Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

can1516

can1516

Üye
10586.29 yapısında klavye düzeldi mi

onursarii

Üye
Son güncelleme ile edge'de performans geliştirmeleri yaptıklarını söylüyorlar ama neresinde neyi güncellemişler bunun? Hala sayfa kaydırırken kimi zaman beyaz sayfa kalıyor kimi zaman da saçma sapan tekrarlanmış görüntüler geliyor. Neredeyse final sürümü gelecek ama hala tarayıcıyı stabilize edemediler. Başka alternatifimiz de yok ki edge'den başka.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Son güncelleme ile edge'de performans geliştirmeleri yaptıklarını söylüyorlar ama neresinde neyi güncellemişler bunun? Hala sayfa kaydırırken kimi zaman beyaz sayfa kalıyor kimi zaman da saçma sapan tekrarlanmış görüntüler geliyor. Neredeyse final sürümü gelecek ama hala tarayıcıyı stabilize edemediler. Başka alternatifimiz de yok ki edge'den başka.
Forum olarak microsofta çok umut bağlıyoruz. Şuan Antalya da wodafone zirvesi yapılıyor. vestel, samsung, htc bütün firmalar var ama microsoft yok. Her alanda kötüler yani.

Rainesto

Rainesto

Üye
Beyler bunu 920 ye kuracağım şuan indiriyor güncellemeyi de kurmadan önce yapmamı önerdiğiniz birşey var mı kilit ekranı şifresini kaldırma falan

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Şarj konusunda yeni yapı daha kötü gibime geldi, 8.1'e geri döneceğim.

Yönetici tarafından düzenlendi:
ademoz05

ademoz05

Üye
Bende rahatlıkla çalışıyor 3 4 tane video kaydettim
Sıfırlayıp deneyim diyecem de güncellemeden sonra sıfırlamıştım zaten.
Acaba edge'i silip tekrar yükleme şansım var mı

afwerker

afwerker

Üye
Sıfırlayıp deneyim diyecem de güncellemeden sonra sıfırlamıştım zaten.
Acaba edge'i silip tekrar yükleme şansım var mı
Sıfırlamadan dolayı olabilir. Malesef öyle bişey şuan yok ben sıfırlamadan kurulum yaptım

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Beyler bunu 920 ye kuracağım şuan indiriyor güncellemeyi de kurmadan önce yapmamı önerdiğiniz birşey var mı kilit ekranı şifresini kaldırma falan

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Son yapı ile ilgili bir uyarı olmadığı gibi yüklenme sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım. Sanki normal uygulama güncellemesi varmış gibi indirip kurma aşamalarını kendi halledip normal Başlangıç menüye geldi. Ben de kurulum 20 dakikayı bulmadı.
Arkadaşlar bu özelliği çalışan var mı?

Şimdi denedim, çoğu sitede aktif {videonun üzerine basılı tutunca çıkan seçenekler}

efeler12

efeler12

Üye
Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Son yapı ile ilgili bir uyarı olmadığı gibi yüklenme sürecinde herhangi bir sorun yaşamadım. Sanki normal uygulama güncellemesi varmış gibi indirip kurma aşamalarını kendi halledip normal Başlangıç menüye geldi. Ben de kurulum 20 dakikayı bulmadı.

Şimdi denedim, çoğu sitede aktif {videonun üzerine basılı tutunca çıkan seçenekler}

Youtube un kendi sitesinde çalışmıyor sanırım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bence ms çalışanları lumia kullanmıyor

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
ademoz05

ademoz05

Üye

Hocam işte farklı kaydete tıklıyorum afedersin oyle mal mal bekliyor telefon

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Üst Alt