Haber iPhone 6S Plus, Xperia Z5 Premium, LG V10 ve Galaxy Note 5 4K Video Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 6S Plus, Xperia Z5 Premium, LG V10 ve Galaxy Note 5 4K Video Karşılaştırması
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: smh60

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Z5 Premiumun gözle görülür farkı gözüküyor

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
z5 premium farkını ortaya koymuş olan lg v10'a olmuş ezilmiş yazık :ehe

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
bu video lg'nin ne kadar 4k video çektiğini savunan El~PisToLeRo denilen arkadaşa gelsin bak ne kadar güzel çekiyor lg v10 4k video :kop2: resmen yerlerde

smh60

smh60

Üye
Z5 in kamerasını kötüleyenlere gelsin bu video

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Haha daha akşam 5 tane video izledim Z5 adeta rezil foruma eklemedim zira herkes berbat olduğunu biliyor diye şimdi bakıyosun Z5P farkını koyuyormuş youtube a Z5 vs V10 yazın da görün bakalım onlarca video var.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Haha daha akşam 5 tane video izledim Z5 adeta rezil foruma eklemedim zira herkes berbat olduğunu biliyor diye şimdi bakıyosun Z5P farkını koyuyormuş youtube a Z5 vs V10 yazın da görün bakalım onlarca video var.
göründü ne kadar rezil bir video kamerası olduğu :ehe bir şeye benzemeyior hatta bir cacık bile olmaz :ehe

Yönetici tarafından düzenlendi:
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
10'larca video arasından bulmuş bunu paylaşmış.Dediğim gibi Z5P vs Lg V10 yaz ve izle şuan dışarda olmasam videoları paylaşır fotolardan ekran görüntüsü alıp paylaşırım.

4K konusunu işlemişler bir de.Z5 kamerasının en berbat yanı video kaydıdır.

Seçmece videolarla yanlış yönlendirmeler yapmaya çalışmayın.
İsteyen vs.yazıp izler youtube üzerinden en kısa sürede bir konu açıp gösteririm Z5'in kamerasını.
Saatlerce 4k video kaydı yapiyo insan burdan şüphelenir.Nasıl çekebiliyor?
Çünkü kalite yerlerde bir zoom yap sanırsın 480P video kaydı.

Yönetici tarafından düzenlendi:
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, konuşun tartışın, bilgilerinizi yarıştırın ama seviyeyi düşürmeden devam edin lütfen.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, konuşun tartışın, bilgilerinizi yarıştırın ama seviyeyi düşürmeden devam edin lütfen.
abi videoyu izle sen bir de bir yorum yap haklımıyım haksızmıyım sonuç ortada ama arkadaşımız hala ben doğru biliyorum diye ısrar ediyor inatla :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
man20

man20

Üye
Saatlerce 4k video kaydı yapiyo insan burdan şüphelenir.Nasıl çekebiliyor?
Çünkü kalite yerlerde bir zoom yap sanırsın 480P video kaydı.
Canım burayı düzeltmek istiyorum orda saatlerce kayıt yapanın z5 olduğu değil, iphone olduğunu söylüyorlar. Z5 ısındığında video çekimini bitiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve smh60
smh60

smh60

Üye
İki telefonun karşılaştırma videolarını bende izledim uygulama açılışlarında v10 daha üstün lakin bu uygulamalara geri dönmek istediğimizde v10 yeniden açıyor multitasking olayı 0 , Z5p de arka planda uzun süre aktif kalıyor 4k olayında da Z5p üstün diye düşünüyorum

• Beğen
Mayk29

Mayk29

Üye
iphone 6s plus sanki diğerlerinden 1 adım önde.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Z5in nesini beğendiniz? iPhone farkını koymuş. Note 5de güzel

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Haaa iphone fanmadedide geldi samsungcuda gelirse kadro tamam :ehe

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

V10'da harika bir arayüz var dolu olduğundan uygulama geçişlerinde boş Z5 ile kıyaslamak saçma kaldı ki ilerde güncellemelerle ram yönetimi düzelir.V10 genel anlamda daha aklıcı çalışıyor bu net.4K video kaydında Z5 iyi demek için kör olmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: reflex
0MG90

0MG90

Üye
Gelip V10'u övmeyin. Herkes çok güzel cihaz diye haber yaptı ama kullananlar günde 3 kez şarj ediyor o telefonu. iPhone'lardan beter bataryası var.

Bi insan bu kadarda Sony düşmanı olamaz. Yorumlara bak,yazık.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve smh60
smh60

smh60

Üye
Gelip V10'u övmeyin. Herkes çok güzel cihaz diye haber yaptı ama kullananlar günde 3 kez şarj ediyor o telefonu. iPhone'lardan beter bataryası var.

Bi insan bu kadarda Sony düşmanı olamaz. Yorumlara bak,yazık.
Güncelleme ile düzelir niye öyle diyorsun ki :ehe

Üst Alt