M9 u satıp iphone 6s alınmalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Format At Kardeşim.
Herkes iOS Pilini ve Özgürlüğünü Eleştirmiş.
1- Apple Plus Modeli İle Pil Derdine Son Verdi... Ki Ben 5s İle Bile 2 Günü Çıkarabiliyorum. Aynı Kullanımla LG G2 İle de Aynı Sonucu Aldım.
2- Jailbreak Diye Bir Şey Var Beyler. Kimse Duymadı mı. Duymayan Varsa Burda Biliyormuş Havalarına Girmesin. Ki Jailbreak Root ve Rom a Göre Kat Kat Kat Daha Kaliteli... Android Telefonların Rom Konularına Baktım da "Şu Çalışmıyor, Bu Çalışmıyor vs vs" Gibi Eksiklikler Gördüm. Model Ne Olursa Olsun Farketmiyor. Ulan Var Olan Şeyi Kullanamayacaksak Ne Anladım Ben O "ÖZGÜRLÜK :P (!)" Denen Şeyden...

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar, yasin213, 0343434 ve 1 kişi daha

mesut1979

Üye
Format At Kardeşim.
1- Apple Plus Modeli İle Pil Derdine Son Verdi... Ki Ben 5s İle Bile 2 Günü Çıkarabiliyorum. Aynı Kullanımla LG G2 İle de Aynı Sonucu Aldım.
2- Jailbreak Diye Bir Şey Var Beyler. Kimse Duymadı mı. Duymayan Varsa Burda Biliyormuş Havalarına Girmesin. Ki Jailbreak Root ve Rom a Göre Kat Kat Kat Daha Kaliteli... Android Telefonların Rom Konularına Baktım da "Şu Çalışmıyor, Bu Çalışmıyor vs vs" Gibi Eksiklikler Gördüm. Model Ne Olursa Olsun Farketmiyor. Ulan Var Olan Şeyi Kullanamayacaksak Ne Anladım Ben O "ÖZGÜRLÜK [emoji14] (!)" Denen Şeyden...
Kullanmadigin bir sistem hakkinda yorum yapmasan iyi olur, bende iphone kullandim jailbreakli sanki her uygulana problemsiz mi calisiyordu hayir bazi uygulamalarda problem yasadim hangi sistem olursa olsun sistemle oynuyorsan orjinal verimini alamassin bunuda bil.

• Beğen
Tepkiler: androfilex
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Kullanmadigin bir sistem hakkinda yorum yapmasan iyi olur, bende iphone kullandim jailbreakli sanki her uygulana problemsiz mi calisiyordu hayir bazi uygulamalarda problem yasadim hangi sistem olursa olsun sistemle oynuyorsan orjinal verimini alamassin bunuda bil.
Android mi Kullanmadığımı Kastediyorsun. Anlamadım

hilenteg

hilenteg

Üye
vazgectim 6s ten :) birde bi sıkıntım var. Bu telefonun (m9) modern combat 5 te kasmasi normal mi? Daha cok multiplayer oynarken kasiyor :/ ve real racing 3 de buna dahil.
Real razing 3 un genel anlamada optimizasyon sıkıntısı var. Benim cihaz nexus 6 problem ayni kasmadan oynanmiyo. Digeri ise net baglantisindan veya serverden olabilir. Cunki m9 veya benzeri cihazlarda boyle problemler olmasi mumkun degil, baska oyunlarada bak sıkıntı varmı diye

