cafenin arasındaki yürüyüş parkurudur:)

elmyra

Üye
yaa evett görülüyor

D3N1Z

D3N1Z

Üye
uhuhu duygulandim ben yokdum ceyhana gitmem lazimdi gelemedim malesef :( ercanla da konusdum en yakin zamanda tekrarliyacagiz ;) bende daha tam siteye adabte olamadim malesef internet de bikac sorunlar war bi tam duzene girdirebilseydim...Genede iyi gecmisdir eminim ;)

elmyra

Üye
hasan ne söyleyeceğimi biliyon demi ne tarzı ya bence meşkul ayagına yatıp tv izlemekten traş olmaya vakit bulamamış gibisin:ehe:ehe:ehe

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
    Konu Sahibi
hasan ne söyleyeceğimi biliyon demi ne tarzı ya bence meşkul ayagına yatıp tv izlemekten traş olmaya vakit bulamamış gibisin:ehe:ehe:ehe
hasan bu aralar cok meşgul dediğin gibi kuzenime yakışıyo be sakal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt