Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haziran - Temmuz ayında bizler finali kasım - Aralıkta görürüz diyorduk... Senin final güncellemesi şu tarihte olur dediğin bir tarih var mı ?
Bu ay içinde ilk faz için yayınlanmaya başlar. İkinci faz cihazlar ise Ocak'ta başlar muhtemelen

• Beğen
Tepkiler: braayn

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ms her konu da yavaş sanırım. 3 hafta olacak yakında hala cihaz değişimi bekliyorum.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Telefon tam 3 saattir %2 şarj ile 3 saattir wifi açık masada duruyor bitmeyecek sanırım :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Geçmeye değer birşey var mı ?
Yoksa 8.1 e geçeceğim şarj dayanmıyor v10 a .
Adamlar ne yapıyor anlamış değilim..

Şahsen değecek pek bir şey görmediğim için son Yapı'ya geçmedim.

W10a hiç bulaşmadım artık bulaşabilir miyim sizce :) ben sadece mesajların ve kayıtlarımın gitmesinden korkuyorum

Bu konuda korkulacak hiçbir şey yok ki :tebessüm:
İstersen Ayarlar > Yedekleme kısmından Mesajları yedekle'yi aktif edip yedekleyebilirsin yada Microsoft contacts+message backup adlı bir uygulama çıkardı. Onu kurup yedekleme de yapabilirsin. Ayrıca normal Yedekleme'yi yaparsan verilerin silinmez.
Link:

@Sensation
Hocam yanlış hatırlamıyorsam lumia 735 kullanıyordunuz.
Şarj cihazım bozuldu ,W10 da diğer şarj cihazlarını kabul etmiyor yavaş şarj diyor.
Acaba şarj cihazında yazan değerleri paylaşabilir misiniz ?
Ona göre şarj aleti alacağım da.

benim ki de bozuldu l930 kendi şarj aletinin değerinde birebir samsung buldum bimeksten 50 tl ye aldım çok hızlı şarj ediyo

output : 5.0v 2.0A

Arkadaşım Şu konunun sahibine gecenin bir vakti uykumdan olup şu satırları yazıp yardımcı olmaya çalışıp arkadaşın görmezden gelip daha sonra da üstüne şu hakareti! yediğim konuya yazdığım yazıya göz atarsan sevinirim.

Yazımı alıntıladım;

Arkadaşım sen iyi misin? Neden bir şarj aletine o kadar veresin? orijinali bile o kadar etmezken.
Hiç bunlarla uğraşma, git Vatan bilgisayara ss'de gördüğün yani ttec Quickcharger micro usb seyahat şarj aleti 2.1a modelini al yada resmi göster aynısını versin fiyatı da 24₺ idi.
Peki nasıl mı şarj aleti? O kadar hızlı dolduruyor ki 2.000'lik + 10 voltluk {senin söylediğin 9'luk} olduğu için boş bataryayı 1-1.5 saatte fulluyor. Üstelik benim telefonun bataryası 3.400mAh düşün artık.
Al kullan 1-2 gün memnun kalmazsan -ki kalacaksın {pişman olmazsın güven bana} beğenmezsen geri iade edebilirsin sana o kadar emin konuşuyorum ;)

cadde19

cadde19

Üye

Hocam o zaman slo

Hocam o zaman slow da devam edeyim.
Birde orjinalinde yazan değer aynen şu şekilde "" Model AC-20E DC5V 750mA"" Bu verdiğiniz alet yavaş şarj eder mi ? genelde uyarı veriyor uymayınca.
Ama bazıları da uyarı vermiyor ama 30 dakika da %5 şarj ediyor.
Kusura bakmayın emin olmak istiyorum Vatan yok bulunduğum ilde ,Eğer olmazsa iade ile uğraşmak istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Hocam o zaman slow da devam edeyim.
Birde bunda yavaş şarj etmes değil mi genelde uyarı veriyor uymayınca.
Ama bazıları da uyarı vermiyor ama 30 dakika da %5 şarj ediyor.

Alıntı yaparken; yaptığın alıntının sonundaki yani şu: [/QUOTE] bu kodun sonuna yazacağınızı yazın, yoksa alıntının içine dahil oluyor yazdıkların :)

Konuya dönersek;

Slow da dur daha iyi, en azından daha az hatalı Yapı, hatta yok denilecek kadar az.
Şarj olayına gelince, 30 dk da %5 aşırı az, eğer orijinal değilse önerdiğim şarj aletini alma durumunuz varsa sakın kaçırmayın derim. :oke:
Kusura bakmayın emin olmak istiyorum Vatan yok bulunduğum ilde ,Eğer olmazsa iade ile uğraşmak istemiyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Ürün şu:
Verdiğim linkten sipariş verebilirsin, söylediğim gibi pişman olmazsın inan bana :)

ademoz05

ademoz05

Üye
Videoyu farklı kaydet'in içine etmişler. Çalışmıyor

suyunsesi

suyunsesi

Üye
L920. Yapı 12-13-14 sıfırlama yapmadım. 14. Yapı yükleneli yaklaşık 7 saat oldu.
Yapı 14 ile video izlerkenki takılmalar kaybolmuş. Fotoğraflar uygulaması açılışı hızlanmış. Telefon bazı uygulamalar da hızlanmış, bazılarında yavaşlamış.
Telefon tuşlamadaki ilk 3 rakam yine takılıyor. Güncelleme öncesi şarj normalde 1.5 saatte dolarken, şimdi uçak modunda 3.5 saat oldu %70 anca. Ve feci ısınma oluştu. Şarj tüketimi 13. Yapıdan hızlı.
Yarında böyle kullanıp akşama sıfırlayacağım. Bakalım neler değişecek.

