Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Microsoft bunu yapmadığı sürece yapılabileceğini düşünmüyorum, aynı markanın farklı modelleri için bile romlar uyumlu değilken lumialara android romu yüklemek hayalden öte değil gibi.
Microsoft ancak Windows 10a eller. Bu işi Nokia yaparsa yapar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefon hala güncellemeyi indirmek içün mücadele veriyordu. En sonunda ben de sıfırlamaya başlattım. Bakalım bu sefer inecek mi?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

Dosya gezgini nasıl bi bildirim atabilir acaba? OTG yakında geliyor olabilirmi :D
pc de fotoğraflar bile " albümlerinize bakın" diye bildirim atıyor. Dosya gezgininin atacaklarına akıl bile erdiremiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
cadde19

cadde19

Üye
@Sensation
Hocam yanlış hatırlamıyorsam lumia 735 kullanıyordunuz.
Şarj cihazım bozuldu ,W10 da diğer şarj cihazlarını kabul etmiyor yavaş şarj diyor.
Acaba şarj cihazında yazan değerleri paylaşabilir misiniz ?
Ona göre şarj aleti alacağım da.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
pc de fotoğraflar bile " albümlerinize bakın" diye bildirim atıyor. Dosya gezgininin atacaklarına akıl bile erdiremiyorum :)
1-2 saat telefona dokunmayınca hadi beni kurcala biraz diye bildirim vermezse iyidir diyelim o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1-2 saat telefona dokunmayınca hadi beni kurcala biraz diye bildirim vermezse iyidir diyelim o zaman :D
Haha bildirimlerde: "ayol oturmaya mı geldiniz, hadi bişeyler yapalım" diye bir bildirim gelir şimdi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve alasulumurat
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ve nihayet telefonu sıfırlama işe yaradı ve güncelleme indirilip kuruldu.

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve BomberMAn TR01
ademoz05

ademoz05

Üye
Bu güncellemeyi neden yayınlamışlar allah aşkına ;)

skynet

Üye
Yok abi hızlanma var :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Yok abi hızlanma var :)

bi hızlanma var gibi sanki evet.

8.1'i sıfırlayıp üstüne 9. yapıyı kurmuştum.sonra 12-13-14 ve hiç sıfırlamadım hala kullanıyorum.bi sıfırlasam iyi olacak sanki :D

bayon

Üye
@Sensation
Hocam yanlış hatırlamıyorsam lumia 735 kullanıyordunuz.
Şarj cihazım bozuldu ,W10 da diğer şarj cihazlarını kabul etmiyor yavaş şarj diyor.
Acaba şarj cihazında yazan değerleri paylaşabilir misiniz ?
Ona göre şarj aleti alacağım da.
benim ki de bozuldu l930 kendi şarj aletinin değerinde birebir samsung buldum bimeksten 50 tl ye aldım çok hızlı şarj ediyo

output : 5.0v 2.0A

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@Sensation bu yapı slow olarakta gelmiş sanırım.doğru mu?

skynet

Üye
Peki önümüzde ki hafta yeni yapı gelecek mi yoksa bununla bir süre idare mi edeceğiz yine :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki önümüzde ki hafta yeni yapı gelecek mi yoksa bununla bir süre idare mi edeceğiz yine :)
Yeni yapı artık uzun bir süre olmaz. Zaten muhtemelen bir sonraki yeni yapı redstone tabanlı olacak. O yapı da Windows 10 mobile kararlı sürüm yayınlandıktan sonra gelir

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Ekran kendi kendine kararıp geri açılıyor bu sorunu bir türlü gideremediler sistemde bir sürü sorunlar varken bu yapıyı final yaparlarsa kullanıcıları sistemden iyice soğuturlar.

mTalk'tan gönderildi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Valla benim 930 da ısınma sorunu var bu yeni yapıda buna bağlı şarj intiharı yaşanıyor sırıflamak mı lazım ne dersiniz?

braayn

braayn

Üye
Yeni yapı artık uzun bir süre olmaz. Zaten muhtemelen bir sonraki yeni yapı redstone tabanlı olacak. O yapı da Windows 10 mobile kararlı sürüm yayınlandıktan sonra gelir
Haziran - Temmuz ayında bizler finali kasım - Aralıkta görürüz diyorduk... Senin final güncellemesi şu tarihte olur dediğin bir tarih var mı ?

Üst Alt