Sygic Navi v 15.6.5+15.6.6 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Sygic Navi v 15.6.5+15.6.6 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sygic Navi v 15.6.5 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

arkadaslar kullanmakta oldugunuz Sygic üzerinede yükliye bilirsiniz

Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.09 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.09

Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

Sygic Navi v 15.6.5 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: By YusufEMRE, akcatili, ÇaRşI 2387 ve 1 kişi daha

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

Sygic Navi v 15.6.6 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps
arkadaslar kullanmakta oldugunuz Sygic üzerinede yükliye bilirsiniz

Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.09 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz
yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.09
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

Sygic Navi v 15.6.6 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

yeniside burada arkadaslar

Sınırsız Premium Sürüm 22.12.2015

Sınırsız Premium Sürüm 22.12.2015
Tüm Sesler (Celebrity Voices-ünlü sesler), Dünya Haritaları, DashCam,
HUD, Seyahatname, Canlı Trafik, Canlı Speedcam.Hiç bir dosyaya
ihtiyacınız yok. kendiliğinden dosyaları indirecek.
harita indirilmesinden sonra her şey açık.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: karapasa55, uzuntarla, kempa ve 2 diğerleri
ahmet meço

ahmet meço

Üye
Teşekkürler memoli kandiliniz mübarek olsun

• Beğen
Tepkiler: memoli6767
zulkifaltin

zulkifaltin

Üye
"Hata. Google Play'den kaynak dosyalar indirilirken bir hata oluştu." uyarısı alıyorum.

Son düzenleme:
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
"Hata. Google Play'den kaynak dosyalar indirilirken bir hata oluştu." uyarısı alıyorum.
arkadaşım google hesabın olacak vede play store,yede giriş yap öyle dene
yinede problem olursa benim eklediğim Sygiç klasörü var onu indir onun
üzerine yüklersin..

zulkifaltin

zulkifaltin

Üye
arkadaşım google hesabın olacak vede play store,yede giriş yap öyle dene
yinede problem olursa benim eklediğim Sygiç klasörü var onu indir onun
üzerine yüklersin..
Arkadaşım sağolasın ama internetim bağlı hesap var onlarda sıkıntı yok daha önce 14 sürümü vardı bu sürüme geçmek istedim Sygic le alakalı herşeyi sildim. buradan
Sygic v15.6.6 crk.rar
arkadaslar benim ekledigim mapslarda 3D var (TR olanını)
Import.rarSygic/Maps klasörünün icine atiniz
wcl,content info_ ta 2015.09

linklerini indirdim. İçinde sizin klasörü maalesef bulamadım. Acaba sizin klasör hangisi birde o şekilde deneyeceğim.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım sağolasın ama internetim bağlı hesap var onlarda sıkıntı yok daha önce 14 sürümü vardı bu sürüme geçmek istedim Sygic le alakalı herşeyi sildim. buradan
Sygic v15.6.6 crk.rar
arkadaslar benim ekledigim mapslarda 3D var (TR olanını)
Import.rarSygic/Maps klasörünün icine atiniz
wcl,content info_ ta 2015.09

linklerini indirdim. İçinde sizin klasörü maalesef bulamadım. Acaba sizin klasör hangisi birde o şekilde deneyeceğim.
arkadasim import klasörü radarlar Sygic klasörü degil normalde Sygic apk yüklendiginde Sygic klasörü olusturur Sygic/Maps klasörünün
icine atilir import klasörü ama 14 sürümlerinde oldugu gibi haber verme özelligi yok bilgine.wcl,content info,da yükledikten sonra
süresiz olmadiginda Sygic/Maps klasöründekiyle ya wcl,content info ikisi bir yada tek content info degisecek

hazir Sygic klasörü ekliyorum icinde harita (Maps) yok ya yükleyip actiktan sonra navi üzerinden indirirsiniz yada benim ekledigim
zippyshare.com üzerinden istedgin ülkeleri indirp Sygic/MAps klasörünün icine atarsin diger ekledigim 3D icin wcl,content info
bunlari indirmene gerek yok bu ekledigim Sygic klasörünü kullanirsan..

zulkifaltin

zulkifaltin

Üye
arkadasim import klasörü radarlar Sygic klasörü degil normalde Sygic apk yüklendiginde Sygic klasörü olusturur Sygic/Maps klasörünün
icine atilir import klasörü ama 14 sürümlerinde oldugu gibi haber verme özelligi yok bilgine.wcl,content info,da yükledikten sonra
süresiz olmadiginda Sygic/Maps klasöründekiyle ya wcl,content info ikisi bir yada tek content info degisecek

hazir Sygic klasörü ekliyorum icinde harita (Maps) yok ya yükleyip actiktan sonra navi üzerinden indirirsiniz yada benim ekledigim
zippyshare.com üzerinden istedgin ülkeleri indirp Sygic/MAps klasörünün icine atarsin diger ekledigim 3D icin wcl,content info
bunlari indirmene gerek yok bu ekledigim Sygic klasörünü kullanirsan..
Teşekkürler sorunsuz çalıştı :)

