Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Muhtemelen offical sürüm ilk parti için haftaya perşembe yayınlanacak

serinaga

serinaga

Üye
Hiç kullandığım bir özellik değil ama denemekten zarar gelmez.

Sildim, sıfırladım ve tekrardan yeniden tanımladım, bakalım aynı hatayı verecek mi ?
Edit : Bu arada eskiden silince, veri miktarlarını sıfırlayıp, tekrar tanımladığımızda baştan başlıyordu. Şimdi ise tekrar tanımladığımda, kaldığı yerden başlattı, :) eh bu da tesellimiz olsun :kop2:

• Beğen
Tepkiler: Sensation
cadde19

cadde19

Üye
Yavaştan al bakalım ms ne zaman farkedeceksin kullanıcıların kaçtığını...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Translator(4.1.0.0 > 4.1.1.0) güncellendi.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bugün güncelleme gelmeyecek.

Nasıl yok ya bugün rtm gelme durumuna kesin gözüyle bakılıyordu ne demek yok lan aul bozuntusu :@
Yapacağınız işe de size de yeter be!

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Nasıl yok ya bugün rtm gelme durumuna kesin gözüyle bakılıyordu ne demek yok lan aul bozuntusu :@
Yapacağınız işe de size de yeter be!

Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.
bunlar hep @papakudioflu nun yüzünden bi mesajıyla hayacan yaptırdı bize :zzz:

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Dün pc tarafında sürüm yükselten güncelleme gelince açıkçası mobil taraftada bi beklenti oluştu ama kel yine yaptı yapacağını pişkin pişkin no new build demeye devam ediyor

mTalk'tan gönderildi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wp 10 betayı kurmayacağım dedim gene dayanamadım kurdum be. Hay elimin ayarına tüküreyim. Bu gün 2 kere dondu telefon. Batarya sökülmüyor ki namısız 1320 de:kop2::kop2:

Uzun uğraşma sonucu cihazı kapatıp açabildim. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor ama betadan her an sürpriz beklenir. (Wp8.1 e nazaran bataryayı biraz fazla sömürüyor gibime geldi)

braayn

braayn

Üye
Mi4 var beyler onlara birazda çalışmışlar belli yok bizi es geçmezlerdi :) hem biz kimiz ki ? :) gülüyorum oda sinirden

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft Fotoğraflar(15.1120.13252.0 > 15.1201.10032.0) güncellendi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an aramızda SIM kısmında yazan 2 seçeneğe de ayar yapmadan sahip olan var mı? Öyleyse bu görüntü 950'den alınmış olabilir.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Şu an aramızda SIM kısmında yazan 2 seçeneğe de ayar yapmadan sahip olan var mı? Öyleyse bu görüntü 950'den alınmış olabilir.

Edit:Tweak

alaca61

Üye
Bende öyle bir seçenek yok

alaca61

Üye
Keşke gelse numarayı sime aktarma

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Wp 10 betayı kurmayacağım dedim gene dayanamadım kurdum be. Hay elimin ayarına tüküreyim. Bu gün 2 kere dondu telefon. Batarya sökülmüyor ki namısız 1320 de:kop2::kop2:

Uzun uğraşma sonucu cihazı kapatıp açabildim. Şimdilik bir sıkıntı yok gibi görünüyor ama betadan her an sürpriz beklenir. (Wp8.1 e nazaran bataryayı biraz fazla sömürüyor gibime geldi)
Acele etme bence bir iki güne pil kullanımı daha iyi olacaktır,ben 13.yapıyı yükledikten sonra cihazı(1520)sıfırladım hem sorun yok hemde şarj durumu 8.1 den çok daha iyi.

dücane

dücane

Üye
Bu hatayı bu son Yapı'da ben de almıştım en sonunda oradaki Düzenle'den kaldırdım. Sanırım bu kısımda da hata var güncelleme yemesi gerek.

Bu hatayi dünden beri bende aliyorum, halbuki Win 8.1 kullaniyorum. Normalinde her ay 1,5 gb mobil veri hakkimdan 1 gb bosa giderken, bu ay yetistiremiyorum. Kullanimimda da degisiklik yok, sorun nedir acaba

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Bu hatayi dünden beri bende aliyorum, halbuki Win 8.1 kullaniyorum. Normalinde her ay 1,5 gb mobil veri hakkimdan 1 gb bosa giderken, bu ay yetistiremiyorum. Kullanimimda da degisiklik yok, sorun nedir acaba
sistem atka planda veri yiyor. Geçen hafta bi gorsel atmıştım 1-2 hafta gibi bir surede benim cihazda 130 mb sistem kullanmıştı. Ayrıcı w10 da edge de çok yiyor. Sanırım bunun sebebi de ekranı yan çevirince pc gibi tum detayları göstermesi. W8.1 de yada ios da masaüstü sürümde bile tam masaüstü gibi göstermiyor. Ama edge öyle değil. Misal edge de benim ekranı yan çevirince maxicep üyelerinin profil detayı gözüküyor. Diğerlerinde bu yok...

• Beğen
Tepkiler: dücane
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows 10 Mobile'ın da ömrü kısa sürdü. Destek 8 Ocak 2019'da bitiyormuş :hih:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gelişme var:

Üst Alt