En İyi Pil Tasarrufu Uygulamasını Arıyoruz!

Sponsorlu Bağlantılar

canersonmez94

canersonmez94

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Pil Tasarrufu Uygulamasını Arıyoruz!
Arkadaşlar Android kullanıcılarına önerebileceğiniz en iyi pil tasarrufu uygulaması nedir? Hızla yorumlarınızı bekliyoruz. Denediği biz en iyi uygulamaları yazın. Çeşitlilik çok fazla olursa sonradan anket de yapabiliriz. Amacımız en iyi pil tasarrufu uygulamalarını tespit edip forum üyeleri ile paylaşmak. Önereceğiniz uygulamalar root gerektirmezse güzel olur.

Ben Avast Battery Saver denedim ve büyük oranda memnun kaldım. Fakat yaşadığım bir takım hatalar (zamansız şekilde wi-fi kapanması ve ekran parlakliginin artıp azalmazı) nedeniyle kullanmayı bıraktım.

karayel90

karayel90

Üye
Greenify yanlız şöyle bişey var xposed uygulaması ile entegre kullanırsanız daha iyi oluyor istediğiniz arkada çalışan uygulamaları uyutabiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar Android kullanıcılarına önerebileceğiniz en iyi pil tasarrufu uygulaması nedir? Hızla yorumlarınızı bekliyoruz. Denediği biz en iyi uygulamaları yazın. Çeşitlilik çok fazla olursa sonradan anket de yapabiliriz. Amacımız en iyi pil tasarrufu uygulamalarını tespit edip forum üyeleri ile paylaşmak. Önereceğiniz uygulamalar root gerektirmezse güzel olur.

Ben Avast Battery Saver denedim ve büyük oranda memnun kaldım. Fakat yaşadığım bir takım hatalar (zamansız şekilde wi-fi kapanması ve ekran parlakliginin artıp azalmazı) nedeniyle kullanmayı bıraktım.
Bazı uygulamalar diyelim 30 dk hiç kullanılmayan uygulamayı kapatıyor

Sarangni

Sarangni

Üye
Çoğu işe yaramıyor. Telefonların kendi güç tasarrruf modülleri daha verimli.

XDA, Tweakler var. Onlarda bir nebze bu uygulamalara göre daha iyi.

Kernele ayar yapılabilen uygulamalar. İyi ayarlar ile iyi bir sonuç alırsınız.

Greenify ne çok iyi ne çok kötü bir nebze iş görüyor.

Xposed ile modüller de denedim çoğu hikaye. Greenify, Xposed olmadan kullanmak ile kullanmamak arasında fark görmedim. PowerNap, Amplify bunlarsa çok bir katkı sağlamıyor.

Son düzenleme:
phasan

phasan

Üye
Hiçbir çoğu işe yaramıyor. Telefonların kendi güç tasarrruf modülleri daha verimli.
En verimli sanırım Sony samsung da kullandım cok az da htc kullandım ama Sony kadar uzun şarj giden telefon gormedım

Sarangni

Sarangni

Üye
En verimli sanırım Sony samsung da kullandım cok az da htc kullandım ama Sony kadar uzun şarj giden telefon gormedım
Bu değişiyor cihazdan cihaza. Note 3 çok memnunum şu anda 5 bucuk saat 7 saat alırım. Greenify, Synapse ve L Speed Tweak ile ayar yaptım.

Sony zaten geliştirdiği güç modülü ile olsukça iddialı.

phasan

phasan

Üye
Bu değişiyor cihazdan cihaza. Note 3 çok memnunum şu anda 5 bucuk saat 7 saat alırım. Greenify, Synapse ve L Speed Tweak ile ayar yaptım.

Sony zaten geliştirdiği güç modülü ile olsukça iddialı.

Ortalama 1 gun rahat cıkarıyorum Sony telefonla cok sık oynasam en fazla 6 saat rahat cıkarır

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
phasan

phasan

Üye
Yuzde 22 4 saat kullanım cıkartıyor

smh60

smh60

Üye
Greenify hariç diğerleri boş iş hatta daha çok pil harcıyor tecrübeyle sabittir.

Serkan1255

Serkan1255

Üye
Kesinlikle Purify, greenifydan daha iyi calisiyor ve kalici uygulama dondurma ozellii var

Üst Alt