Bende de oynatmıyor.Güncellemeden sonra artık gelen sesli mesajlar açılmıyor bu sorunu yaşayan var mı
aa o sorun bizden mi kaynaklıymış?Yolladığım fotoların çoğunu karşı taraf indirip göremiyor ne saçma sapan güncelleme yapıyorlar ya olan şeyide bozuyorlar

Ben dün akşam android cihaza attım foto ve hiç sorun çıkmadıYolladığım fotoların çoğunu karşı taraf indirip göremiyor ne saçma sapan güncelleme yapıyorlar ya olan şeyide bozuyorlar
her zaman olmuyor, benim başıma iki kere denk geldi resimler açılmıyor demişlerdi. bizden kaynaklı bi sorun olduğu kesin mi ki?Ben dün akşam android cihaza attım foto ve hiç sorun çıkmadı
Ben az önce fotoğraf gönderdim sorun olmadıAllah belasını versin böyle sistemin her zaman yarı yolda kalmak zorunda mıyım bu ne bee resim yollanmıyor karşı taraf açamıyor resmi ne salakça ne malca bi sistem bu be
akşam ben de denedim bi sorun olmadı. ya bazen kafasına göre yapıyor bu hatayı ya da whatsappın kendi serverlarından kaynaklı bi sorun oluşmuştu ona denk geldik. her şeyi de wp platformuna mal etmeyin canım :PBen az önce fotoğraf gönderdim sorun olmadı
Skype kadar iyi olmaz. Daha seste bile gidip gelmeler yaşanıyorwhatsapp'a çok yakında görüntülü görüşme özelliği geliyor
ve ilk test görüntüleri tabi ki iphone'danwhatsapp'a çok yakında görüntülü görüşme özelliği geliyor
sonra android'de görünür. biz bakalım ne zaman görücez? 
Whatsapp çok bekletmiyor diğerleri gibi ya belki de WP a Whatsapp kadar destek veren yoktur güncelleme açısında.ve ilk test görüntüleri tabi ki iphone'dansonra android'de görünür. biz bakalım ne zaman görücez?
![]()
e tüm platformlarda aynı hizmeti vermek zorunda çünkü iletişim uygulaması bu bi zahmetWhatsapp çok bekletmiyor diğerleri gibi ya belki de WP a Whatsapp kadar destek veren yoktur güncelleme açısında.