4.5G en hızlı internet hangi operatör de olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

4.5G'yi en hızlı sunacak olan operatör kim?

• Kullanılan toplam oy
    490
abdgnr6565

abdgnr6565

Üye
Tabiki turkcell.diğer operatörlerin hala 3g si bile cekmiyor.turkcell in 2g hızı=VF nin 3g hizi

• Beğen
Tepkiler: H3LLBOY43

Bülent872

Bülent872

Üye
Bende turkcell taraftarıyım hiç sevmem lakin aveanın hızı malum ortada 5g gelse yine çekmez vodafone türküye yatırımını çok göz ardı ediyor eksikliklerini tamamlarız kafa tutar.

najanaja

najanaja

Üye
hiçbirine güvenmiyom ve oy vermiyom :D millet zamanında face de net hızını paylaşıyodu vodafone rekordu adamlarda 20 mbit hızdaydı ben vodafone a geçtim anasını satem benim memlekette mi var bişey bilmem 5-6 mbit hız var :D ondan önce avea daydım oda aynı hızlardaydı daha 3g de hız göremiyom 4.5 g gelse kaç yazar, sanki dağda yaşıyoz yahu :D niye çekmiyo burda bilmem :D

SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
Avea çekmiyoo interneti iyi değil çekmesede az geçiriyoo hakkıyla. Turkcell de tam teşkilat herşeyi iyi çünkü iyi geçiriyoo hakkıyla.

m542tf

m542tf

Üye
  • Beğen
Tepkiler: M.F.E
phasan

phasan

Üye
Mobil GSM operatörlerini tercih eden kullanıcılar en hızlı hizmeti kimin sunacağını merak ediyor. Ülkemizdeki 3 GSM operatörü Turkcell, Avea ve Vodafone'da bu sorunun cevabını en hızlısı biz olacağız diye veriyor. Peki ama sizde en hızlı 4.5G'yi hangi operatör sunacak?
Kimi yerde avea kimi yerde vodafone kimi yerde türkcell

endel

Üye
malum avea 1800 bandında diğerleri 900 bandında.1800 bandı bodrum ve bina içinde kötü açık alanda iyi çekermiş.yani türkcell ve vodafon un 10 baz istasyonu ile verdiği hizmet kalitesine karşılık avea 14 baz istasyonuyla aynı hizmeti verebiliyormuş deniyor.
4.5 g de avea 900 bandında yayın yapacak olacağından baz istasyonu diğerlerinden çok daha fazla olduğundan dolayı çekim problemini aşacak ve en iyi olacak deniyor...

• Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
malum avea 1800 bandında diğerleri 900 bandında.1800 bandı bodrum ve bina içinde kötü açık alanda iyi çekermiş.yani türkcell ve vodafon un 10 baz istasyonu ile verdiği hizmet kalitesine karşılık avea 14 baz istasyonuyla aynı hizmeti verebiliyormuş deniyor.
4.5 g de avea 900 bandında yayın yapacak olacağından baz istasyonu diğerlerinden çok daha fazla olduğundan dolayı çekim problemini aşacak ve en iyi olacak deniyor...
En fazla baz istasyonu türkcell de ama soyle bir durum da var 4.5g fiber kablolar ile hız vereceği için bence avea iyi olacaktır

0MG90

0MG90

Üye
Turkcell olacaktır ama fiyatları düşünemiyorum

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
300 Mbps max hız olacak.

Hız sıralaması Avea > Turkcell > Vodafone olacak.

Diye biliyorum...

phasan

phasan

Üye
300 Mbps max hız olacak.

Hız sıralaması Avea > Turkcell > Vodafone olacak.

Diye biliyorum...
Cok bi hız beklemeyin buyuk şehirler dışın da 3g hız verirler ilk 1 yıl

0MG90

0MG90

Üye
Hem avea 900 mhz frekansta olacak tır hem en cok fiber avea da
Turkcell en yüksek olanları aldı diye hatırlıyorum ondan daha iyi olacaktır. Avea kullanan arkadaşlarım var memnun değiller.

phasan

phasan

Üye
Turkcell en yüksek olanları aldı diye hatırlıyorum ondan daha iyi olacaktır. Avea kullanan arkadaşlarım var memnun değiller.
Suan avea 1800 mhz frekansında ama 4.5g de 900 mhz frekansında olacaktır

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
vodafone

• Beğen
Tepkiler: phasan
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Her türlü Turkcell hız da birinci olacaktır :) :sirit: :eller:

• Beğen