Rica ederim istediğiniz birşey olursa elimden geleni yaparımEyvallah arkadaşım çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN
Ne kadar sürüyor ki normalde 43 demişsinSiparişim 43 günün sonunda geldi bu ara baya uzun sürüyor nedense
Kargo işi tamamen şans galiba ürünün girdiği konteynerin dolması bekleniyor. Mesela konteynerin dolmasına yakın kargoya verdiyse 20-25 günde geliyor.
Ayakkabıya vergi mi var? 2 hafta önce 37 $ lık nike aldım. Gümrük için çağıracaklar mı?
Kaç defa alışveriş yaptım geri dönen görmedim. Adres bilgileri doğru ise PTT mutlaka getiriyor. Ben hiç geri giden görmedim. China Post üzerinden gönderilen kargalar Türkiye için de de takip edilebiliyor. Başka yöntemde ise takip etmek zor.Diyelim ki geldi kargo ptt eve mi getirecek yoksa şubedemi kalıyor arkadaşlar ptt de kalmış geri gitmiş diyorlar türkiyede takip olmuyormuş nasıl olacak türkiyede takibi
Benim gözlemim bu yönde. Başka bilgisi olan arkadaş var ise daha ayrıntılı bilgi paylaşımı bizim için de iyi olur. Seller Shipping Methot sonra bozulma çok dikkatimi çekti.Bu yeni çıkan seller shipping metod mudur nedir ondan sıkıntı oluyor sanırım takibi olmuyormuş sıkıntı olmaz inşallah ev adresi doğru yanlışlık yok