• Beğen
CnFk

CnFk

Üye
android 6 ile çalışıyormu arkadaşım. bundan öncekinide yükledim bunuda yükledim fakat kurulumdan sonra açılış ekranı sygicte takılıp kalıyor. hazır olan sygic kılasörünü silip kaldırıp tekrardan kurdum. 29.47 mblik bi dosya indirdi. şuanlık sorunum kalmadı arkadaşım. teşekkürler paylaşımın için. sayende 4 senedir takip ediyorum paylaşımlarını hiç bi yerde kaybolmadım :)

Son düzenleme:
  • Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

• Beğen
ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
canlı trafiği çalışan var mı

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
canlı trafiği çalışan var mı
arkadasim var göstersede calismiyor gördügüm kadariyla yeni tomtom go trafic,de Navigonda Igo,da calisiyor olmasi gerekir
ülke ülkede digisiklik ola bildigi icin istersen sende birini denersin calisip calismadigindan emin olursun..

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
arkadasim var göstersede calismiyor gördügüm kadariyla yeni tomtom go trafic,de Navigonda Igo,da calisiyor olmasi gerekir
ülke ülkede digisiklik ola bildigi icin istersen sende birini denersin calisip calismadigindan emin olursun..
Bunu sert bir şekilde değil de uygun bir şekilde yazabilirdin değil mi? Merak etme ben hepsini kurdum biliyorum ama bu sygic herşeyi açık olan sürüm ilk defa dün kurdum. Oyuzden sormak istedim.
Sert arkadaş

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Bunu sert bir şekilde değil de uygun bir şekilde yazabilirdin değil mi? Merak etme ben hepsini kurdum biliyorum ama bu sygic herşeyi açık olan sürüm ilk defa dün kurdum. Oyuzden sormak istedim.
Sert arkadaş
arkadasim benim yazdiklarimi sanirim yanlis anladim ben senin anladigin sekilde yazmadim sen öyle algilamissin kusura bakma arkadasim
Selamlar

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
arkadasim benim yazdiklarimi sanirim yanlis anladim ben senin anladigin sekilde yazmadim sen öyle algilamissin kusura bakma arkadasim
Selamlar
Ok. Ben sadece sygic in canlı trafiği hic kullanmadim Türkiye geçiyor ama yonet kısmına tıkladığımda hic bi bölüm gelmiyor. Acaba sorun bu sürümdemi yoksa tr mi kullanılmıyor. Neyse

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Ok. Ben sadece sygic in canlı trafiği hic kullanmadim Türkiye geçiyor ama yonet kısmına tıkladığımda hic bi bölüm gelmiyor. Acaba sorun bu sürümdemi yoksa tr mi kullanılmıyor. Neyse
çalışmıyor arkadaşım.

scm

Üye
bunda hud varmı

egzantrik1453

Üye
Bu sygic de eskiden 14 sürümünden önce poi leri çok kolay buluyordum. Sonradan katagoriye ayırdıktan sonra mesela en altta tüm katagoriye atıyorum x ilçe x cadde katagori x eczanesi diye yazdığımda netim açık olduğu halde bulmuyor. Birde x ilçe ve x cadde yazdığım zaman tüm türkiyedeki aynı isimdeki caddeleri sıralıyor böyle çok kullanışsız oldu bu navigasyon açıkçası google haritaların navigasyonu daha başarılı .Sygic eskiden böyle değildi. Ayarlarda mı sorun var acaba.....

• Beğen
Tepkiler: herkul61
memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
var arkadasim kilitli gösteriyorsa Sygi/Maps klasörünün icindeki content info,yu degis indirdigin Sygic/Maps klasörünün icindekiyle
Bu sygic de eskiden 14 sürümünden önce poi leri çok kolay buluyordum. Sonradan katagoriye ayırdıktan sonra mesela en altta tüm katagoriye atıyorum x ilçe x cadde katagori x eczanesi diye yazdığımda netim açık olduğu halde bulmuyor. Birde x ilçe ve x cadde yazdığım zaman tüm türkiyedeki aynı isimdeki caddeleri sıralıyor böyle çok kullanışsız oldu bu navigasyon açıkçası google haritaların navigasyonu daha başarılı .Sygic eskiden böyle değildi. Ayarlarda mı sorun var acaba.....

evet arkadasim 14 sürümünde cok daha kullanisliydi vede radarlari sesli haber verme özellikle ekleme imkani vardi
bu sürümlerdede iki cesit arama imkanin var ya yazdigin gibi adres yazdiginda Yakin POI.leri göstere tiklayip giris yap öyle ara
yada gps buduktan sonra ekrana tikladiginda asgida Yakinimdakiler yazar oradan girdiginde Tüm katagoriler olrak yada aramak istedigin hangisiyse onun üzerine tiklayarak denersin..

Üst Alt