Haber iPhone 6S Plus, Xperia Z5 Premium, LG V10 ve Galaxy Note 5 4K Video Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: smh60 ve Murat Alper

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Multimedia konusunda sonyn üzerine tanımm

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Güzel Video Olmuş
Bu Çekim Sınırını İlkkez Duydum 1520de denemek Lazım :hmmm

zencibitc

zencibitc

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

V10'da harika bir arayüz var dolu olduğundan uygulama geçişlerinde boş Z5 ile kıyaslamak saçma kaldı ki ilerde güncellemelerle ram yönetimi düzelir.V10 genel anlamda daha aklıcı çalışıyor bu net.4K video kaydında Z5 iyi demek için kör olmak lazım.
lg yi dolu olmasını biz istemedik. sony gibi sistemde yüklemeyip sonradan yüklemek için reklam yapabilirler. ve lg ram optimizasyon güncellemesi alıcakta sony ne yapıcak ? karşı tarafı eleştirirken yapabilceklerinide düşünün :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
V10 güncelleme alacak derken G4 gibi recent kralı bir telefon var ve ona göre yorum yapıyoruz.G4 3gb ramle Z5 in de V10'un da çok daha ötesinde ram konusunda.Z5 için hangisi dayanak olabilir Z3+ mesela çok mu iyiydi ram ya da performans konusunda da Z5 de öyle olacak diyelim.

Neyse uzatmayalım aosp çirkin bir arayüzle performans bu düzeydeyse yazık bana göre rakip dahi olamaz V10'a bu benim şahsi düşüncem kim ne düşünür ne alır kendi hür iradesidir.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
bir video örneği daha işte v10 böle rezil edilir :ehe :oke:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

• Beğen
Tepkiler: The Pancar
qradyant

qradyant

Üye
Ben mi yanlış gördüm bilmiyorum ama Note 5 ile İphone 6 Plus ın kamerası diğer ikisinden daha iyi çekim yapmış. Şahsen sıralama olsa
- note 5
- iphone 6 plus
- sony z5
- lg v10
...... note 5 eksik yanı ise kontrast ayarının fazla olması. Onun dışında bence en iyisi note 5. Tabi görecelidir.

Not düşeyim, benim izlenimlerime göre resim çekimlerinde ise iphone 6 plus, note 5 den daha iyi resim çekiyor. Ama video da tam tersi. Dedim ya görecelilik var.

Üst Alt