Bir ürünün onaylanmasına 5 gün kalmış. Ürün size ulaşmadıysa satıcı ile irtibata geçin. Cevap almazsanız iade talep edersiniz. Aynısı bir hafta önce kadar başıma geldi.Arkadaşlar şöyle bildirim aldım. Tam olarak ne anlama geliyor anlayamadım
Bak şimdi onaylamak dediğin parayla aldığın ürün satıcıya hemen verilmiyor havuz sisteminde paran duruyor satıcı bunu görüp ürünü kargoluyor ve kargo süreci başlıyor ürünü onaylarsan para satıcıya aktarılır ve ürün kırık bozuk veya hiç gelmezse hiçbir savunma hakkın kalmaz satıcının vicdanına kalırsınız ama ürünün gelmesini beklersen ve geldiğinde kontrol edip sağ olduğunu anlarsan onaylama işlemini yaparsan çok daha güvenli olur. O sayan günlerde koruma günleri o gün boyunca gelmezse rapor edip para iadesi alma hakkın oluyor kargo takipi ise kolayca marketten 17 tracki indirin ve kodu kopyalayıp uyguma ile rahat takip yapabilirsinizBu alınan siparişi onaylamak nedir elime ulaştığı zaman mı onaylamam gerekiyor Birde kargo takibi falan nasıl oluyor aldığım ürünlerde 45 gün 58 gün sayıyor 17 gün geriye sayıyor ilk alışverişim oldu bişey anlamadığım için sizlere soruyorum Kusura bakmayın arkadaşlar