İpucu Windows Phone - Bilgileri Ve Sorunları Burada Paylaşalım

Sponsorlu Bağlantılar

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
merhaba ben nokia lumia 830 almyi dusunyrdm fakat muzik video gibi indirme sitelernden indrme yerne İphone gibi sadece izletyor dedler vazgectm. asli nesli ne arkdslar bu isin

pissed26

pissed26

Üye
beyler şu anda w10 a android ve ya appledan uygulama portlama olayı hala çalışıyor mu

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
Bize de biri yardım etse :) ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
merhaba ben nokia lumia 830 almyi dusunyrdm fakat muzik video gibi indirme sitelernden indrme yerne İphone gibi sadece izletyor dedler vazgectm. asli nesli ne arkdslar bu isin
sitelerden tarayıcı üzerinden direk video indirme yok onun bazı özel siteler var onlarla çalışıyor youtube nin bazı indirme siteleri gibi bazı mp3 indirme siteleride çalışıyor ancak hepsini denemedim siz tam olarak nereden ne indirmek istiyorsunuz

AtLaNtiSs.

AtLaNtiSs.

Üye
Mesela fullfilm.mobi den next.2yxa.mobi var youtube convertte yapıyor bi rus sitesi. Apk işletim sistemli symbian ve java işletim sistemine sahip cihazlar download linkinde veriyi kaydedebiliyor ama iphone da sadece açıyor w10 da demek öyle.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mesela fullfilm.mobi den next.2yxa.mobi var youtube convertte yapıyor bi rus sitesi. Apk işletim sistemli symbian ve java işletim sistemine sahip cihazlar download linkinde veriyi kaydedebiliyor ama iphone da sadece açıyor w10 da demek öyle.

Youtube convertırı daha once kulandım aynı sorunsuzdu link atarsanız tekrar denerim

mTalk'tan gönderildi

erhanercan

erhanercan

Üye
Lockdownload managerla filmlerin izlerkenki adreesi kopyalayınca program indiriyor ben satın aldım üzerine çatır çatır indiriyorum
PARDON LOADKIT OLACAKTI ADI
Loadkit Download Manager
sitelerden tarayıcı üzerinden direk video indirme yok onun bazı özel siteler var onlarla çalışıyor youtube nin bazı indirme siteleri gibi bazı mp3 indirme siteleride çalışıyor ancak hepsini denemedim siz tam olarak nereden ne indirmek istiyorsunuz

Loadkit Download Manager

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Lockdownload managerla filmlerin izlerkenki adreesi kopyalayınca program indiriyor ben satın aldım üzerine çatır çatır indiriyorum
PARDON LOADKIT OLACAKTI ADI
Loadkit Download Manager

Loadkit Download Manager
deniyelim hemen
düzenleme: tam olarak çalıştıramadım bir türlü pc de video direk linkini alıp yapıştırmaya çalışıyorum sadece tarayıcı adres linki iniyor video inmiyor, direk site linki aldığımda ise yine aynı link iniyor sadece sen nasıl yaptın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Microsoft, Talko'yu satın aldı:

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Microsoft, Talko'yu satın aldı:
ne işe yararmış acaba bı talko ? Skype ın bir parçası olacak diyor ama ne işe yaradığını anlamadım ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bu ms uygulamayı diğer platformlar için geliştirir bize vermez o derece mal diyeceğim mala hakaret olacak değişik bir firma.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Aybars1979, m542tf ve 2 diğerleri
ishanemir

ishanemir

Üye
aramaları engelleme neredeydi:)?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aramaları engelleme neredeydi:)?
mesajlar veya telefon uygulamasından istediğiniz kişinin üzerine basılı tutun engelle seçenek çıkıyor, mesejlarda ise gönderilen mesajın içinde "..." tılayın engelle seneçenği var

ishanemir

ishanemir

Üye
üzerine basılı tutunca çıkmadı ..o yüzden buraya danışayım dedim

ishanemir

ishanemir

Üye
tamam oldu teşekkürler

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bu sorunun çözümü nedir acaba bilen var mı?
bende bu şekilde bir sorun var

zaakaan

zaakaan

Üye
1520 ve 930'da var sanırım bu yazı sorunu sadece. 950 ve 950XL'ta da olması muhtemel. Full HD ekranlarda bu sıkıntının oluştuğunu duymuştum ama çözüm bulamadım bende. Güncelleme gerekiyor galiba.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
1520 ve 930'da var sanırım bu yazı sorunu sadece. 950 ve 950XL'ta da olması muhtemel. fu ll HD ekranlarda bu sıkıntının oluştuğunu duymuştum ama çözüm bulamadım bende. Güncelleme gerekiyor galiba.
yalnız 950 ve 950xl de full hd değil 2k ekran var

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Takipçi Satın Al

Üst Alt