AliExpress Kullananlar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

byAndroid

byAndroid

Üye
Onları bilmiyorum ama bikaç satıcı varmış aliexpress te gönderen

bidost06

bidost06

Üye
Hiçbir satıcının telefon sokma olasılığı %100 sorunsuz teslim etme şansı yok her satıcı da yollamaz yolluyorum diyenede inanma araştırma yap belli başlı satıcılar var Türkiye'ye yollayan birde hangi telefonu almak istiyorsun sipariş konusunda yardımcı olabilirim

• Beğen
Tepkiler: Black-GhosT
restmod

restmod

Üye
Arkadaslar frozen order nedir bilen var mi

mc_307

mc_307

Üye
Dondurulmuş satış sanki

kanat_58

kanat_58

Üye
Arkadaşlar biri bana yardım edebilirmi bir sipariş vereceğim ama açık adresimi kabul ettiremedim yardımcı olacak arkadaşa açık adresimi özel mesajla versemde sipariş olan yere nasıl yazıldığını bana yazıp verebilirmi aynen bunu yaz diyecek bana

yolcu02

Üye
Türkçe karakter kullanma ç ı ö gibi

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Drozen order; bir sebepten ötürü ( genelde kredi kartı ve güvenlik şüphesinden) hesabın dondurulmasıdır.

kanat_58

kanat_58

Üye
Kullanmıyorum onları sile sile 3 harf kalıyor

yolcu02

Üye
Silme ı yerine i kullan ç yerine c kullan

• Beğen
Tepkiler: İbrahimakinci
kanat_58

kanat_58

Üye
Yaa ben bunu anlamadım ödeme yaptığım halde neden böyle bilgisi olan varmı

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Sol üstte (ödeme bekleyen) :3 adet ürünü satın al diye başlayıp henüz tamamlanmamış...
Sağ üstte (sevkiyat bekleyen): 4 adet ürünün ödemesi tamamlanmış. Satıcının onaylayıp kargolaması bekleniyor.

kanat_58

kanat_58

Üye
Soldakileri ödedim iyi biliyorum çünki sağdakilerde de aynı ürünler var biri dışında

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Sağdaki ödenmişlere bakar mısın belki ödenenlere +adet yükseltilmiştir otomatik olarak. Eğer böyle değilse önce k.kartına bak ödeme yapılmış mı diye sonra aliexpresse yaz durumu.

yolcu02

Üye
24 saat bekleme süresi vay sıkıntı olmaz

İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Ödeme yapalı 24 saati geçmediyse sistem değişebilir henüz vakit var.

mucalt

mucalt

Üye
Arkadaşlar şöyle bildirim aldım. Tam olarak ne anlama geliyor anlayamadım

kanat_58

kanat_58

Üye
Satın alırken sanal kart kullanıyorum ödemesinide alacağım ürün nekadar sa okadar koydum ve karta baktığımda ödeme yapılmış karttaki para çekilmiş görünüyor
Detaylara baktığımda 17 gün 7 gün 4 gün bilmem kaç saat yazıyor şimdi okadar zaman sonra mı sipariş onaylanacak ve paketlenecek

Sarangni

Sarangni

Üye
Arkadaşlar şöyle bildirim aldım. Tam olarak ne anlama geliyor anlayamadım
Bir ürünün onaylanmasına 5 gün kalmış. Ürün size ulaşmadıysa satıcı ile irtibata geçin. Cevap almazsanız iade talep edersiniz. Aynısı bir hafta önce kadar başıma geldi.

kanat_58

kanat_58

Üye
Bu alınan siparişi onaylamak nedir elime ulaştığı zaman mı onaylamam gerekiyor Birde kargo takibi falan nasıl oluyor aldığım ürünlerde 45 gün 58 gün sayıyor 17 gün geriye sayıyor ilk alışverişim oldu bişey anlamadığım için sizlere soruyorum Kusura bakmayın arkadaşlar

bidost06

bidost06

Üye
Bu alınan siparişi onaylamak nedir elime ulaştığı zaman mı onaylamam gerekiyor Birde kargo takibi falan nasıl oluyor aldığım ürünlerde 45 gün 58 gün sayıyor 17 gün geriye sayıyor ilk alışverişim oldu bişey anlamadığım için sizlere soruyorum Kusura bakmayın arkadaşlar
Bak şimdi onaylamak dediğin parayla aldığın ürün satıcıya hemen verilmiyor havuz sisteminde paran duruyor satıcı bunu görüp ürünü kargoluyor ve kargo süreci başlıyor ürünü onaylarsan para satıcıya aktarılır ve ürün kırık bozuk veya hiç gelmezse hiçbir savunma hakkın kalmaz satıcının vicdanına kalırsınız ama ürünün gelmesini beklersen ve geldiğinde kontrol edip sağ olduğunu anlarsan onaylama işlemini yaparsan çok daha güvenli olur. O sayan günlerde koruma günleri o gün boyunca gelmezse rapor edip para iadesi alma hakkın oluyor kargo takipi ise kolayca marketten 17 tracki indirin ve kodu kopyalayıp uyguma ile rahat takip yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: kanat_58

Üst Alt