Aynen çok soluk çekmiş v10z5 premium farkını ortaya koymuş olan lg v10'a olmuş ezilmiş yazık![]()
resmen yerlerdegöründü ne kadar rezil bir video kamerası olduğuHaha daha akşam 5 tane video izledim Z5 adeta rezil foruma eklemedim zira herkes berbat olduğunu biliyor diye şimdi bakıyosun Z5P farkını koyuyormuş youtube a Z5 vs V10 yazın da görün bakalım onlarca video var.
bir şeye benzemeyior hatta bir cacık bile olmaz 
abi videoyu izle sen bir de bir yorum yap haklımıyım haksızmıyım sonuç ortada ama arkadaşımız hala ben doğru biliyorum diye ısrar ediyor inatlaArkadaşlar, konuşun tartışın, bilgilerinizi yarıştırın ama seviyeyi düşürmeden devam edin lütfen.

Bu konuda yorum yapmam uygun olmaz.abi videoyu izle sen bir de bir yorum yap haklımıyım haksızmıyım sonuç ortada ama arkadaşımız hala ben doğru biliyorum diye ısrar ediyor inatla![]()
Canım burayı düzeltmek istiyorum orda saatlerce kayıt yapanın z5 olduğu değil, iphone olduğunu söylüyorlar. Z5 ısındığında video çekimini bitiriyor.Saatlerce 4k video kaydı yapiyo insan burdan şüphelenir.Nasıl çekebiliyor?
Çünkü kalite yerlerde bir zoom yap sanırsın 480P video kaydı.
Güncelleme ile düzelir niye öyle diyorsun kiGelip V10'u övmeyin. Herkes çok güzel cihaz diye haber yaptı ama kullananlar günde 3 kez şarj ediyor o telefonu. iPhone'lardan beter bataryası var.
Bi insan bu kadarda Sony düşmanı olamaz. Yorumlara bak,yazık.