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Real razing 3 un genel anlamada optimizasyon sıkıntısı var. Benim cihaz nexus 6 problem ayni kasmadan oynanmiyo. Digeri ise net baglantisindan veya serverden olabilir. Cunki m9 veya benzeri cihazlarda boyle problemler olmasi mumkun degil, baska oyunlarada bak sıkıntı varmı diye
Mc4 (0 kasma) asphalt 8 (0kasma) mortal combat oynuyorum 1,3gb (0kasma). Mc5 ve real 3 de kasiyor

hilenteg

hilenteg

Üye
Format At Kardeşim.
2- Jailbreak Diye Bir Şey Var Beyler. Kimse Duymadı mı. Duymayan Varsa Burda Biliyormuş Havalarına Girmesin. Ki Jailbreak Root ve Rom a Göre Kat Kat Kat Daha Kaliteli... Android Telefonların Rom Konularına Baktım da "Şu Çalışmıyor, Bu Çalışmıyor vs vs" Gibi Eksiklikler Gördüm. Model Ne Olursa Olsun Farketmiyor. Ulan Var Olan Şeyi Kullanamayacaksak Ne Anladım Ben O "ÖZGÜRLÜK [emoji14] (!)" Denen Şeyden...
Hocam seni aydınlarayım ios taki modlamadır kısmi özgürlük yani ;) android te sınır yoktur tek sınır üretici firmanın açık kaynak politikası ve ekliyim o calismiyor bu calismiyor olayi beta yazilimlarda olabilir istemezsen stabil surum kurup keyfine bakarsin ;)

• Beğen
Tepkiler: androfilex ve iphonedoocu
hilenteg

hilenteg

Üye
Mc4 (0 kasma) asphalt 8 (0kasma) mortal combat oynuyorum 1,3gb (0kasma). Mc5 ve real 3 de kasiyor
O zaman cihazda 0 problem var. Sorun tamamen oyunlardan kaynaklı gibi gorunuyo rahat ol o oyunlar n6 da aynı sekilde :)

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
hilenteg

hilenteg

Üye
Ins yakin bi zamanda iyi bir optimizasyon yaparlar oyunlara :)
Valla ben bildim bileli boyle bazı cihazda takır takır çalışırken bazısında tıkanıp kalıyo. Duzelirse devam ederiz oynamaya :D

Edit ; yazım hatası.

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Hocam seni aydınlarayım ios taki modlamadır kısmi özgürlük yani ;) android te sınır yoktur tek sınır üretici firmanın açık kaynak politikası ve ekliyim o calismiyor bu calismiyor olayi beta yazilimlarda olabilir istemezsen stabil surum kurup keyfine bakarsin ;)
Sağlıksız Çalışan Bir Sistem Yerine, Takır Takır ve Kaliteli Çalışan Bir Sistem Tartışılmaz. Her Yönüyle iOS Bence Kaliteden Ödün Vermeyen Sistem.

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
silivriserdar

silivriserdar

Üye
Zaten M9'un oyunlarda Kasma yaptığını söylüyor arkadaş. Sizde yok oyundan falan diyorsunuz ama ben pek inanmıyorum. Android ise normaldir kasması,donması,takılması. Tüm Yorumları okudum bence en mantıklısı iOS'a geçmek. Özgürlük konusunda ise en Özgür telefon, iOS 9'a kadar jailbreak var. HTC telefonları başa bela root atmak için bootloder kilidi s-of Uğraş dur.

• Beğen
Tepkiler: SeeTake
hilenteg

hilenteg

Üye
Sağlıksız Çalışan Bir Sistem Yerine, Takır Takır ve Kaliteli Çalışan Bir Sistem Tartışılmaz. Her Yönüyle iOS Bence Kaliteden Ödün Vermeyen Sistem.
Kalite anlayisina bagli o :) ozellik olayinca zorlayacak biseyde olmuyo dogal olarak :)

hilenteg

hilenteg

Üye
Zaten M9'un oyunlarda Kasma yaptığını söylüyor arkadaş. Sizde yok oyundan falan diyorsunuz ama ben pek inanmıyorum. Android ise normaldir kasması,donması,takılması. Tüm Yorumları okudum bence en mantıklısı iOS'a geçmek. Özgürlük konusunda ise en Özgür telefon, iOS 9'a kadar jailbreak var. HTC telefonları başa bela root atmak için bootloder kilidi s-of Uğraş dur.
Bizde android kullaniyoruz yillardir 3 bin liralik cihazlarda nereye kasiyo :) iphone fiyatina android al kanat tak ucsun ;)

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

Üst Alt