Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

hayaleturk

hayaleturk

Üye
Steve ballmer, windows phone'daki app açığını kapatmak için android uygulamaları çalıştırması gerektiğini düşünüyormuş.

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Steve ballmer, windows phone'daki app açığını kapatmak için android uygulamaları çalıştırması gerektiğini düşünüyormuş.

Adam haklı beyler dağılın

YkPkY

YkPkY

Üye
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Acele etme bence bir iki güne pil kullanımı daha iyi olacaktır,ben 13.yapıyı yükledikten sonra cihazı(1520)sıfırladım hem sorun yok hemde şarj durumu 8.1 den çok daha iyi.

Cihazı aldığında wp 8.1 Cyan sürümü vardı. 2 güncelleme ile Denim yaptım. Pili kokluyor desem yalan olmazdı.
(Sabah 7 de şarjdan alıyorum Yolda biraz twitter ,web takılıp işe gidene kadar % 99 a anca düşüyordu. İşte arkadaş o kadar internet te dolaşıyor (iddaa vs vs) ben öğlen web , oyun,müzik,Twıtter takılıyorum akşam eve geliyorum şarj %50-60 dolu. Android te aynı sürede ez 2 kere şarj ediyordum)
Wp 10 IP de sıfırlama yapmadım. Pil evden işe gidene kadar % 90 a düşüyor. Wifii de yok evde. Net paketim de 20 mb kaldı. Hızım sonra 96 kbps e düşecek. Belki o zaman sıfırlarım. Faydası olur biliyorum ama yeni sürüme de az kaldı. Sıfırlamayı onda yaparız artık:)

cadde19

cadde19

Üye
Bu MS kaplumbağacılık oynuyor herhalde,
MS W10 çıkarana kadar android cephesi 5.0 lar 5.1 6.0 lar gördü,
ios cephesi herhalde 7 den 9 a geçti tam olarak 7 den olmayabilir hatırlayamıyorum ama en az ios 8 den 9 a geçti ama hala biz W10 a geçemedik.
MS sanki ilk telefonu piyasaya çıkarmış ve rakibi yokmuş gibi davranması insanları çileden çıkarıyor ve gerçekten kullanıcılar kaçıyor artık...
Kalanlarda Ocak ayından sonra gelişme olmazsa kaçacak.
Adamlar 36 ay güncelleme sözünü güncelleme vermeyerek geçiriyor gerçekten sözün bittiği yer...

• Beğen
Tepkiler: versino2
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bu MS kaplumbağacılık oynuyor herhalde,
MS W10 çıkarana kadar android cephesi 5.0 lar 5.1 6.0 lar gördü,
ios cephesi herhalde 7 den 9 a geçti tam olarak 7 den olmayabilir hatırlayamıyorum ama en az ios 8 den 9 a geçti ama hala biz W10 a geçemedik.
MS sanki ilk telefonu piyasaya çıkarmış ve rakibi yokmuş gibi davranması insanları çileden çıkarıyor ve gerçekten kullanıcılar kaçıyor artık...
Kalanlarda Ocak ayından sonra gelişme olmazsa kaçacak.
Adamlar 36 ay güncelleme sözünü güncelleme vermeyerek geçiriyor gerçekten sözün bittiği yer...
dostum haklısın diğer sistemler çok güncelleme aldı da onların güncellemesi bişeyi değiştirmiyor ki. Öylesine kuruyor gibi. Hatta alt seviyeli cihazları güncelleme ile yavaşlıyor. Bizde ise durum tam tersi.

üstteki windows 8.1 , alttaki windows 10 mobile. Lumia 1520 basenark os II sonuçları
dip not : Windows 8.1 olanın tarihi eski ama şuan da sonuç aynı. Goruntu arşivden yani.

• Beğen
Tepkiler: Faruk Aytekin, papakudioflu ve ceza87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dostum haklısın diğer sistemler çok güncelleme aldı da onların güncellemesi bişeyi değiştirmiyor ki. Öylesine kuruyor gibi. Hatta alt seviyeli cihazları güncelleme ile yavaşlıyor. Bizde ise durum tam tersi.

üstteki windows 8.1 , alttaki windows 10 mobile. Lumia 1520 basenark os II sonuçları
dip not : Windows 8.1 olanın tarihi eski ama şuan da sonuç aynı. Goruntu arşivden yani.
lumia 930 Windows 10 Mobile Basemark OS II test sonucu. Lumia 1520'yi bir miktar geride bırakıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
930 grafikte birazcık geri kalmış 1520ye göre :)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
lumia 930 Windows 10 Mobile Basemark OS II test sonucu. Lumia 1520'yi bir miktar geride bırakıyor.

bu aradaki fark ile sd kartın sisteme etkisini anlamış olabiliriz:dry:

ademoz05

ademoz05

Üye
Şu vidyolardaki farklı kaydet özelliği gerçekten harika olmuş :)

serinaga

serinaga

Üye
bu aradaki fark ile sd kartın sisteme etkisini anlamış olabiliriz:dry:

Evet bence de, Sd kart etkiliyor, daha önce 32 Gb.Class 10, 48 Mbit Micro Sd kart kullanıyordum, dün 64 Gb. Class 10, 80 Mbit kart taktım, hız belirgin bir şekilde arttı, yaklaşık 3000'e yakın resim var, tararken eski kart zorlanıyordu, tamamını yeni karta aktardım, daha hızlı ... Bu arada eski kartın içeriğini kopyalarken, sistemin zaman zaman kullandığını anladığımız bir sürü Windows klasörü vardı ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
930 grafikte birazcık geri kalmış 1520ye göre :)
Dpi ayarını önerilene getirip tekrar yapmak lazım. O zaman farkı daha iyi anlarız. Muhtemelen manuel dpi ayarı grafik işlemciye ekstra yük bindiriyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

PC sürümü ile beraber gidiyorlar.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Lumiance

skynet

Üye
Belli olmaz

can1516

can1516

Üye
Arkadaşlar numara çevirirken takılma var mı batarya durumu nasıl cevaplarsanız memnun olurum 2.kez w10 kurmayı düşünüyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar numara çevirirken takılma var mı batarya durumu nasıl cevaplarsanız memnun olurum 2.kez w10 kurmayı düşünüyorum
Yoktu ama yine yavaşlama başladı tuşlamada.

• Beğen
Tepkiler: can1516
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mami_61_29, can1516 ve Sensation

Üst Alt