mTalk'tan gönderildi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Pf istemeden de olsa güncellemeyi kurdum :lac:
Kurulum 20 dakikamı almadı.

Son düzenleme:
ishanemir

ishanemir

Üye
gece güncelleme almış :) kuruldu kullanıyorum inceleyelim bakalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Haziran - Temmuz ayında bizler finali kasım - Aralıkta görürüz diyorduk... Senin final güncellemesi şu tarihte olur dediğin bir tarih var mı ?
Bu ay içinde ilk faz için yayınlanmaya başlar. İkinci faz cihazlar ise Ocak'ta başlar muhtemelen
ben 2,5 ay bekledim. bir ay dolunca faturanızı msye atın işlemler hızlanır.
hatlar karıştı galiba. :hmmm

bu arada arkadaşlar Yapı 10.0.10586.29 güncellemesi slow veya fast ring için yeni bir yapı değil. Sadece mevcut yapı için düzeltme güncellemesi. O yüzden yeni bir yapıymış gibi tereddütte kalmanıza gerek yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada söylemiş miydim bilmiyorum ama Microsoft Edge javascript motoru chakra artık açık kaynak kodlu. Yani geliştiriciler istedikleri gibi Microsoft Edge javascript motoru kullanarak tarayıcı geliştirebilir.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
braayn

braayn

Üye
bu arada söylemiş miydim bilmiyorum ama Microsoft Edge javascript motoru chakra artık açık kaynak kodlu. Yani geliştiriciler istedikleri gibi Microsoft Edge javascript motoru kullanarak tarayıcı geliştirebilir.

UC Browser ve Operaya acil güncelleme gelsin :)

zaakaan

zaakaan

Üye
Telefonum servisten geldi, şuan için Insider ile Windows 10 yüklemeden önceki gibi gayet güzel çalışıyor. Final gelmeden tekrar yüklemeyeceğim. Yalnız serviste benim ön kamerayı kaçırmışlar galiba. Lumia Camera'da ön kameraya geçmek istediğimde bir hata oluştu diyor, tamama basıyorum kapanıyor. B612 ve Lumia Selfie ise siyah ekranda kalıyor. Vallahi çok sevinmiştim eskisi gibi mükemmel oldu diye, nasıl becerdilerse ön kamerayı ya bozdular ya da çıkardılar ve takmayı unuttular, acaba sıfırlasam düzelme ihtimali var mıdır? Yoksa yine göndereceğim, saçmalık ya. :)

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Telefonum servisten geldi, şuan için Insider ile Windows 10 yüklemeden önceki gibi gayet güzel çalışıyor. Final gelmeden tekrar yüklemeyeceğim. Yalnız serviste benim ön kamerayı kaçırmışlar galiba. Lumia Camera'da ön kameraya geçmek istediğimde bir hata oluştu diyor, tamama basıyorum kapanıyor. B612 ve Lumia Selfie ise siyah ekranda kalıyor. Vallahi çok sevinmiştim eskisi gibi mükemmel oldu diye, nasıl becerdilerse ön kamerayı ya bozdular ya da çıkardılar ve takmayı unuttular, acaba sıfırlasam düzelme ihtimali var mıdır? Yoksa yine göndereceğim, saçmalık ya. :)

Bence tekrar servise gönderin ben aynı sorunu arka kamerada yaşadım bir parçasını değiştirmişlerdi sorun donanımsaldır bence.

mTalk'tan gönderildi

zaakaan

zaakaan

Üye
Bence tekrar servise gönderin ben aynı sorunu arka kamerada yaşadım bir parçasını değiştirmişlerdi sorun donanımsaldır bence.

mTalk'tan gönderildi

Benim telefonunda bir parçasını değiştirmişler, yani çok yüksek ihtimalle donanımsal. ŞikayetVar'a şikayetimi de yazdım. Yedek telefonum yok çünkü, böyle saçma bir sorun sebebiyle telefonsuz kalacağım yine.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Vodafone Avustralya Lumia 930, 730, 640 XL, 640 ve 630 için çalışmalara başlamış. Erken çıkarsa atarım Avustralya romunu NCS ile bakarım keyfime :D

skynet

Üye
Hangi ülkeye geldiğini nereden bakıyorduk ?

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt