Haber Windows Phone İçin WhatsApp Gelişmeleri (Son Güncelleme: 27/10/2017)

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaş ne var bu whatsapp'ta yükleyin telegram kurtulun dertten tasadan. Dosya limiti yok, kullanıcı adıyla giriş, tüm cihazlarda tek hesap kullanma saymakla bitmez özellikleri. Ayrıca çok daha sorunsuz ve güvenli.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Arkadaş ne var bu whatsapp'ta yükleyin telegram kurtulun dertten tasadan. Dosya limiti yok, kullanıcı adıyla giriş, tüm cihazlarda tek hesap kullanma saymakla bitmez özellikleri. Ayrıca çok daha sorunsuz ve güvenli.
Kullanan kimse yok ki abi biz yüklesek nolcak.

skynet

Üye
Aynen çevremde kimse kullanmıyor ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Zaten sorun da burada ya. Yükleyin kurun dursun bakın bakalım bir zaman sonra nasıl artıyor listedeki kullanıcı sayısı.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Zaten sorun da burada ya. Yükleyin kurun dursun bakın bakalım bir zaman sonra nasıl artıyor listedeki kullanıcı sayısı.
aslında GroupMe de güzel bir şeye benziyor hem ms nin kendi uygulaması yayıncı olarak skype gözüküyor geçen kurdum oturum açtım tabi kimse olmayınca bir şey yapılamıyor ama telegramı bu güne kadar hiç kurmadım bakalım kimler gözükecek orada
düzenleme: telegramın Türkçe dil desteği niye yok bu arada o kadar özellik falan sayıyoruz ama bence kullanıcıların ilk baktığı özellik dil desteği bununla ilgili bir çalışma var mı acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında GroupMe de güzel bir şeye benziyor hem ms nin kendi uygulaması yayıncı olarak skype gözüküyor geçen kurdum oturum açtım tabi kimse olmayınca bir şey yapılamıyor ama telegramı bu güne kadar hiç kurmadım bakalım kimler gözükecek orada
düzenleme: telegramın Türkçe dil desteği niye yok bu arada o kadar özellik falan sayıyoruz ama bence kullanıcıların ilk baktığı özellik dil desteği bununla ilgili bir çalışma var mı acaba
Evet uygulamanın yapımcısı Pavel Durov ile konuyu defalarca görüştüm. Dil desteği üzerinde çalıştıklarını söylemişti.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Uygulamanın çevrilecek o kadar çok satırı var ki henüz hiçbir platformda bitip Türkçe olamadı :ehe

GroupMe arayüzü çok güzel. Skype bir o kadar olamadı. WP'de Telegram ve GroupMe hız açısından WhatsApp'tan önde.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve papakudioflu
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulamanın çevrilecek o kadar çok satırı var ki henüz hiçbir platformda bitip Türkçe olamadı :ehe

GroupMe arayüzü çok güzel. Skype bir o kadar olamadı. WP'de Telegram ve GroupMe hız açısından WhatsApp'tan önde.
Şimdi yine yazdım Pavel Durov'a twitter'da bakalım ne cevap gelecek. Sizler de destek olun bıktıralım adamı:ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
versino2

versino2

Üye
Rsim gonderebilenlere hayret ediyorum ben format attım olmadı whats ap silip kurdum olmadı hucreselden denedim olmadı.Program sadece kendi içinden çekilen fotoları yolluyor ve galeriden foto atılmıyor.Hayır bana mı gıcıklığı var programın anlamıyorum

skynet

Üye
Bu bahsedilen resim problemini hiç yaşamadım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu resim gönderme sorunu galiba whatsapp'la alakalı. Çünkü ben resim gönderme ya da alma konusunda sorun yaşamıyorum. Fakat Android telefonumla grup yazışmalarında yazdığım bazı mesajlar diğer grup üyeleri tarafından bazen görünmüyor. Bende de böyle bir sorun var. Muhtemelen Whatsapp'ın klasik sorunlarından biri

skynet

Üye
Whatsapp çöktü mü yoksa bende mi sıkıntı var ?

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Java sürümüne pek bakmıyorlar herhalde.

og1907

og1907

Üye
WhatsAppda sıkıntı var bende hattımla ilgili sorunmu var diyordum demekki sorun WhatsAppla ilgili.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Whatsapp yaklaşık bir saat önce dünya genelinde çöktü ama şu anda sorun olmaması lazım.

skynet

Üye
Bende sıkıntı devam ediyor

Üst Alt