Kullanan kimse yok ki abi biz yüklesek nolcak.Arkadaş ne var bu whatsapp'ta yükleyin telegram kurtulun dertten tasadan. Dosya limiti yok, kullanıcı adıyla giriş, tüm cihazlarda tek hesap kullanma saymakla bitmez özellikleri. Ayrıca çok daha sorunsuz ve güvenli.
aslında GroupMe de güzel bir şeye benziyor hem ms nin kendi uygulaması yayıncı olarak skype gözüküyor geçen kurdum oturum açtım tabi kimse olmayınca bir şey yapılamıyor ama telegramı bu güne kadar hiç kurmadım bakalım kimler gözükecek oradaZaten sorun da burada ya. Yükleyin kurun dursun bakın bakalım bir zaman sonra nasıl artıyor listedeki kullanıcı sayısı.
Evet uygulamanın yapımcısı Pavel Durov ile konuyu defalarca görüştüm. Dil desteği üzerinde çalıştıklarını söylemişti.aslında GroupMe de güzel bir şeye benziyor hem ms nin kendi uygulaması yayıncı olarak skype gözüküyor geçen kurdum oturum açtım tabi kimse olmayınca bir şey yapılamıyor ama telegramı bu güne kadar hiç kurmadım bakalım kimler gözükecek orada
düzenleme: telegramın Türkçe dil desteği niye yok bu arada o kadar özellik falan sayıyoruz ama bence kullanıcıların ilk baktığı özellik dil desteği bununla ilgili bir çalışma var mı acaba
aslında GroupMe de güzel bir şeye benziyor hem ms nin kendi uygulaması yayıncı olarak skype gözüküyor geçen kurdum oturum açtım tabi kimse olmayınca bir şey yapılamıyor ama telegramı bu güne kadar hiç kurmadım bakalım kimler gözükecek orada
düzenleme: telegramın Türkçe dil desteği niye yok bu arada o kadar özellik falan sayıyoruz ama bence kullanıcıların ilk baktığı özellik dil desteği bununla ilgili bir çalışma var mı acaba

Şimdi yine yazdım Pavel Durov'a twitter'da bakalım ne cevap gelecek. Sizler de destek olun bıktıralım adamıUygulamanın çevrilecek o kadar çok satırı var ki henüz hiçbir platformda bitip Türkçe olamadı
GroupMe arayüzü çok güzel. Skype bir o kadar olamadı. WP'de Telegram ve GroupMe hız açısından WhatsApp'tan önde.

Türkçeyi açsa yeterŞimdi yine yazdım Pavel Durov'a twitter'da bakalım ne cevap gelecek. Sizler de destek olun bıktıralım adamı![]()
link atarsanız bizde yazarız baskı kurarızŞimdi yine yazdım Pavel Durov'a twitter'da bakalım ne cevap gelecek. Sizler de destek olun bıktıralım adamı![]()
link atarsanız bizde yazarız baskı kurarız
Bendede aynıBende sıkıntı devam ediyor