Sygic Navi v 15.6.3 Apk + tomtom teleatlas(ta) v 2015.09 Maps

Sponsorlu Bağlantılar

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi

arkadaslar kullanmakta oldugunuz Sygic üzerinede yükliye bilirsiniz
Sygic tomtom teleatlas(ta) v2015.09 Maplari indirebilirsiniz.
arkadaslar Sygic 3D görüntüsüde eklenmistir elinizdeki mapslarida kullana bilirsiniz 3D icin indirmeniz gereken
OpenStreetMap 3D buildings indirme programi eklenmistir PC,de
indirdigniz 2dc teksi ya elinizdeki Ülkelerin Maplarin icine atiniz yada yeni indirirseniz Mapslari onlarinda icine atiniz 3D görüntüsünü tam elde etmek isterseniz

Sygic tomtom (teleatlas) ta 2015.09
Almanya,Andora,Arnavutluk,Avusturya,Belarus,Belcika,Bosna Hersek,Bulgaristan,Cebeli Tarik,Danimarka,Estonya,Finlandiya,
Fransa,Hollanda,Hirvatistan,Karadag,Kibris,Letonya,Livanya,Licenstayn,Lüksemburg,Macaristan,Makedonya,Malta,Moldovya,
Monako,Norvec,Polonya,Portekiz,Romanya,Rusya Federasyonu,San Marino,Slovakya,Slovenya,Sirbistan,Ukrayna,Vatikan,
Yunanistan,Cek Cumhuriyeti,Ingiltere,Irlanda,Ispanya,Isvec,Isvicre,Italya,Izlanda,
TÜRKiYE..

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

kartal1

Üye
slm

Emrevitus

Emrevitus

Üye
:tşk: kardeşim

• Beğen
Tepkiler: memoli6767

yaren_70

Üye
Kardeş arabada cama yansıtma eklentisi varmı? Daha önce bu navigasyonun yansıtma eklentisi vardı.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş arabada cama yansıtma eklentisi varmı? Daha önce bu navigasyonun yansıtma eklentisi vardı.
var arkadasim ayarlara girdiginde üzerinde kilit resmi görürsen benim ekledigim content infoyo degiseceksin
Sygic/Maps klasörünün icindekiyle HUD ve DachCam özelligi acilir..

yaren_70

Üye
var arkadasim ayarlara girdiginde üzerinde kilit resmi görürsen benim ekledigim content infoyo degiseceksin
Sygic/Maps klasörünün icindekiyle HUD ve DachCam özelligi acilir..
Kardeş ilgilendiğin için teşekkür ederim. wcl dosyasını indirip map klasorün içine attım ama HUD ve DachCam özelligi kilitler açılmadı.

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş ilgilendiğin için teşekkür ederim. wcl dosyasını indirip map klasorün içine attım ama HUD ve DachCam özelligi kilitler açılmadı.
arkadaşım benim eklediğim Sygic Apk indirip yüklediysen daha öncede yazdığım gibi
tek Sygic/Maps klasörünün içindeki content info var onu degişeceksin benim ister buraya
eklediğimle istersen diğer arkadaşlarada gönderdiğimle ozaman kilitler acılacak
İndirdiğin wcl klasörüyle birde content info olması gerekir tek content infoyu değiştir tamam.

yaren_70

Üye
Verdiğiniz linkten indirdim sadece wcl dosyası çıktı.content info diye bir şey çıkmadı.
Contet info dosyasını ayrı olarak verbilirmisiniz?

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğiniz linkten indirdim sadece wcl dosyası çıktı.content info diye bir şey çıkmadı.
Contet info dosyasını ayrı olarak verbilirmisiniz?
var arkadasim actiginda wcl klasörü cikacak birde content info cikar ama yüklü tek content info vardi burada indirirsin
content.info

yaren_70

Üye
Teşekkür ederim oldu.

bocek4676

Üye
Merhaba
bu programı ilk defa yükleyecegim sırasıyla hangi programları nasıl yükleyecegim bilgi verirseniz sevinirin
tskler

memoli6767

memoli6767

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba
bu programı ilk defa yükleyecegim sırasıyla hangi programları nasıl yükleyecegim bilgi verirseniz sevinirin
tskler
arkadasim ben Sygic v15.6.5 ekledim onu yüklersin istersen yapman gereken
Sygic apk indireceksin internetin olacak yükliyeceksin kendisi indirecek üyelik gereken hic bir yere üye olmayacaksin
indirmesi HUD ve dashcam özelligi kilitli olura benim buraya ekledigim content info var onu i ndirip Sygic/Maps klasörünün
icindeki content info ile degiseceksin.

bocek4676

Üye
yardımların için tsk ederım

Üst Alt